Maminky, těhulky Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
21.9.11 07:23

Dobre rano, děvčata. dnes jdu do poradny, tak snad bude vse ok. mela jsem skoro celou noc trosku krece do podbrisku a v trislech,tak snad to nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 08:16

kaci:
tak se drz a pak dej vedet, prijimame same dobre zpravy :palec: Vis, co cekate? nebo je to prekvapeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.9.11 09:39

kaci, tak at vse dopadne ok a nic se nedeje. :kytka: dej vedet
Maty, rikala, ze cekaji druheho chlapaka. Budou na ni doma znacne v presile. :-D

• Citovat
  • Upravit
joaska
21.9.11 09:40

Maty, jake bylo vcera cvicenicko? a jak to tak zhruba probiha a jak dlouho trva?

• Citovat
  • Upravit
72
21.9.11 10:02

Matty cekam dalsiho raubire. Jmeno uz konecne taky vybrane. Denýsek. Jo myslim ze bude vse ok,protoze se dnes citim v pohode a nic neboli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 10:02

joaska:
a jo, to říkala, já mám tu hlavu děravou…

jinak cvičení probíhá tak, že se cvičí s miminkem na podložce, říkají se různé básničky, pak se pustí hudba a cvičí se na míčích a nakonec se s miminkem tancuje … trvá to cca 1 hodinu a je to strašně fajn… teda maminka je víc zmordovaná než ten mrňous, ale aspoň je sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 10:03

kacisek:
krásný jméno :palec: tak pak nám dej vědět, až budeš mít po poradně… jsme tu s vojtou celý netrpělivý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.9.11 10:09

jj urco dam vedet :-D Byla jsi vcera na cvicu,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 10:59

byla byla, dokonce jsme konecne prisli vcas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.9.11 11:40

Denýsek je krasné jmeno. Tak to zní dobře to cvíčo.

• Citovat
  • Upravit
4026
21.9.11 11:48

jj, je to tam fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 11:48

jak jste zvládli očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.9.11 13:33

Normálně vypadá to, že v pohodě. :-) Teda ted jsem koukala, ze místa vpichu má zarudlé a trochu boulicku, ale nebolí ho to, tak to snad brzy zmizí. Jinak předchozí dvě byla naprd. Dva dny horečky a plakal, pak už bez horečky, ale pořád byl protiva. Na dnešek teda špatně spal, ale snad se to brzy zase vratí do normálu. Vy očko v poho?

• Citovat
  • Upravit
4026
21.9.11 13:46

joaska:
jj…my jsme byli zatím 2× na hexe a synflorixu a taky na rotavirech..vždy měl akorát jeden den průjem, jinak nic… na poslední hexu a synflorix jdeme až 10.10.

tak snad to ted zvladne lepsi, chudacek jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.9.11 14:04

my očkovali hexu a prevenar, rotaviry jsem nakonec nedavala. a jsem rada, ze uz ty tri mame, ted az za pul roku a hotovo :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová