Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky devcata,jak se vam dari??? me celkem fajn,ale jsem ted furt nejaka utahana
vcera jsem byla u nasich a mela jsem cely den litacku
Domu jsem prijela naprosto vyrizena a za tyden me ceka to same
Byli jste dnes na cvicu,???
Ahojda, tak jsme doma ze cvica. Bylo to super.
Malej byl ze zacatku teda protivnej, byl rozespalej, ale jinak to bylo moc fajn. Je, si to, ze dneska nejdes precetla az ted, takze jsem te tam hledala ![]()
My uz ryma dobry, noc byla zase parada a pres den taky. hura.
kaci: unavena? to je prece jasny, jsi těhotná ![]()
a naslas? ![]()
s Vojtiskem tam chodi jeste dve maminky…jedna takova drobna, vlnity delsi vlasy a druha takova silnejsi bo statna vlasy blond nna kratko ![]()
kacisek:
tak to se neni cemu divit, tehulko ![]()
Prekvapive nenasla
ale udelala jsem ze sebe blazna, jen pred jednou maminkou ![]()
Ahojda holky, copak je u vas noveho? Jak užíváte sluníčka? A co drobotina? ![]()
ahojky
No ja se spise valim
.Dneska vezu malyho k otci,takze budeme mit s pritelem vikend pro sebe
Popravde se tesim,potrebuju uz odpocinek od toho meho zlobidla ![]()
Ahoj holky, tak z krásného víkendu plného slunka, vyletu a pohody zpet do všedních dnu. Jak se máte?
kaci byla romantika bez deti, co. ![]()
kaci:
tak doufam, ze sis ten vikend uzila
jonaska:
asi tak.. lip bych to nevystihla.. zitra uz se chystame na cvico… dneska uz je malymu fajn ![]()
My jsme na vikend byli u nasich, tak jsme si s Vojtou od sebe oba odpocali, nosili mi ho nasi jen na kojeni
Pristi vikend k nim jedem zase, to budeme mit malou, a mozna se tam zdrzim na cely tyden, jeste uvidime, jak to bude probihat…
Jo a uz perujeme na kolinkach… to je masakr ![]()
Tak to je teda masakr, ze perujete na kolinkách
malej je sikula. Kuba se teda taky snazi, co muze. Koupila jsem si novy bačkory- fialove a ty ho donutily se plazit, jak je chtěl
![]()
jinak, my bychom na cvico jeli, ale tatka nam sebral auto ![]()
kdyz s nami nepojede tatka, tak vas muzem nabrat… akorat nevim, jestli nebude chtit tatka ke tchyni na podhuru…kdyztak se zitra dopo domluvime…
Dobré ráno holky. Tak u nás naprosto příšerná noc. Kuba nechtěl večer usnout a pak byl od pulnoci vzhuru, klečel v postylce na kolenou a ječel. pak si na pulhodky schrupnul a tak porad dokola az do rána. nevim, co to jako melo být, ale jsem ko.
Ted bude pres den protiva, jelikoz bude unavenej. Ach jo.
maty: my dnes cvico stejne nedame, jednak se nam nahlasila navsteva a ani nevim, jestli bych to dnes fyzicky zvladla.
![]()
joaska:
tak to nezavidim…
my na cvico jdeme, malej je v poho, tak vyrazime odpo do kolektivu… ![]()