Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není tady nějaká mamča z této lokality? Jsme tady přestěhové i s dcerou teprve krátce a moc tu nikho neznáme.. Jinak dceři je 3,5 roku a chodí v Rohatci do MŠ a v prosinci čekám chlapečka ![]()
Ahoj
Já jsem z Hodonína a bydlím tu 2 roky. Máme roční dcerku a v březnu čekáme taky kluka ![]()
@Barushe No to je super
Já hledám někoho s kým si tu můžu psát, bavit o dětech, a le nejen o nich, provětrat společně kočárek a tak ![]()
A jezdíte do Hodonína hodně?
Já jsem si říkala, že bych i zašla do centra pro rodinu, ale samotný se mi nechce
![]()
@Barushe My to máme kousek, takže tam jezdím často.. Klidně bych se tam zašla podívat, já tam nebyla, ta větší chodí normálně do školky tak mám času spousty ![]()
A taky je tam cvíčo pro těhotný
tak bychom tam někdy zajít mohly ![]()
Ahoj, tak já jsem přímo z Rohatce, malýmu je 1,5roku. Nepochází manžel z Rohatce, podle fotky je mi povědomý
@iry Přítel, a on právě z Roahtce je a my jsme tu ta " naplavenina" ![]()
Já odsud taky pocházím, ale bydleli jsme dlouho mimo a s nikým se tu moc nestýkáme, tak bych taky byla ráda za pokec
Ahoj, já jsem z Dubňan a mám chlapečka necelé 2 roky. Jenom bych ti chtěla napsat k té naplavenině. Manžel je naplavenina z Tábora, moc se mu tady líbí a i proto tady chtěl se mnou bydlet že. Jenže pár místnéch blbců mu vysvětlilo, že bude naplavenina vždycky, což ho hodně mrzí, protože on se kupodivu cítí dubňákem už teď a ne až třeba za 10 let. A mě to mrzí taky, hlavně k vůli němu. On chtěl fakt zapadnout a pak na to radši rezignoval, když tohle slyšel z více stran. Práci má hodinu cesty a tady nemá ani kamaráda. S kolegama z práce jít na pivo není taky moc reálné ![]()
Doufám, že tobě se v tomhle směru bude dařit líp.
Na těhu cvičení do Hodonína jsem taky chodila. Jelikož jsem byla na neschopence od začátku těhu, tak to bylo takové příjemné zpestření ![]()
@iry Já budu moc ráda.. Jak říkám, kromě lidí co tu zná on nikoho moc neznám a samu doma mě to moc neba ![]()
@omites Tak já jsem z Břeclavi, takže nijak z daleka, ale i odtam se mi nejlepší kamarádky rozutekyl do světa, takže ani s nima se moc nevídáme- ještě že existují mobily, FB a podobně
Ale to, že tu prostě nemámt o své zázemí apátele vnímám hlavěn teď kdy se chystám na druhou mateřskou a dcerka je ve školce.. Sedět pořád sama doma mě nebaví ![]()
Písla jsem Ti soukromu zprávu, spíš dotaz. Já to mám stejné, známé máme, stýkáme se, ale někoho tady blízko na procházky a kávu nemám, tak mi to taky chybí, manžel hodně pracuje, tak jsem s dětma dost sama
Ahojte, já momentálně bydlím v Hodoníně, od tud pocházím, ale dlouho jsem žila mimo. Ted jsem se sem vrátila ať prcek (18 m) vidí i babičky z druhé strany, myslela jsem jak tady budu chodit ven s kámoškama, ale nějak jsme se rozutekli do světa, nebo nemají náladu na maminu
Tak hledám kámošky, co by taky zašli do mateřského centra, ven na procházku a někdy na víno nebo kafe.