Maminky Šumperk a okolí

105
5.1.12 22:26

Maminky Šumperk a okolí

Ahojky, hledám maminky z okolí Šumperka! Na pokec, procházky, kafíčka, … Mám 14- ti měsíční holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
509
25.2.12 21:06

ahoj a odkud přimo jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 11:16

Ahoj maminky, prosím Vás o pomoc!
15.6. letošního roku jsem rodila v jablonecké porodnici s maminkou jménem Monča Neoralová. Bohužel jsme si zapoměly vyměnit kontakt a já jí nemůžu nikde sehnat :,( napadlo mě, že to zkusím touto cestou. Měla by být ze Šumperka nebo blízkého okolí. Do Jablonce nad Nisou jela na rekreaci a praskla jí zde voda takže domů už nestíhala :D pokud jí prosím někdo znáte napiště mi sem budu vděčná :kytka: děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
86
18.2.16 15:49
@lisacka píše:
Ahojky, hledám maminky z okolí Šumperka! Na pokec, procházky, kafíčka, … Mám 14- ti měsíční holčičku :)

Ahoj maminko ;) Je to sice doba, co jsi tento příspěvek psala, ale snad nevadí, že ti píši. Já mám zítra termín porodu a teprve nedávno jsem se přestěhovala z Litovle sem a určité budu rada, když najdu nějakou maminku z Šumperka na procházky apod. Jsem teda přímo z Olšan u Šumperka, ale v Šumperku jsem skoro pořád :) Pokud budeš mít zájem, napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.16 18:31

Monika Neoralová

Zdravím, už jste našla tu maminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.11.16 12:27

ahoj

Ahoj snad se to ještě zobrazí :) já jsem z Vikýřovic což je cca 4-5km za Šumperkem a také hledám maminku kamarádku na pokec a kafčo :) budu ráda když se někdo ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 13:12

Ahojky já jsem z Bludova a také se ráda seznámím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.11.16 13:17

Těší mě

Ahoj těší mě já jsem Tereza mám dvě děti dvouletou holčičku Valerii a 7mi měsíčního chlapečka Dominika moc rádi bych Vás (Tě) poznali a později vyjížděli třeba s dětmi na výlety :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 21:03

Ahojky,

budu se v nejbližší době stěhovat do Šumperka a moc ráda bych našla nějakou kamarádku nebo skupinku mamin na kafíčka, společné výlety a tak :) Mám půlroční holčičku, se kterou jsem zůstala sama, tak se chci rozptýlit a přijít na jiné myšlenky, najde se tu někdo?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.5.17 22:33

@Pipilota Puncochata ahojky :-) rada bych se seznamila :-) mam dve deti dva roky a sedm mesicu.je.holcicka a kluk ma rok a mesic. ;-) jsem. z Vikyrovic coz je cca 5km za Sumperkem ale do sumperka. jezdim casto ;-) a jmenuji.se Tereza ;-)…pokud budes mit zajem, tak se ozvy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.5.17 06:22

Ahojky holky. Jsem zakladatelka. Terčo, Vendulko a Káčko, tak co se třeba společně seznámit? ;) V Šumperku je podnik (teď mi vypadl název), kde je to určené pro maminky s dětmi. Začíná být hezky, tak by to bylo super :) My jsme teda teď nemocní :( Takže spíše až příští týden. Nebo jak se z toho dostaneme. Já doufám, že to nebude na antibiotika :( Tak písněte ;) Papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.5.17 07:48

@Janka88 ahojky urcite jsem pro ;-) ale tez jsme nemocni no, bohuzel my ty antibiotika mame no :,( :? Takzr tez jsem pro az ten pristi tyden :D myslis ten podnik co je naproti tomu detskemu domovu a vedle toho kebab hausu? Uz se budeme tesit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.5.17 07:51
@Terča1995 píše:
@Janka88 ahojky urcite jsem pro ;-) ale tez jsme nemocni no, bohuzel my ty antibiotika mame no :,( :? Takzr tez jsem pro az ten pristi tyden :D myslis ten podnik co je naproti tomu detskemu domovu a vedle toho kebab hausu? Uz se budeme tesit :-)

Taky? Teď asi fakt něco řádí :( To je u Bílého králíčka nebo tak nějak. Vím, co myslíš. Ale ten je dražší. Vím, že je ještě nějaký. Ale vedle kebabu je to moc pěkný :) Nemám s tím problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.5.17 08:24

Joojoo asi opravdu radi neco noo meli jame horecky 39tky no tak jsme vyfasovali antibiotika :-/ a je to jedno kam pujdeme domluvime se az budou deti zdrave ;-) prikladam foto deticek holka 2roky a 8mesicu a kluk rok a dva mesice holka se jmenuje Valerie a kluk Dominik ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.5.17 08:57

Druha fotka mi. nejde vlozit mam.blby telefon ale mam facebook Premek Terka Srokovi ;-) tak si mej pridejte pokid budete mit zajem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová