Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, sem mlada mamca,21 let a mam skoro dvoumesicniho syna…Rada bych touhle cestou nasla treba i kamaradku, nebo proste jenom pokec s lidma co sou na tom podobne jako ja
Nebo muzem hromadne vzit kocary a zaplavit prahu…Takze najdou se tu nejaky mamky, nebo sem tu sama? ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/?…
zvu tě k nám.. máme za sebou už jedno setkání a plánujeme další:)
Ahoj pokud nevadí já jsem z P 6. a je mi 23. mám dva kluky 10měs. a 4 roky.
@brouček123 píše:
Ahoj pokud nevadí já jsem z P 6. a je mi 23. mám dva kluky 10měs. a 4 roky.
Jsem kousek od prahy 6 mam 2,5 r kluka je mi 22 taky bych rada nekoho poznala ![]()
Jee suer tak to mam radost
sice sem teda asi nejmladsi, ale to nevadi=)) Jak ste prisli k mrnousum tak brzo? ![]()
Miižu eiky za pozvani=)), ale nevim jak bych se tam s tak malym prckem dostala… zatim sme toho moc nenacestovali ![]()
Ahoj, mě je necelých 22 a mám ročního syna… Jsem ze Stodůlek ![]()
Vždyt muzeme jít kamkoli!!
staci se jen domluvit
mě je 20 a mám 5měsíční cácorku ![]()
@Miižu Když náš prcek měl 5 měsíců tak jsem si s ním moc daleko netroufala, byl protivný ![]()
Nikco, tak se muzem sejit nekdy, mame to blizko=)) Jinak ja moc daleko taky tak nejak ee. Este si moc netroufnu na nejaky delsi vyjizdky. Ale koukala sem na to babycafe, repy nejsou tak daleko odemne=))
@Misakebek já už si teda troufám i dál, ale do půl roku to prostě s tím mým uřvánkem nešlo
Bybycafe se mi taky moc líbí, ale bůhví kolik tam to jedno presso může stát:D
To jo no
prosimte ja mam hruzu uz jenom z toho, ze mam jet MHD do motola na kycle…a uz vidim jak tam budu este dalsi 2 hodiny minimalne tvrdnout…A jelikoz nejsem zastancem kojeni na verejnosti, tak sem obednala termosku a holt s sebou vemu umely ![]()
Já jsem kousek od prahy 5, směr ořech
mám 18m klučíka, 3,5 holčičku a mimíse v bříšku
je mi 25 ![]()