Maminky z Hostivice?

1355
20.9.11 08:03

Maminky z Hostivice ?

Ahoj maminky,
hledám nějakou maminku, na společné procházky, popovídání… jsem z Hostivice u Prahy, mám roční holčičku. Věnuju se háčkování a tedy hlavně Emě :)

Pokud tu bude nějaká holčina, která by ráda někdy vyrazila ven, nechť se ozve :)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
20.9.11 09:45

Zdraví Valdek :palec: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
20.9.11 10:00

Valdek u Braškova? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
20.9.11 10:02

Jojo :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.2.12 21:13

Ahojky taky jsem z Hostivice a mam ani né 3másíčního prcka…Zdravím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.2.12 08:27

Ahoj my se budeme během dvou týdnů stěhovat do chýně u prahy ráda bych se s někým seznámila nikoho tam neznám :)

• Citovat
  • Upravit
497
14.2.12 09:06

Michaelakkk:Ahoj nejsem z Chýně,ale z Hostivice.Ale určitě není problém se sejít a seznámit se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.2.12 09:11
Anabell píše: Michaelakkk:Ahoj nejsem z Chýně,ale z Hostivice.Ale určitě není problém se sejít a seznámit se :-)

Ahoj :) tak jo :) až se přestěhujem a nějak zabydlíme budu mos ráda :) mám už strašího kluka jsou mu 2 a čtvrt roku .)

• Citovat
  • Upravit
497
14.2.12 09:24

Tak se ozvy :-) Mě čeká stěhování v létě.Taky tam nebudu nikoho znát..Ale výhoda je že je to kuosíček od Hostivic zhruba 5km.Takže neni problém se dopravovat autem :-) V Hostivicích budu často i tak :-) Já mam chlapečka a 24 mu budou teprve 3.měsíce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.5.12 14:09

Ahoj, musím se také přidat. Jak jsem tu četla ty příspěvky, tak mi to přišlo jako škatulata hýbejte se :-). Bydlíme teď chvíli v Chýni v podnájmu a máme vyhlídnutý domeček v Hostivici. Jak se tam bydlí :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová