Osamocené maminky na mateřské z Ostravy?

6.8.12 15:49

Osamocené maminky na mateřské z Ostravy?

Milé maminky, hledáme kamarádku s prckem, nejlépe baculku, která se třeba stejně jako já snaží zhubnout.
Mám chlapečka, kterému je 2 a půl roku, a většina kámošek buď nemá náladu poslouchat řeči o dětech, sama děti nemá, nebo se prostě rozutekly po světě.
Budeme moc rádi
Veronika a Robinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1563
6.8.12 16:01
@Veronikaaaa píše:
Milé maminky, hledáme kamarádku s prckem, nejlépe baculku, která se třeba stejně jako já snaží zhubnout.
Mám chlapečka, kterému je 2 a půl roku, a většina kámošek buď nemá náladu poslouchat řeči o dětech, sama děti nemá, nebo se prostě rozutekly po světě.
Budeme moc rádi
Veronika a Robinek

Ahojky, já zrovna baculka moc nejsem ale po porodu mi zůstala všechna kila navíc a nejde to dolů at se snažím jakkoliv…jsem z Ostravy a malému je dnes 5.měsíců, většina kamarádek přestala být v kontaktu od narození malého, nebo samy mají děti ale nemají čas, přítel pořád v práci a já se synkem sama doma a procházky nás samotné nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 16:05
@Pettule69 píše:
Ahojky, já zrovna baculka moc nejsem ale po porodu mi zůstala všechna kila navíc a nejde to dolů at se snažím jakkoliv…jsem z Ostravy a malému je dnes 5.měsíců, většina kamarádek přestala být v kontaktu od narození malého, nebo samy mají děti ale nemají čas, přítel pořád v práci a já se synkem sama doma a procházky nás samotné nebaví…

Ahoj Peťulko a všechno nejlepší k malinkému výročí chlapečka :lol:
Odkud jste? My jsme z Poruby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.8.12 16:07

@Veronikaaaa Díky :) My jsme ze Zábřehu :) kousek od Kino Luny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
6.8.12 16:07

Ahoj, ja se zrovna budu do ostravy vracet po letech v zahranici, tak by mi maminka s prckem na kamaradeni moc bodla :mrgreen: syn ma 2r2m, ja mam par kilo taky navic, i kdyz baculka uplne nejsem, ale moje obleceni ve skrini zahali, protoze je mi dost male… budu se vracet ale az v rijnu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 16:09
@Pettule69 píše:
@Veronikaaaa Díky :) My jsme ze Zábřehu :) kousek od Kino Luny :)

Jé tam jsem bydlela, mám tam rodinu na Lumumby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 16:10
@liky píše:
Ahoj, ja se zrovna budu do ostravy vracet po letech v zahranici, tak by mi maminka s prckem na kamaradeni moc bodla :mrgreen: syn ma 2r2m, ja mam par kilo taky navic, i kdyz baculka uplne nejsem, ale moje obleceni ve skrini zahali, protoze je mi dost male… budu se vracet ale az v rijnu… ;)

Jé to uteče a říjen bude pomalu klepat na vrátka :) A kde v zahraničí jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.8.12 16:10
@Veronikaaaa píše:
Jé tam jsem bydlela, mám tam rodinu na Lumumby :D

jo přímo bydlím na P. Lumumby :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 16:11
@Pettule69 píše:
jo přímo bydlím na P. Lumumby :mrgreen: :mrgreen:

Ty brďo a neznáme se? :D :D :D Bydlíš tam od mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.8.12 16:12
@Veronikaaaa píše:
Ty brďo a neznáme se? :D :D :D Bydlíš tam od mala?

Nevím jestli se známe, bydlím tu asi 5 let s přítelem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 16:13
@Pettule69 píše:
Nevím jestli se známe, bydlím tu asi 5 let s přítelem :)

A tak zo se asi znát nebudeme, mamča bydlí hned u školky, ale nikdy jsem si nevšimla že by v okolí byl nový přírustek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.8.12 16:14
@Veronikaaaa píše:
A tak zo se asi znát nebudeme, mamča bydlí hned u školky, ale nikdy jsem si nevšimla že by v okolí byl nový přírustek :D

podle toho u které školky jestli u Běláku nebo kousek od Luny :) no já tu potkávám hodně mamin, takže přírůstků bude asi mnoho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
6.8.12 16:15

Ahoj, ja bydlela kdysi na Volgogradske :lol: a ted to bude spise Hrabuvka a Dubina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.8.12 16:24

@liky není to tam u toho domova důchodců kousek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
6.8.12 16:36

Ja bydlela bliz k hlavni silnici a do domava chodila na praxi…ale to je uz daaaavnooo. ja uz nejsem mlada maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová