Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ahoj holky,
jsou tady maminky samoživitelky, které mají tyto vyhlídky i do roku 2015?
pokud ano a chtěly byste pokecat, povzbudit můžeme založit uzavřenou skupinku! Ráda poznám své kolegyně! ![]()
Tak já se přidávám do klubu, je měsíc, co s námi otec mého dítěte nežije. Tak se děsím, jak to budeme v příštím roce zvládat. ![]()
Tak já mám tuhle vyhlídku na hodně dalších let, ne jenom na ten, co příjde. ![]()
Ráda se přidám.
Tak tě vítám do klubu! My jsme od sebe 2 měsíce, zatím bydlím u rodičů. 5.1. jdu na pohovor do práce. A jak máš staré děti? Já mám dceru 2 roky a 9 měsíců. Mám holý zadek a nemám žádnou představu o tom, jak to budu zvládat! ![]()
Ahoooj! ![]()
A jak to máš ty? S prací s dětmi? Jak to zvládáš? ![]()
Nevít jak se zakládá taková ta uzavřená skupinka? Ať se tam můžeme rozepsat? ![]()
Pokud bude uzavřená skupina, tak se ráda přidám, ale zatím jinak anonymně…je to čerstvé a ještě bolestivé
. Partner mě podváděl a já na to přišla těsně před vánocemi. Zatím teda stále bydlíme spolu, ale chci se co nejdřív odstěhovat, protože on si stále chodí za tou svojí ***** a já to psychicky zvládám jen tak tak jenom kvůli synovi a upřímně fakt nevím, jak to budu zvládat sama
.
Jsem samoživitelka se třemi dětmi už třetím rokem. Zvládám výborně
rozhodně je to lepší, než v manželství. ![]()
Hooolky tak prosím někdo tu skupinku založte nebo aspoň radu, jak skupinku uzavřít.
Díky moc! ![]()
@Elen.Lenka Stačí kliknout v té modré liště na „skupiny“ a tam pak máš založit novou skupinu
.
Tak skupina založena holky, je uzavřená, tak Vás asi musím přidat? ![]()
@Elen.Lenka píše:
Tak skupina založena holky, je uzavřená, tak Vás asi musím přidat?
Tak hoď odkaz na skupinu ![]()
https://www.emimino.cz/…itelky-2015/
Takto?
omlouvám se, ale v tomto jsem trochu trotl! ![]()
Taky jsem sama, u rodičů, ale u nás už se blýská na lepší časy, malou vzali do školky a já mám práci, sice zatím skoro za nic, ale je to něco co by mě bavilo a co bych do budoucna mohla dělat sama na sebe. Tak se ráda přidám. Povzbuzení potřebuje každej…
Taky se rada pridam do uzavrene skupiny. Jsem sama druhym rokem. Radeji anonymne