Maminky, těhulky Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
27.9.11 12:19

ahojky devcata,jak se vam dari??? me celkem fajn,ale jsem ted furt nejaka utahana :-( vcera jsem byla u nasich a mela jsem cely den litacku :-( Domu jsem prijela naprosto vyrizena a za tyden me ceka to same :-( Byli jste dnes na cvicu,???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
27.9.11 16:16

Ahojda, tak jsme doma ze cvica. Bylo to super. :-D Malej byl ze zacatku teda protivnej, byl rozespalej, ale jinak to bylo moc fajn. Je, si to, ze dneska nejdes precetla az ted, takze jsem te tam hledala :-D
My uz ryma dobry, noc byla zase parada a pres den taky. hura.

kaci: unavena? to je prece jasny, jsi těhotná :-P

• Citovat
  • Upravit
4026
28.9.11 06:56

:lol: a naslas? :lol:
s Vojtiskem tam chodi jeste dve maminky…jedna takova drobna, vlnity delsi vlasy a druha takova silnejsi bo statna vlasy blond nna kratko :D

kacisek:
tak to se neni cemu divit, tehulko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
28.9.11 11:36

Prekvapive nenasla :-D ale udelala jsem ze sebe blazna, jen pred jednou maminkou :-D

• Citovat
  • Upravit
4026
28.9.11 15:00

tak to je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
30.9.11 10:30

Ahojda holky, copak je u vas noveho? Jak užíváte sluníčka? A co drobotina? :-)

• Citovat
  • Upravit
72
30.9.11 12:49

ahojky :mavam: No ja se spise valim :-D .Dneska vezu malyho k otci,takze budeme mit s pritelem vikend pro sebe :-) Popravde se tesim,potrebuju uz odpocinek od toho meho zlobidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
3.10.11 08:03

Ahoj holky, tak z krásného víkendu plného slunka, vyletu a pohody zpet do všedních dnu. Jak se máte?
kaci byla romantika bez deti, co. :-D

• Citovat
  • Upravit
4026
3.10.11 09:50

kaci:
tak doufam, ze sis ten vikend uzila

jonaska:
asi tak.. lip bych to nevystihla.. zitra uz se chystame na cvico… dneska uz je malymu fajn :D

My jsme na vikend byli u nasich, tak jsme si s Vojtou od sebe oba odpocali, nosili mi ho nasi jen na kojeni :D Pristi vikend k nim jedem zase, to budeme mit malou, a mozna se tam zdrzim na cely tyden, jeste uvidime, jak to bude probihat…
Jo a uz perujeme na kolinkach… to je masakr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
3.10.11 10:25

Tak to je teda masakr, ze perujete na kolinkách :-) malej je sikula. Kuba se teda taky snazi, co muze. Koupila jsem si novy bačkory- fialove a ty ho donutily se plazit, jak je chtěl :-D :palec:
jinak, my bychom na cvico jeli, ale tatka nam sebral auto :-(

• Citovat
  • Upravit
4026
3.10.11 11:38

kdyz s nami nepojede tatka, tak vas muzem nabrat… akorat nevim, jestli nebude chtit tatka ke tchyni na podhuru…kdyztak se zitra dopo domluvime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
3.10.11 13:08

no jasny, to je uplne vpoho :-)

• Citovat
  • Upravit
72
3.10.11 14:29

ahoj holky. Jj vikend byl uplne suprovy,ale rychle utekl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
4.10.11 07:47

Dobré ráno holky. Tak u nás naprosto příšerná noc. Kuba nechtěl večer usnout a pak byl od pulnoci vzhuru, klečel v postylce na kolenou a ječel. pak si na pulhodky schrupnul a tak porad dokola az do rána. nevim, co to jako melo být, ale jsem ko. :jazyk: Ted bude pres den protiva, jelikoz bude unavenej. Ach jo.

maty: my dnes cvico stejne nedame, jednak se nam nahlasila navsteva a ani nevim, jestli bych to dnes fyzicky zvladla. :-? :-)

• Citovat
  • Upravit
4026
4.10.11 08:30

joaska:
tak to nezavidim…

my na cvico jdeme, malej je v poho, tak vyrazime odpo do kolektivu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...