Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ja mam termin koncem rijna…taky bych si tady nekoho rada nasla na prochazky atd. Bydlim pobliz velke krizovatky Billa metro Prosek. Kdyz bys chtela, tak se pak muzeme na zacatku roku sejit:-)
Hanka
Ahoj ![]()
doufám, že nevadí, jestli se přidám… V září se mi narodila holčička a bydlím na Proseku hned u metra u Billy, tak pokud by jste chtěli někam vyrazit, tak se ráda přidám ![]()
Ahoj, tak to bydlime kousek od sebe. Ja mam termin 30.10., nevim, jake bude pocasi, jak se clovek dostane ven atd… Take prvni u tebe? Hanka
Jo, první
Tak to už máš za chviličku a kde budeš rodit? Pokud bys chtěla, tak můžeme někdy zajít někam ven když nebude pršet. Pokud bys cokoliv potřebovala, poradit nebo si jen tak popovídat, tak jsem ti k dispozici
![]()
Ceka me Bulovka, je to kousek, chodila jsem tam i na pripravny kurz a cviceni, takze jsem tam jako doma:-) A co ty, take byla Bulovka? Ty uz jsi asi celkem zabehnuta ne, male se narodilo snad zacatkem zari, tak to uz jsi urcite ostrilena mamina:-) Uz mas nejakou kamaradku z okoli? Ja bych urcite rada pak zasla nekam spolecne na prochazku atd, ale asi az tak koncem listopadu ci az v prosinci, vubec nevim, jak na tom budu…Hanka
Já jsem rodila ve Vinohradech, byla jsem tam moc spokojená… s malou jsem pak ležela na Bulovce na dětskym oddělení pár dní po porodu, když nám přestala dýchat… a tam to nebylo zase tak moc dobrý, tak ti přeju, aby to na oddělení šestinedělí bylo lepší
malá už má skoro dva měsíce, takže jsem už trochu zaběhnutá, ale pořád je to začátek a bude hůř
já s ní chodila ven už druhý týden po porodu, ale uvidíš jak se budeš cítit a hlavně jaký bude počasí… Mám tu známou v baráku, ale jinak tu taky nikoho neznám… kamarádka se vždycky hodí ![]()
tak to jsme vsechny kousicek od sebe,.. kdyby se vam chtelo nekam vyrazit tak dejte vedet,..
jinak ja mam termin az koncem roku na vanoce, takze ja bych se zatim ucastnila 2v1 ![]()
Tak si můžeme zkusit dát ještě sraz takhle ve třech. Já už to mám opravdu za chvilku, termín 30.10. Na chvilku se projít a seznámit se, ale nevim, zda někde venku či někde na čajík? Záleží asi na Kikullce…:-) Hanka
Já jsem určitě pro srázek ve třech
ale abys nám tam nezačala rodit
tak holky navrhněte den kdy by se Vám to hodilo a můžem dát třeba krátkou procházku a pak někam sednout na čajík, aspoň ta moje potvůrka usne a pak můžeme v klídku posedět a popovídat…
Ahoj, ja jdu v nedeli na kontrolu, tak pokud bude vse ok, tak klidne již tohle pondeli - cim dříve, tim lépe
Co tedy sraz nekde park pratelstvi napr nekde u pizzerky dopoledne? Jinak o nejake cukrarne na cajik tady ani moc nevim, mozna existuje, pripadne zajit nekam do nekuraku a je to. Zatim Hanka
Ahoj
pokud si to v nemocnici už nenechají k porodu, tak by pondělí bylo super, jenom dopoledne to asi nevyjde, v poledne dávám malý prášek a to je u nás složitější, takže bych to stíhala tak na jednu hodinu. U pizzerky u hřiště jsem za minutku, koukám na ni z okna ![]()
Holky omlouvám se, ale úplně jsem zapoměla, že mám být v pondělí ve 2 na alergologii, tak jedině potom až přijedu domů… tak okolo 4 hodiny ![]()
Ahoj, mám termín těsně před Vánoci. Taky bych se ráda seznámila s nějakou maminou. Mohla bych se k vám přidat? V pondělí teda zrovna nemůžu, ale přidala bych se na další prochajdu. Třeba už tam budou mimča 2
Bydlím na druhém konci Parku přátelství, než je Billa.
Ahoj Paťulo ![]()
určitě se přidej, zatím to nevypadá na nějaký sraz, ale snad se časem domluvíme a sejdem se… chodím s malou na procházku do parku každý den, tak klidně můžem někdy vyrazit. Sice chodíme často po doktorech, ale čas se najde ![]()
Je tu nějaká těhulka z Proseka? Nejlépe také s termínem okolo Vánoc.