Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
tak my už jsme zdraví ![]()
Co tedy naplánovat nějaký sraz příští týden až trochu opadnou ty mrazy?
Super, tak na kdy se domluvíme? Chodíte vůbec ven, když jsou ty šílený mrazy?
Ted ven nechodime, od vcera mame ryma a teplotu, takze to zatim zas ja nevidim moc na prochazky. To jsme se hezky prostridaly, co vy, chodite ven?Hanka
Ahoj, co tedy pondeli 20.? Pod nulou by už být nemělo…:-)Vy jste ale už velký, podle fotky:-)
Ahooj
jasně, v pondělí klidně můžem… v kolik hodin se ti to bude hodit? No jo, Andrejka už se pořádně veliká, za chvilku jí bude půl roku a už má 8kg ![]()
Ahoj, tak co 13 30 u hriste pred pizzerkou? Klárka má něco tak 3,5 měsíce a něco přes 5 kg. H
Jo, dobře
mám napsat i holkám jestli nechtějí jít s náma? Jééé, to máš dobrý, že je Klárka tak malinká… a co už všechno umí?
Urcite pistni i holkam. Ja jsem tehdy byla jen na te jedne spolecne prochazce. Jinak zacina si rano broukat zpivat, my bychom jeste radi spali…Drzi hlavicku, zacina se pomalu prevalovat, vyzaduje pozornost
A co vy, ta uz asi i leze ne?
Slusi vam to. Pisu si tedy to pondeli. Hanka
Jééé, děkuju
no my jsme trochu línější, takže malá se převaluje z bříška na záda a naopak a na bříšku se točí dokola za hračkama
ale ještě neleze… to přijde za chvilku !! Náznaky už tam má, ale je ještě líná to zkoušet pořádně
Jinak různý pazvuky, vískání, prdění pusou, křičení a všechno možný máme pořád… Krásně už mi papá každej den příkrmy. Jo tak pondělí platí a holkám dám vědět jestli se budou chtít přidat… Posílám ještě pár fotek tý mojí cácorky ![]()
Ahoj Hanko, promiň, ale dneska to nestíhám
a co mi psali holky tak taky ne… co třeba zítra nebo ve čtvrtek?