Maminky, samoživitelky, kolik utratíte?

Anonymní
22.7.21 17:09

Maminky, samozivitelky, kolik utratite?

Zdravím maminky které jsou s dětmi samy. Zajímá mě, kolik měsíčně utratite za jídlo/kosmetiku/drogerii/očaseni atd? Prostě vaše měsíční náklady bez bydlení, bez pojistek, mobilu, internetu atd…děkuji.
A napište při kolika dětech +věk. Já mám dvě- 13 měsíců a 3,5 roku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
22.7.21 17:56

Ocaseni - hezkej preklep :lol: ja, tri deti 15,13 a 11, let vsichni, velkej pes, jedna kocka, deset morcat a tricet mysi rozfrcame mesicne 15 litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.21 17:59
@Tarjei píše:
Ocaseni - hezkej preklep :lol: ja, tri deti 15,13 a 11, let vsichni, velkej pes, jedna kocka, deset morcat a tricet mysi rozfrcame mesicne 15 litru.

Krucipéro. Vždycky, když tohle čtu, tak bych si nakopala.
A říkám si „tupko, za co ty utratíš takovejch peněz?!“ :zed:

Připadá mi, že si nežiju nijak luxusně. A pak si přečtu, že si 1+3 rodina vystačí s 15 tisíci. Snažím se teď šetřit na pár věcí. A stejně mi ty peníze z ruky lítají… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.7.21 18:02

@Bábrdl hele mit vic, urcite bych je taky rozfrcala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 18:08

Anonymní..a ty teda utratíš kolik? :-)
Já+ 9let syn cca 15-19/měs..a to Peru ve „slizu“, jedu bezšamponovku, mens. kalíšek.. ocet + esenciální oleje jako aviváž atp.:-).
Prosím anonym.. osobní info

• Citovat
  • Upravit
36556
22.7.21 18:08
@Tarjei píše:
@Bábrdl hele mit vic, urcite bych je taky rozfrcala :kytka:

Ale to je mi úplně jasný. Nechtěla jsem znít jak Marie Antoinetta. :lol:
Já jsem coby studentka taky dokázala vyjít s málem. Nějak.

Nicméně objektivně to jde. Je pár věcí, co bych si chtěla pořídit. A klidně bych si na ně mohla ušetřit během pár měsíců.

Kdybych tak neutrácela :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.21 18:11

Odhadem tak 8-10tisic. Jedna dospela, Jedno dite, posledni rok skolky pred nama, bez zvirat a nakladu na provoz auta.. ale jako, videla bych prostor pro setreni, jenze..nezajdi si na to kafe, nebo do kina. Nekup si lepsi jidlo.. Asi nejvetsi polozka, co se tyce jidla je jidlo venku, a to me dite moc nesni. Takze vina pada na me :P
A furt si rikam, ze by se to klidne dalo stahnout, aleeee..nejsem disciplinovana :nevim:

Kolik ty, zakladatelko??

Jo..jeste bych zapomela, tri roky zpet jsem byla nucena vychazet tak se ctyrmi tisici, ale byl to masakr. Nez jsem se prestehovala za lepsim.. a uz ted se desim nastupu do skoly.
Ale joo, neco malo i usetrime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.7.21 18:11

@Bábrdl hele co no, ja ted rikala pritelovi, ze budu mit o trochu vic na pridavcich, par stovek, ze bych to mohla setrit. A on, kterej odklada bokem mesicne 9 litru, mi rekl, at si za to radsi koupim neco, co mi udela radost. Takze setrit se ma jedine ve velkym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.21 18:12
@Anonymní píše:
Anonymní..a ty teda utratíš kolik? :-)
Já+ 9let syn cca 15-19/měs..a to Peru ve „slizu“, jedu bezšamponovku, mens. kalíšek.. ocet + esenciální oleje jako aviváž atp.:-).
Prosím anonym.. osobní info

A to jsem si rikala, ze budu muset ubrat :mrgreen: to neni moc motivacni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 18:13

@Tarjei Samoživitelka s přítelem…? Podezřelé:-)..nic ve zlem..

• Citovat
  • Upravit
36556
22.7.21 18:15
@Tarjei píše:
@Bábrdl hele co no, ja ted rikala pritelovi, ze budu mit o trochu vic na pridavcich, par stovek, ze bych to mohla setrit. A on, kterej odklada bokem mesicne 9 litru, mi rekl, at si za to radsi koupim neco, co mi udela radost. Takze setrit se ma jedine ve velkym :lol:

Nojo, jenže o tom právě mluvím. Kdybych neutrácela, můžu měsíčně odložit třeba 15 a do tří měsíců mám prachy na první z těch věcí, co chci. :lol: Je to elektrokolo, abych konečně přestala na výletech vlát za svým manželem. :pocitac:

Já bych si ho mohla koupit z prachů, co mám na spořáku. Ale nechci. Protože ty mám jako rezervu. A na tu se kvůli kravinám nesahá. Zvláště, když si furt říkám, že utrácím za kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.21 18:15
@Anonymní píše:
@Tarjei Samoživitelka s přítelem…? Podezřelé:-)..nic ve zlem..

Co je na tom podezřelého? Má tři děti, o které se stará a přítele. Který s ní ani nežije. Je to matka, ne jeptiška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.21 18:18
@smutný.smajlík píše:
Odhadem tak 8-10tisic. Jedna dospela, Jedno dite, posledni rok skolky pred nama, bez zvirat a nakladu na provoz auta.. ale jako, videla bych prostor pro setreni, jenze..nezajdi si na to kafe, nebo do kina. Nekup si lepsi jidlo.. Asi nejvetsi polozka, co se tyce jidla je jidlo venku, a to me dite moc nesni. Takze vina pada na me :P
A furt si rikam, ze by se to klidne dalo stahnout, aleeee..nejsem disciplinovana :nevim:

Kolik ty, zakladatelko??

Jo..jeste bych zapomela, tri roky zpet jsem byla nucena vychazet tak se ctyrmi tisici, ale byl to masakr. Nez jsem se prestehovala za lepsim.. a uz ted se desim nastupu do skoly.
Ale joo, neco malo i usetrime :kytka:

To si děláš…caprinae?
Pro tebe a dítě osm tisíc a ještě někdy jíš venku? Jak to děláš? Cestuješ strojem času do roku 1982? Já nehraju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.7.21 19:09
@Bábrdl píše:
Co je na tom podezřelého? Má tři děti, o které se stará a přítele. Který s ní ani nežije. Je to matka, ne jeptiška.

Zijeme od sebe 70 km. On mi samozrejme pomaha, kdyz mam nakej maler, ale jedu ze svyho. A za nim jezdim za svy. Jako on za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.7.21 19:10

@Bábrdl to je jak spiknuti vid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie