Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano, děvčata. dnes jdu do poradny, tak snad bude vse ok. mela jsem skoro celou noc trosku krece do podbrisku a v trislech,tak snad to nic nebylo.
kaci:
tak se drz a pak dej vedet, prijimame same dobre zpravy
Vis, co cekate? nebo je to prekvapeni?
kaci, tak at vse dopadne ok a nic se nedeje.
dej vedet
Maty, rikala, ze cekaji druheho chlapaka. Budou na ni doma znacne v presile. ![]()
Maty, jake bylo vcera cvicenicko? a jak to tak zhruba probiha a jak dlouho trva?
Matty cekam dalsiho raubire. Jmeno uz konecne taky vybrane. Denýsek. Jo myslim ze bude vse ok,protoze se dnes citim v pohode a nic neboli ![]()
joaska:
a jo, to říkala, já mám tu hlavu děravou…
jinak cvičení probíhá tak, že se cvičí s miminkem na podložce, říkají se různé básničky, pak se pustí hudba a cvičí se na míčích a nakonec se s miminkem tancuje … trvá to cca 1 hodinu a je to strašně fajn… teda maminka je víc zmordovaná než ten mrňous, ale aspoň je sranda ![]()
kacisek:
krásný jméno
tak pak nám dej vědět, až budeš mít po poradně… jsme tu s vojtou celý netrpělivý ![]()
Normálně vypadá to, že v pohodě.
Teda ted jsem koukala, ze místa vpichu má zarudlé a trochu boulicku, ale nebolí ho to, tak to snad brzy zmizí. Jinak předchozí dvě byla naprd. Dva dny horečky a plakal, pak už bez horečky, ale pořád byl protiva. Na dnešek teda špatně spal, ale snad se to brzy zase vratí do normálu. Vy očko v poho?
joaska:
jj…my jsme byli zatím 2× na hexe a synflorixu a taky na rotavirech..vždy měl akorát jeden den průjem, jinak nic… na poslední hexu a synflorix jdeme až 10.10.
tak snad to ted zvladne lepsi, chudacek jeden…
my očkovali hexu a prevenar, rotaviry jsem nakonec nedavala. a jsem rada, ze uz ty tri mame, ted az za pul roku a hotovo ![]()