Mladé maminky z Prahy 5?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
5.8.12 18:01

Jo no taky prej super zazitek=)) Sme jenom zasnoubeny=)) Mymu je 23 a je to porad dite, hruza nekdy. Doufam, ze malej nebude po nem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 18:17

@Misakebek My nejsme ani zasnoubený, ale on ví že si to přeju k narozkám v září :D Oni klučíci jsou většinou po mámě, u nás je malej 100% táta, sotva co se narodil, většina říká, že podoba je nuvěřitelná, prej se jako otec nezapře :mrgreen: ze mě nemá nic, uvidíme jak tu povahu, jestli aspoň tu bue mít po mě, tak se zblázním :D

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 18:56

:mrgreen: No pritel je strasne po tatovi taky jak pises uplna kopie, az je to neuveritelny co ty geny dokazou 8o No ale tedkon jestli bude malej taky po nem..Nevim spis ale si myslim, ze bude vic do me :mrgreen: I kdyz si to nechce pripustit a furt tvrdi jak je to celej on :roll: Uz kdyz sem byla tehotna tak sem spravne trefila, ze to je kluk, mela sem proste takovy tuseni, uplne sem si tim byla jista…Jestli to byla nahoda to neivim no :) A i ted si myslim, ze bude vic po me, jako oblicejove…Povahou to vypada na klidase po tatovi=))Ty zensky instinkty sou proste dokonaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 20:09

@Misakebek Až budu doma, tak přidám fotku, abys viděla jak jsou jako dvojčata :) Taky bych chtěla aby byl po mě občas :D Někdy pochybuju jestli jsem vůbec pravá máma :lol:

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 21:08

No tak o tom myslim pochybovat nemusis, zenska to ma dycky jasny, ta se nemusi bat, jestli je to jeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 22:20

@Misakebek já vím, jen si dělám srandu takhle :D

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 23:16

Ditko uz spinka? ten muj usnul pred hodinkou, dala sem mu napapkat nutrilon a ted chrni a bzde az do rana pak nakojime a bude semnou spat az do obeda s kozou v puse dneska sem se dokonce u toho kojeni i naobedvalaXD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 23:38

Spinká už hodku a něco, asi od desíti :) Spí tady vedle mě v posteli, už se ani neobtěžuju ho přendávat, ráno stejně putuje k nám a spíme déle s dudlíko prsem… :D

• Citovat
  • Upravit
1241
29.1.14 18:26

Zdravím, jsem v Praze krátce a těhotná :) najde se tu nějaká „kamarádka“?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová