Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se tu nějaká mladá maminka z Pardubic, která by se také ráda seznámila s někým, s kým by mohla poklábosit, zajít s kočárkem na procházku, do kavárny atd. Je mi 28, mám 10ti mesicniho chlapečka, v Pardubicích jsme krátce, nikoho tu neznám, tak s kočárkem brouzdám pořád jen sama a sama… Budu moc ráda, když se mi nějaká maminka ozve ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pardubic? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Pokud je inzerát stále aktivní, ráda se seznámim. Je mi 26 let a mám 21 měsíčního syna. Na začátku dubna se stěhujeme do Pardubic a nikoho tam neznám, takže hledáme parťáky co s námi budou chodit na procházky, jezdit po výletech a podnikat s dětmi různé aktivity ![]()
Preji krasny den, najde se tu nejaka maminka, ktera v Pardubicich nikoho nezna a rada by poznala? Cekame miminko, ktere by se melo narodit v rijnu, tak pokud je nekdo take v ocekavani nebo i ty co uz prcka maji, tak se ozvete
jsem z dukly. Nikoho tu neznam a nechci na prochazky s kocarkem chodit sama. Je mi 21 let, ale rozumim si i se starsima.
Dobrý den,najde se tu nějaká maminka s dítětem,která by se k nám pridala na procházky a různé aktivity s dětmi?
Jsem z Pardubic Drážka a nikoho tu moc neznám.
Ahoj je tu nějaká maminka co ještě hledá parťáky na procházky? Mám 5timesicni holčičku ![]()
@Stiden píše:
Ahoj, je tu mamina z okolí Slovan z Pardubic na prochazky s kočárkem??
Ahoj ráda se seznámím je mi 18 a mám ročního syna a potřebuji nějakou kamarádku ![]()
Ahoj bude mi 20, mám dvoumesicniho syna a hledam miminku na prochazky. Jsem z polabin
Je mi 23 a mám dvouletou dcerku, bydlíme kousek od Pardubic, teprve rok, takže tu zatím nikoho neznáme, rády bychom poznaly někoho na poklaboseni, na hraní, na vylety. Chcete se seznámit, určitě mi napište zprávu ![]()