Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, hledám maminky z okolí Šumperka! Na pokec, procházky, kafíčka, … Mám 14- ti měsíční holčičku ![]()
Ahoj maminky, prosím Vás o pomoc!
15.6. letošního roku jsem rodila v jablonecké porodnici s maminkou jménem Monča Neoralová. Bohužel jsme si zapoměly vyměnit kontakt a já jí nemůžu nikde sehnat
napadlo mě, že to zkusím touto cestou. Měla by být ze Šumperka nebo blízkého okolí. Do Jablonce nad Nisou jela na rekreaci a praskla jí zde voda takže domů už nestíhala
pokud jí prosím někdo znáte napiště mi sem budu vděčná
děkuji ![]()
@lisacka píše:
Ahojky, hledám maminky z okolí Šumperka! Na pokec, procházky, kafíčka, … Mám 14- ti měsíční holčičku
Ahoj maminko
Je to sice doba, co jsi tento příspěvek psala, ale snad nevadí, že ti píši. Já mám zítra termín porodu a teprve nedávno jsem se přestěhovala z Litovle sem a určité budu rada, když najdu nějakou maminku z Šumperka na procházky apod. Jsem teda přímo z Olšan u Šumperka, ale v Šumperku jsem skoro pořád
Pokud budeš mít zájem, napiš ![]()
Ahoj snad se to ještě zobrazí
já jsem z Vikýřovic což je cca 4-5km za Šumperkem a také hledám maminku kamarádku na pokec a kafčo
budu ráda když se někdo ozve
Ahoj těší mě já jsem Tereza mám dvě děti dvouletou holčičku Valerii a 7mi měsíčního chlapečka Dominika moc rádi bych Vás (Tě) poznali a později vyjížděli třeba s dětmi na výlety ![]()
Ahojky,
budu se v nejbližší době stěhovat do Šumperka a moc ráda bych našla nějakou kamarádku nebo skupinku mamin na kafíčka, společné výlety a tak
Mám půlroční holčičku, se kterou jsem zůstala sama, tak se chci rozptýlit a přijít na jiné myšlenky, najde se tu někdo?
Katka
@Pipilota Puncochata ahojky
rada bych se seznamila
mam dve deti dva roky a sedm mesicu.je.holcicka a kluk ma rok a mesic.
jsem. z Vikyrovic coz je cca 5km za Sumperkem ale do sumperka. jezdim casto
a jmenuji.se Tereza
…pokud budes mit zajem, tak se ozvy ![]()
Ahojky holky. Jsem zakladatelka. Terčo, Vendulko a Káčko, tak co se třeba společně seznámit?
V Šumperku je podnik (teď mi vypadl název), kde je to určené pro maminky s dětmi. Začíná být hezky, tak by to bylo super
My jsme teda teď nemocní
Takže spíše až příští týden. Nebo jak se z toho dostaneme. Já doufám, že to nebude na antibiotika
Tak písněte
Papa
![]()
@Janka88 ahojky urcite jsem pro
ale tez jsme nemocni no, bohuzel my ty antibiotika mame no
Takzr tez jsem pro az ten pristi tyden
myslis ten podnik co je naproti tomu detskemu domovu a vedle toho kebab hausu? Uz se budeme tesit ![]()
@Terča1995 píše:
@Janka88 ahojky urcite jsem proale tez jsme nemocni no, bohuzel my ty antibiotika mame no
![]()
Takzr tez jsem pro az ten pristi tyden
myslis ten podnik co je naproti tomu detskemu domovu a vedle toho kebab hausu? Uz se budeme tesit
Taky? Teď asi fakt něco řádí
To je u Bílého králíčka nebo tak nějak. Vím, co myslíš. Ale ten je dražší. Vím, že je ještě nějaký. Ale vedle kebabu je to moc pěkný
Nemám s tím problém ![]()
Joojoo asi opravdu radi neco noo meli jame horecky 39tky no tak jsme vyfasovali antibiotika :-/ a je to jedno kam pujdeme domluvime se az budou deti zdrave
prikladam foto deticek holka 2roky a 8mesicu a kluk rok a dva mesice holka se jmenuje Valerie a kluk Dominik ![]()
Druha fotka mi. nejde vlozit mam.blby telefon ale mam facebook Premek Terka Srokovi
tak si mej pridejte pokid budete mit zajem ![]()