Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obdivuju te, ze des po treti dobrovolne rodit:-D hned po porodu sem si rekla, ze uz snad nikdy dalsi dite mit nebudu… A obcas si rikam i ted, ze sem na to prvni mela este chvili pockat… ne ze bych nebyla milujici mama… urcite ste to mela nejaka mladice taky tak… pubertacky vzpominky se mi ted honej hlavou nejak casto. nevim cim to je:-))
@Misakebek taky bych si šla občas povyrazit z kopýtka, ne že ne
ale zase pak přijdou děti mi dát pusu a radši si jdu stavět lego ![]()
Ahoj, ja som praha zlicin, mlada tak relativne -26 a cakam miminko (21tt)
tak neviem ci spadam do kategorie ![]()
Este by sa dalo
ja obcas pobivam i v rudny, to je kousek od zlicina=)) jinak to je jasny, ze kdybych cekala nemela bych tak uzasny ditko jak ted
jo abych nezapomnela moc ti gratuluju k mimcu=)) uzivej tehotenstvi nez pridou starosti ![]()
@Mirkouva píše:
Jsem kousek od prahy 6 mam 2,5 r kluka je mi 22 taky bych rada nekoho poznala
Tak já bydlím přesně na Petřinách je to u zastávek Větrník a OD Petřiny ale já nemám problém dojet kamkoli tak pokud chces tak pisni. psát může i kdokoli jinej
![]()
Tak to by bylo super, mas s cestovanim urco vetsi skusenosti jak ja
Uvidim jak zvladneme ten motol pak snad nebudu takovej straspitel…Ani nevim z ceho mam poradne strach asi ze mi zacne rvat a v mhd nebo tak a ja nebudu vedet co mam delat=D dudlik by moc nezabral neumi ho moc cumlat a prso jaksi vytahovat..to je totiz jediny co ho uklidni.No uvidime=) Jinak se muzem domluvit a nekam vyrazit s ditkama na chvili=))
@Misakebek taky jsme jezdili do motola na kyčle, a styděla jsem se kojit na veřejnosti, ale dá se tam najít klidnej koutek a taky se tam nějak xtra nečeká, jde to tak docela rychle ![]()
@aničkakytička ahoj tyjo to máš doma veselo ![]()
@Misakebek Strašně mi připomínáš mě před necelým rokem… Taky jsme bezdudlíkoví, taky ho uklidní jen prso /ještě ted/ a že začne křičet v mhd jsem taky měla strach, teď je mi to jedno
at mi lidi vlezou na záda
a s tou kozou na veřejnosti… já si vždycky našla nějakej koutek a šlo to, nebo přehodit látkovou plínou a nic není vidět ![]()
No ted je to vsude narvany.. Nejak moc miminek
Kamaradka tam cekala dve hodiny ![]()
No asi mas pravdu…De jenom o to to jednou zkusit no
Asi sem moc pohodlna nebo rozmazlena…Vzdycky vsude pekne autem pokud mozno ![]()
Tak me ted napada schvalne jak dlouho ste kojili? jako jak dlouhou dobu ste stravili u jednoho kojeni… ![]()
Kojím už rok, ne všem se to povede, ale je to nejpohodlnější, jen už se mi to teď vymyká, že prcek je psychicky závislý, bez prsa neusne… Ale ze začátku klidně 30 minut, stejně je to krásný pocit ![]()
Je tak to ti zavidim…Ja kojim treba i hodinu aby se malej najedl tak jak ma…Ma to jak drogu dycky u toho usne a je strasne linej sat. At delam co delam tak ho proste nemuzu donutit normalne pit. Takze s nama je to na dlouho uz me to pekne unavuje. Vzdycky se naji tak dopola za tu hodinu a za hodinu by sel zase na hodinu
no hruza tak sem to trosku vyresila odstrikanym mlikem a na vecer mu davam nutrilona po tom spi jak zabitej.Asi do toho neco davaj ![]()
Víc ten nutrilon zasytí, ale zas je to drahý
uvidíš jestli se malej rozsaje až bude starší ![]()
Ale tak necpu ho tim furt vid, jenom na vecer proste aby pekne chrupkal…a ja si odpocinula od toho kojeni zdlouhavyho a este kdybych ho k tomu mela uspavat no to mu raci fouknu flasku a mame hned vypito a sme oba spokojeny
Nevim no jestli bude linej po nas tak pochybuju
ale on se taky hodi kdyz budu potrebovat nekam odejit, muze ho aspon takhle nakrmit nekdo za me=))