Starší maminky z Prahy

423
15.9.11 14:05

Starší maminky z Prahy

Zdravím všetky maminky.
Neviem ako vy,ale som maminka 5 mesačného chlapečka mám 37 rokov,je to moje prvé a zrejme aj posledné dietatko a začína mi byť doma strašne otupno a cítim sa osamelá.Už mi to akosi lezie cez hlavu :-) celý život som bola medzi ludmi a teraz ,…Ako zvládate to všetko okolo miminka,manžela,domácnosti a pod.?Máte čas na seba,nejaké záujmy a pod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
15.9.11 14:26

Taky ze me bude starsi maminka a mimco budu mit tak za mesic. Mohu se pridat do party?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.9.11 14:54

To vieš,že áno?
Jedno štastie je,že som dost kludná povaha a verím,že to najhoršie už máme za sebou,tie prvé dva mesiace boli príšerná,malý plakal takpovediac nonstop a teraz je to už takmer dokonalé :-)Dosť blbé je,že sme tu v Prahe sami,celú rodinu máme na Slovensku,takže žiadne babičky na stráženie a pod. :-)presťahovali sme sa tu pre pár mesiacmi,takže to tu ešte okukávam. Dúfam,že ak bude malý trocha väčší,tak si nájdem trocha času aj na seba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.9.11 15:32
Stazina1 píše:
To vieš,že áno?
Jedno štastie je,že som dost kludná povaha a verím,že to najhoršie už máme za sebou,tie prvé dva mesiace boli príšerná,malý plakal takpovediac nonstop a teraz je to už takmer dokonalé :-)Dosť blbé je,že sme tu v Prahe sami,celú rodinu máme na Slovensku,takže žiadne babičky na stráženie a pod. :-)presťahovali sme sa tu pre pár mesiacmi,takže to tu ešte okukávam. Dúfam,že ak bude malý trocha väčší,tak si nájdem trocha času aj na seba :-)

No, my tu sice babicky mame, ale obe pracuji. A konkretne moje mama je hodne prac. vytizena. Ja jsem na sebe taky zvedava,jak mi to pujde a jestli prtous bude hodnej. Cekam kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.9.11 16:09

Nič sa neboj :-) ja som sa tiež bála,predsalen niesom najmladšia a už strrraaaane dlho som nedržala miminko v ruke a akosi som to zvládla.Vieš ono budeš musiet :-)
Je to nádherný pocit držat miminko v ruke a ešte k tomu,ked je to tvoj vlastný chrustik :-) Už máte vybrané meno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.9.11 08:54

Jo, jo. Bude to Adamek, sice je jich hodne, ale kasleme na to. Tak ja se uplne tolik nebojim, mam jen lehky obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.9.11 10:55

holky zdravim pri dnesku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.9.11 12:12

Ahoj dievčatá :-) Čo máte nového?U nás vyskočili horúčky,neviem,či je to zubami alebo lezie na malého nejaká viróza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová