Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminky z Jihlavy, se kterou bych mohla chodit na procházky a vyměňovat si zkušenosti. Je mi 25 let a termín porodu mám v říjnu 2012. ![]()
Ahoj, tak já budu rodit asi až v listopadu, ale z Jihlavy jsem
![]()
To je super, a už víš, jestli budete mít holčičku nebo kloučka? Už se nám to ale blíží, že? ![]()
Ne nevím, necháváme si to jako překvapení
. To jo blíží se to celkem rychle a kór tobě, ty už to máš za pár
. Vy to víte?
Já bych to nevydržela, nevědět, co čekáme
. My jsme si to nechali říct, čekáme holčičku
A jak zvládáš ty pařáky?
Ahoj, pařáky jak kdy, když bych nemusela běhat v práci po venku tak v pohodě, ale s tou fyzickou zátěží je to děs. Ale to asi nebude jenom tím vedrem
. Chodíš někam cvičit?
A kde pracuješ? Já budu ještě tenhle týden chodit do práce a pak už nastupuju na mateřskou, ale já mám pohodovou práci. Chtěla jsem chodit cvičit tady do nemocnice, jenže přes prázdniny se necvičí, tak cvičím doma podle DVD, alespoň něco ![]()
Já pracuju sama na sebe ve stavebnictví-tak občas fyzicky dost náročná práce, ale chci pracovat co nejdýl. Já chodím na jógu pro těhotný-teda ted jsem tambyla poprvé
,ale bylo to docela dobrý.
Taky jsem říkala, že kdyby to šlo, tak bych chodila až do porodu do práce. A kde to je ta joga pro těhotné, taky jsem říkala, že bych na to chtěla chodit, ale právě jsem na to nikde nenarazila
Je to na domě zdraví v přednáškovým sále ve čtvrtek od půl šestý do půl sedmý myslím. Zkusím někde najít www a pošlu
Tak to je dobrý, tam asi zavítám, půjdeš tam teď někdy? Že bychom mohli jít spolu. Tenhle čtvrtek mi to ale nevychází
Já půjdu tenhle čtvrtek ale příští nemůžu, to se budu dovolenkovat-konečně.
Tak to jo, tak se pak můžeme třeba domluvit na jiný čtvrtek. A co plánuješ o dovolený, pojedeš někam?
Jo jo jedeme do prachovských skal, pro změnu chodit
,aby si člověk moc neodpočinul
, ale už se těším. Hlavně to bude první společná dovolená se psem, tak nevím jestli to mužskej ve zdraví přežije
.Kdy máš termín porodu?