Maminky, těhulky Chrudim

72
16.9.11 09:45

Maminky, těhulky Chrudim

:dance: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
joaska
16.9.11 11:09

Počitá se i skoro Chrudim? :-D

• Citovat
  • Upravit
72
16.9.11 11:44

Ahojky, urcite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.9.11 11:54

juchuchu :-) ja bydlim totiz 9 kilasku od chrudimi :palec:

• Citovat
  • Upravit
4026
16.9.11 12:35

muzu se taky pridat? mame to do chrudimi 15 km a jezdíme tam kazde utery na cviceni a od listopadu bychom chteli jezdit i plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.9.11 12:51

Ahojda,15 km a kterym smerem? cvicenicko v chrudimi? nekde v mamacentru? jejku, ja jsem sama otazka :lol: jeste, ze uz na me synacek vola. :-D

• Citovat
  • Upravit
4026
16.9.11 12:54

bydlim ve skutči… a ty?
na cvíčo chodíme do mamáče je to pro maminky s dětmi od 3 měsíců a nám už byli 4 :) malýho i mě to baví, tak tam jezdíme rádi… navíc kolektiv mamin s podobně starýma dětma… je to super…
jak máš starý dítko a jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.9.11 13:19

Skuteč je kousek od nas. Ja bydlim v Lukavici. :-) Ja jsem to cvičeni v mamači taky zvazovala, ale pak to bohuzel nešlo.
Tak to budeme mít skoro stejně staré dítka. :-) Nám je pět měsíců (jsme 6. dubna) :-) A mám Kubíka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
72
16.9.11 13:21

No ja tu bydlim teprve 2 mesice a jeste jsem v mama klubu nebyla a pritom to mam zhruba 2 minutky chuze :-)) Ja mam 4 leteho chlapecka a 2 v ocekavani. cekam to v listopadu :-)). Joasko ty jsi odkud?? Matty ze Skutce??tam bydli muj tatik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.9.11 13:30

Dva měsíce, to jste tam fakt chvilku. :-) Já jsem v Lukavici dva roky,takze taky relativně krátce. v listopadu, tak to uz máš za pár. :-) Co těhu s malým raubířkem?

• Citovat
  • Upravit
4026
16.9.11 13:32

joaska:
tak to jsme přesně o měsíc… Vojtíšek se nám narodil 6.května :) a Lukavice je tady kousek… to znám :palec:

a tak nechcete zkusit chodit na to cvíčo s námi? Lukavice je po cestě, tak vás můžeme vyzvedávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.9.11 13:34

kacisek84:
ju, tak listopad uz je za par… az pojedes k tatikovi, tak dej vedet a dame kafco… nebo spis caro na podporu laktace? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.9.11 13:38

To by bylo fajn :-) a musím nás tam asi nějak nahlásit, vid?
kdyz jsme holky u cara, jak vám šmakuje? :-D

• Citovat
  • Upravit
72
16.9.11 13:42

No kazdopadne mam trochu bourlivejsi tehotenstvi nez to prvni,jelikoz malej dost zlobi,ale jeste to celkem zvladam :lol: Jsem spise zvedava az se malej narodi, ale myslim ze to vse zvladnu,budu muset a navic malej mi slibil ,ze mi bude pomahat :lol: . No ja se s tatikem moc nestykam, bohuzel ale kdyz jezdis na to cvicenicko,tak se muzes zastavit ty. A kdyz budete jezdit obe,tak tim lepe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.9.11 13:47

kaci: takze druhý syn? :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat