Maminky Praha 10 - Malešice, Strašnice

_Kaczenkaa_
6.3.13 12:39

Maminky Praha 10 - Malešice, Strašnice..

Ahoj :mavam:
Najdou se tu maminky z Malešic nebo Strašnic na společné venčení kočárků? :lol:
Je mi 22 a mám 6 týdenní dcerku… :kytka: Jo a psa tele… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4619
6.3.13 13:02

:( Nedavno jsme se odstehovaly ze Strasnic ale diky podobne diskuzi jsem nasla supr kamosku:) Hodne stesti. A skoda, taky mame jedno tele, mohli se vencit spolu..Skus se pripsat i sem :) https://www.emimino.cz/…koli-108847/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.3.13 13:30

@_Kaczenkaa_ ja mam rocni holcicku, bydlim kousek od polikliniky. Ozvi se, jesti budes chtit neco podniknout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
6.3.13 13:46

Ja mam dva kluky a v kvetnu cekame mimco, bydlime take kousek od polikliniky, tak budu rada, kdyz se ozvou nejake maminky, co budou vozit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
6.3.13 16:36

Ahojky, já jsem Praha10/4 Záběhlice, je to teda kousek dál, ale mám taky hodně velkého psa a 4 měsíční holčinu;)Chodíme do Hostivaře na prochajdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
6.3.13 16:40

@Kiara28
Asi myslíš Elois čili Léňu, viď? :pankac: No to by právě bylo úplně ideální - maminka na pokec a pes na hraní… :lol: škoda, že jste se odstěhovali… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
6.3.13 16:41

Taky bydlím kousek od polikliniky, tak je možný, že se i potkáváme… :pankac:
Kdy můžete, holky? Já v pátek nějak po o… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
6.3.13 16:42

@Bambrštoul
:mavam: No my se na přehradu ještě nedostaneme, to bysme nestíhaly krmení, ale s tím pejskem by to bylo fajn… Co máš - psa/fenu? Rasa? My máme 7 měs. asi tosa inu fenku… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1146
6.3.13 16:55

@_Kaczenkaa_ Mám psa 60kg - Landseera… 12 měs. a je dost nevybouřený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
6.3.13 17:04

@Bambrštoul
Týýý jo, no to by byla paráda, ta naše čuba je taky pěkně nevyřáděná, aspoň by si zablbi… :pankac: A nemohly byste dojet někam sem s malou a pejskem? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1146
6.3.13 17:17

@_Kaczenkaa_ Auto mám, ale dostat to všechno do auta je mazec :mrgreen: Možná by to šlo někdy o víkendu. Jj a vy tam máte někde nějakou vetší louku bez aut, aby stále člověk nemusel hlídat hafany??Jinak já spíš znám ty Malešice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
6.3.13 17:21

@Bambrštoul
No to věřím, mi stačilo dřív jezdit jen se psem, to byl boj, ona si furt myslela, že může řídit bez řidičáku… :roll: :lol: :lol:
Louku úplně ne, ale za poliklinikou Malešice je takovej jako parčík a tam by se určo vyblbnuli… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1146
6.3.13 17:34

@_Kaczenkaa_ Noo,já Ti nevím…možná by byl pro nás lepší ten Hostivař :roll: To moje tele není moc zvyklý na parky a malé raťafáky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
6.3.13 17:53

@Bambrštoul
:lol: No my se tam nedostaneme bohužel, už nemáme auto a sockou je to na dlouho a nestíhala bych krmení malé… :roll: :(

• Citovat
  • Upravit
1146
6.3.13 19:37

Hmmm, tak to Ti holka nevím co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat