Maminky z Jihlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
9.8.12 19:23

maminky z Jihlavy

Hledám maminky z Jihlavy, se kterou bych mohla chodit na procházky a vyměňovat si zkušenosti. Je mi 25 let a termín porodu mám v říjnu 2012. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
9.8.12 20:26

Ahoj, tak já budu rodit asi až v listopadu, ale z Jihlavy jsem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.12 20:51

To je super, a už víš, jestli budete mít holčičku nebo kloučka? Už se nám to ale blíží, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
10.8.12 08:18

Ne nevím, necháváme si to jako překvapení :lol:. To jo blíží se to celkem rychle a kór tobě, ty už to máš za pár :lol:. Vy to víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.8.12 16:36

Já bych to nevydržela, nevědět, co čekáme :D. My jsme si to nechali říct, čekáme holčičku :lol: A jak zvládáš ty pařáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.12 12:07

Ahoj, pařáky jak kdy, když bych nemusela běhat v práci po venku tak v pohodě, ale s tou fyzickou zátěží je to děs. Ale to asi nebude jenom tím vedrem :lol:. Chodíš někam cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.8.12 17:37

A kde pracuješ? Já budu ještě tenhle týden chodit do práce a pak už nastupuju na mateřskou, ale já mám pohodovou práci. Chtěla jsem chodit cvičit tady do nemocnice, jenže přes prázdniny se necvičí, tak cvičím doma podle DVD, alespoň něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.12 17:48

Já pracuju sama na sebe ve stavebnictví-tak občas fyzicky dost náročná práce, ale chci pracovat co nejdýl. Já chodím na jógu pro těhotný-teda ted jsem tambyla poprvé :lol:,ale bylo to docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.8.12 18:21

Taky jsem říkala, že kdyby to šlo, tak bych chodila až do porodu do práce. A kde to je ta joga pro těhotné, taky jsem říkala, že bych na to chtěla chodit, ale právě jsem na to nikde nenarazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.12 18:28

Je to na domě zdraví v přednáškovým sále ve čtvrtek od půl šestý do půl sedmý myslím. Zkusím někde najít www a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.12 18:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.8.12 18:49

Tak to je dobrý, tam asi zavítám, půjdeš tam teď někdy? Že bychom mohli jít spolu. Tenhle čtvrtek mi to ale nevychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.12 19:32

Já půjdu tenhle čtvrtek ale příští nemůžu, to se budu dovolenkovat-konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.8.12 20:05

Tak to jo, tak se pak můžeme třeba domluvit na jiný čtvrtek. A co plánuješ o dovolený, pojedeš někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.12 20:31

Jo jo jedeme do prachovských skal, pro změnu chodit :lol:,aby si člověk moc neodpočinul :lol:, ale už se těším. Hlavně to bude první společná dovolená se psem, tak nevím jestli to mužskej ve zdraví přežije :? .Kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová