Mladé maminky z Prahy 5?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
4.8.12 23:38

Tak to máš dobrý :) Mě flašku nikdy prcek nebral, takže jsem jeho otrok ještě teď, naštěstí si konečně začíná zvykat na tátu a já si po roce můžu orazit :D A jak se prcek jmenuje? A jaký byl porod? :) Povídej, přeháněj :)

• Citovat
  • Upravit
14974
4.8.12 23:47

Ahoj holky,

Muzu se pridat? Ja bydlim ve Stodulkach, kousek od xxx lutz, je mi 21 a mam dvoumesicni holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
4.8.12 23:52

Misakebek materstvi je narocne, co si budeme povidat, taky mi obcas hlavou proleti myslenla, jestli nemam mimi moc brzy, ale pak kouknu na malo a myslenky zazenu:) jinak ja nekojim, jsme na sunaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 09:20

@LadyTommy Ahoj :) Já tě mám na FB :) Jen sem tady na emimi změnila přezdívku :)

• Citovat
  • Upravit
14974
5.8.12 11:29
@nikol.ondrášovka píše:
@LadyTommy Ahoj :) Já tě mám na FB :) Jen sem tady na emimi změnila přezdívku :)

Niki, poznávám podle profilovky, tvůj sladký brouček nejde nepoznat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 11:43

@LadyTommy Juuu děkujem, to si mě potěšila :kytka: Jakpak se vede?

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 15:11

Covece Tommy ja te mozna od videni znam..ale jenom hodne letmo :mrgreen: Jinak Nikco mame Tobiaska a o porodu prosimte raci ani slovo, horsi vec sem v zivote nezazila :zed: 24hodin sem ke vsemu nespala, takze sem ke vsemu byla ospala a slaba jak prase do toho ty sileny bolesti a epidural se bohuzel nekonal…No sileny Potom sem nemohla ani vstat jak mi bylo blbe a tocila se mi hlava… No hruza, budu se hodne dlouho rozmejslet, jestli do toho budu chtit jit po druhy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 16:10

@Misakebek Ja rodila 18 hodin a taky jsem skoro nespala :( V 8 praskla voda, v 9 v porodnici, než mě vyšetřili bylo deset v noci, pak začaly kontrakce a už sem nemohla usnout. Epidural jsem měla ale nezabíral, měla jsem přes 100 kilo, tak asi proto, po porodu jsem musela ležet dvě hodiny, ty jsem prospala, pak jsem taky nemohla vstát jak se mi to motalo, měla jsem šílenou žízeň, no hrůza :D Ale narodil se v 13:19 s mírným nástřihem a měl 3560 a 50cm, v roce měl 9130g a 77cm :) já doto po druhý ještě pujdu, plánujem se snažit o druhý za 2 roky :) Jinak kde jsi rodila a nechodíš náhodou k panu Petráškovi s malým?

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 16:37

No ja rodila v Hradci Kralo mam tam znamou porodni asistentku :) Jinak me prisly pravidelny cca o pulnoci, pocitala sem je do dvou do rana a pak zavolala a jela do porodky zhruba tak tu hodku pripravy v 5 prijel tatka a to uz se mi rozjely poradny bolesti no a v10:55 byl malej na svete. Meril51 cm a vazil3790, taky mirnej nastrih a dve hodky sem taky prospala=))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.8.12 16:41

Pichly mi do zadku akorat nejaky analgetyka kery stejne prd zabiraly :evil: a plodovku mi pichaly az v porodnici coz bylo znacne neprijemne asi tak jakohamilton kerej mi delaly tejden pred porodem a pak este jednou 2 dny pred. Sadisti sou to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 16:57

@Misakebek Vidíš kolik toho máme společného :D To byl malej docela obřík :D A taky bylo to šití pro tebe tak nepříjemné? Klidně další dva porody než toto:D

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 17:27

No hele ani ne, pichly mi tam nejakej umrtvovak do toho a moc sem to nevnimala…ono to tam bylo tak roztazeny a ja nevim co vsechno ze to ta kuze uz asi nepobirala :mrgreen: Spis potom kdyz toprislo k sobe, mela sem to siiiiiiiiiiiilene otekle a to sedani a prevraceni, kdyz se do toho nalila krev no to byla sila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 17:33

@Misakebek no bud ráda že ti umrtvovák pomohl, mě ne, takže mě šili „za živa“ :D

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 17:45

No to asi nebylo moc prijemny, me bylo spis docela neprijemny to nastrizeni…Ani si nechci predstavit jak to tam vsechno muselo vypadat. Nejhorsi je, ze to pritel videl :-O No jeho chyba :mrgreen: a tys mela chlapa u porodu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 17:57

@Misakebek Já nástřih vůbec necítila naštěstí :D Chlap byl porodu jen poslední čtvrt hodinku a stál u hlavy, tak nic neviděl tak přímo :D Ale říkal že to byl nezapomenutelný zážitek, přiště jde prej zase :) A vy taky nejste sezdání? Svatba bude? :D Na nás furt všichni dorážej :D A kolik je tvému příteli? To jsem zvědavá co? :D Mému bylo teď 30 :D Pořád puberťák :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová