Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
muzu se taky pridat? mame to do chrudimi 15 km a jezdíme tam kazde utery na cviceni a od listopadu bychom chteli jezdit i plavat
Ahojda,15 km a kterym smerem? cvicenicko v chrudimi? nekde v mamacentru? jejku, ja jsem sama otazka
jeste, ze uz na me synacek vola. ![]()
bydlim ve skutči… a ty?
na cvíčo chodíme do mamáče je to pro maminky s dětmi od 3 měsíců a nám už byli 4
malýho i mě to baví, tak tam jezdíme rádi… navíc kolektiv mamin s podobně starýma dětma… je to super…
jak máš starý dítko a jak se jmenuje?
Skuteč je kousek od nas. Ja bydlim v Lukavici.
Ja jsem to cvičeni v mamači taky zvazovala, ale pak to bohuzel nešlo.
Tak to budeme mít skoro stejně staré dítka.
Nám je pět měsíců (jsme 6. dubna)
A mám Kubíka ![]()
No ja tu bydlim teprve 2 mesice a jeste jsem v mama klubu nebyla a pritom to mam zhruba 2 minutky chuze
Ja mam 4 leteho chlapecka a 2 v ocekavani. cekam to v listopadu
. Joasko ty jsi odkud?? Matty ze Skutce??tam bydli muj tatik ![]()
Dva měsíce, to jste tam fakt chvilku.
Já jsem v Lukavici dva roky,takze taky relativně krátce. v listopadu, tak to uz máš za pár.
Co těhu s malým raubířkem?
joaska:
tak to jsme přesně o měsíc… Vojtíšek se nám narodil 6.května
a Lukavice je tady kousek… to znám ![]()
a tak nechcete zkusit chodit na to cvíčo s námi? Lukavice je po cestě, tak vás můžeme vyzvedávat ![]()
kacisek84:
ju, tak listopad uz je za par… az pojedes k tatikovi, tak dej vedet a dame kafco… nebo spis caro na podporu laktace? ![]()
To by bylo fajn
a musím nás tam asi nějak nahlásit, vid?
kdyz jsme holky u cara, jak vám šmakuje? ![]()
No kazdopadne mam trochu bourlivejsi tehotenstvi nez to prvni,jelikoz malej dost zlobi,ale jeste to celkem zvladam
Jsem spise zvedava az se malej narodi, ale myslim ze to vse zvladnu,budu muset a navic malej mi slibil ,ze mi bude pomahat
. No ja se s tatikem moc nestykam, bohuzel ale kdyz jezdis na to cvicenicko,tak se muzes zastavit ty. A kdyz budete jezdit obe,tak tim lepe ![]()