Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky hledám nakou maminku z Teplic a okolí na pokecy procházky a s kočárkem atd..
. Jsem z Teplic a mám 4 měsíční holčičku
tak hledáme parťáky na procházky
. Najde se tu někdo? ![]()
My jsm z Litvínova. Holčička už 1,5r ale mladší kámoška nám nevadí ![]()
Ahoj holky, já nevím kdo vše je tady z Ústeckého kraje dělám sbírku na ukrajinské hranice, budu rada za jakékoliv sdílení a pomoc. Dekuji 🇺🇦 🙏🏼????
@Terkl píše:
Ahoj holky, já nevím kdo vše je tady z Ústeckého kraje dělám sbírku na ukrajinské hranice, budu rada za jakékoliv sdílení a pomoc. Dekuji 🇺🇦 🙏🏼????
Ale chybí info kam se to má vozit?
Ahojky jsem z Teplic, mám syna 1,5 roku a v červnu čekám druhého. Ráda bych poznala nějakou maminku z Teplic co by s náma chodila ven na procházky a hlavně nějakýho
malýho/malou parťáka/parťačku pro Adámka a později i pro Beníka ![]()
@Libelle14 píše:
Ahojky jsem z Teplic, mám syna 1,5 roku a v červnu čekám druhého. Ráda bych poznala nějakou maminku z Teplic co by s náma chodila ven na procházky a hlavně nějakýho
malýho/malou parťáka/parťačku pro Adámka a později i pro Beníka
Ahoj, mám sice už tříletého, ale ráda něco podniknu ![]()
@Kadam super, my teda teď máme covid takže až budeme zdravý mužeme někam vyrazit, my chodíme na Probošťák nebo na hřiště na Lunu ![]()
@Libelle14 Můžeme někdy udělat naky sraz všech maminek
my taky chodíme k nám do Proboštova do parku ![]()
@Heduska 142 to by bylo fajn. Já jsem teda z Trnovan, ale máme trasu kolem rybníka, zastavíme se na hřišti a pak zase zpět…teď teda spíše po silnici, jinak když není bláto tak kolem rybníka, teď tou jednou stranou.
Ahoj,
akorat jsem se pristehovala do Teplic a take hledam nekoho na prochazky ci na hriste! Mam rocni holcicku tak bych ji rada socializovala a sebe take
jsem i pojizdna takze jine mesto mi nevadi a k dispozici kdykoliv.
Holky já jsem z Řetenic ale taky courám tak nějak po celym městě, tak se ozvěte..
Mě zítřkem končí izolace, tak nějaký nápad kde by jsme se mohly sejít? Mě napadla Luna, nechat tam děti vyblnlbout a pak třeba se jít někam projít? Co třeba už v týdnu kolem třetí?