Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
není tady nějaká maminka na procházky s dětmi, výlety, kafe, víno.. 🙂 Je mi 31, mám holčičku 20 měsíců a rády podnikneme cokoli. Jsem z Bystrce, ale není problém někam dojet.. ![]()
Ahoj, mně je 29, synovi je 17 měsíců a rádi se s vámi sejdeme. Jsme teda z Husovic, ale taky nemáme problém kamkoliv dojet ![]()
Ahoj holky, hledáme kámošky na nějaké společné procházky
máme syna, ale je ještě maličký prdola (6tydnu)..pokud vám nevadí kočárek a třeba nějaké společné procházky s kafcem a pokec tak dejte vědět ![]()
Skaiqy a Lewis ![]()
@luci.lero píše:
Ahoj,
není tady nějaká maminka na procházky s dětmi, výlety, kafe, víno.. 🙂 Je mi 31, mám holčičku 20 měsíců a rády podnikneme cokoli. Jsem z Bystrce, ale není problém někam dojet..
Ahoj, jsem z Bystrce, mám jednu tříletou holčičku a druhou v břiše. Kdyžtak napiš do zpráv.
Ahoj,
jsem sice teprve v očekávání, ale také bych se ráda seznámila s nějakýma fajn holkama.
Je mi 29 a bydlíme na Starém Brně. Jsem pro jakoukoliv aktivitu, ikdyž je to teď takový omezený. ![]()
Ahoj holky, taky bych ráda našla nějakou maminku na procházky, pokec, klidně i na víno, až se bude dát. Mám 36 let, starší dceru 3 roky ve školce a mladší dceru 18 měsíců. Jsme z Brna Střed a dojet můžeme kamkoliv. Máme rády sport, přírodu a i aktivity pro děti, až zas budou probíhat. ![]()
Ahoj, je mi 36 a mám 15 měsíční dceru. už mi z te izolace doma hrabe. kamarádky děti nemají anebo žijí v jiném městě. chodíme hodně do luzanek nebo na kravák, ráda bych poznala nějakou maminku, co by se přidala aspoň na procházky, než se bude dát jít kamkoli jinam. ![]()
@nanukk píše:
Ahoj, je mi 36 a mám 15 měsíční dceru. už mi z te izolace doma hrabe. kamarádky děti nemají anebo žijí v jiném městě. chodíme hodně do luzanek nebo na kravák, ráda bych poznala nějakou maminku, co by se přidala aspoň na procházky, než se bude dát jít kamkoli jinam.
Ahojkaaaaa, my také chodíme na kravak, máme síce syna ještě v kočárku ale procházku bych klidně dala
jestli nevadí, že syn je ještě prte..
jinak: covid negativní. ![]()
@Skaiqy nevadí, moje ještě neumi chodit, takze taky kočár!
v kolik chodíte ven?
@nanukk píše:
@Skaiqy nevadí, moje ještě neumi chodit, takze taky kočár!v kolik chodíte ven?
V podstatě kdykoliv
jsme flex, jediné co tak krmení ale to je otázka 3o minut
maximálně co nás může ovlivnit jsou doktoři ale vše se dá ![]()
Ahoj holky, žiji v Brně sice už 11 let, ale bohužel veškeré mé kamarádky jsou bez dětí a s úplně jinýma starostma
Mé vrstevnice dlouholeté kamarádky jsou na druhé straně republiky. Ráda bych šla na vycházku s někým, kdo děti čeká nebo plánuje, či už má
Jsem 9tt a za měsíc mi bude 30 let. Bydlím v Žabovřeskách, ráda chodím na prochajdy někam dál od silnic a ruchu centra. Už mi začíná být celkem dobře, tak bych ráda začala chodit, navíc počasí už je ideální
Budu se těšit na případné zprávy ![]()
@AnezkaKristynka Ahojka, jsme z jedné oblasti
máme 3 měsíčního chlapečka ![]()