Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky ze Slavkova a okolí, ráda bych se touto cestou s nějakou prima mamkou seznámila. třeba při procházkách. Najde se tu někdo?
Ahojky, do Slavkova několikrát týdně jezdím, před měsícem jsme se přistěhovali do Kovalovic a nikoho tu neznám, tak se můžem domluvit. Chodím ale s dcerou a ještě se psem, jestli neva
. Pá, Tereza
Ahojky, já nejsem proti procházce, pejsky mám moc ráda a jinak já mám 9ti měsíčního syna.
Ahoj, naší Elišce je 13 měsíců, tak kdyžtak pisni, jak by se vám to hodilo. Tento týden nám to asi nevyjde, ale příští bysme mohli vyrazit. Dneska jsem se dívala na stránky Slavkovské farnosti a je tam nějaký klub maminek v domě Svaté rodiny, nevíš náhodou, jaké to tam je? Měj se hezky, Tera.
Příští týden bude fajn, poslala jsem ti soukromou zprávu s mejlem, tak se ozvi.
Ahoj holky, tak to je super, já se hlásím na procházky s prckama ![]()
Ahojte, zatim bydlim v Brně, ale budu se stěhovat do
Slavkova, tak bych i já touto cestou, ráda poznala nějakou fajn mamču, moje beruška má sedm měsíců ![]()
Ahoj, nastěhovala jsem se do Kobeřic, jsem v 7.měsíci těhotenství, nikoho tu neznám a začíná mi být smutno, chtěla bych se seznámit s nějakýma mamkama na mateřské co už miminka mají, nebo čekají. Do Slavkova to mám kousek, tak klidně kdykoli zajedu. Je mi 27. A ještě se chci zeptat zda ve Slavkově funguje cvičení pro těhotný a jaký je tam mateřský centrum. Děkuji ![]()
Ahojky taky jsem se přistěhovala kousek ke slavkovu, mám ročního chlapečka a ráda se seznámím s fajn maminkou
Zdravím všechny maminky ze Slavkova. Uvažujeme o koupi bytu. Byly jsme se na jeden podívat, který je na ul. Polní, je to u nějakýho rybníku. Proto se ptám jestli v tom okolí není extrémně velký výskyt komáru
Zajímalo by mě, jak se vám bydlí ve Slavkově, jaký je tam vyžití pro děti, co školka, jestli mi dítě bez problému vezmou, je nar. v srpnu 2012. Předem děkuji ![]()
Zuzka
Ahoj maminky, ráda bych touto cestou našla maminku na společné procházky, povídání apod. Mám ročního chlapečka a brzy se budeme stěhovat do Slavkova, kde nikoho neznám. Doufám, že se zadari a poznáme někoho, s kým budeme moci trávit čas ![]()