Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminečky z Tróji a Bohnic..
Jsemtu nova a nikoho tady neznam a je mi smutno kdyz tady vidim maminky po skupinkach s kocarkama.. uz jsem tu jednou bydlela ale jen kratce a nestihla jsem nikho poznat.. nasla by se tu nektera na prochazky a pokec??
![]()
@saracenka10 Ja jsem hned vedle toho jak se ství to nové centrum Krakov.. Lodžská, bydlela jsem chvilku i v Hněždenský a male budou tet v unoru 2 roky a okud tak zhruba jsi ty a kolik je mimiskovi? mas jedno?? a kolik ti je?
Hm
to je sranda, tak já bydlím na Lodžské a kolem Krakova chodím pořád
. Malá bude mít teprve 8 měsíců za pár dní a je mi 27 ![]()
@saracenka10
pockej a ve kterym baraku?? to ja taky na prochazky
male budou tet dva roky 25 unora a me 22unora 21
bydlis tu dlouho?
@Marbuli V takovém tom barevném, co je kousek u zastávky Odra. Veliký panelák. Jé, tak to jsi skoro o 6 a půl roku mladší než já
. Tak v Bohnicích bydlím teprve rok
,ale v Praze jako takové už dlouho, dlouho, dlouho ![]()
@saracenka10 v tom baraku jak je pred nim billa?? jeee a to vadi, ja vim sem jeste piskle.. ja nevim jak bych ti popsala ve kterym bydlim ale dole ve vchode mam pedikuru, o dalsi vchod je tabak a v prvnim bazarek a z druhy strany je neco pro pejsky a za barakem mame to oplocene detske hriste.. a znas tu nekoho?? a jak se jmenujes?
Ahoj, uz tu mame diskuzi maminek z Prahy 8 a spousta z nas je prave z Bohnic a prilehleho okoli… klidne se zaclente i tam, neni to uzavrena skupinka, porad nekdo pribyva… poslu odkaz…
@zuzouš juuuu ahoooj
a jak jsou stare deti?? a jak se jmenuji a jak se jemnujes ty?? a odkud tak asi cca jsi??
@Marbuli píše:
@zuzouš juuuu ahoooj![]()
a jak jsou stare deti?? a jak se jmenuji a jak se jemnujes ty?? a odkud tak asi cca jsi??
14,5m a 2a třičvrtě roku. A jsme hned vedle Lidlu. Jména do sz, když budeš chtít. Jsme tu krátce, já tu bydlela cca do 20ti, pak nějakou dobu na Palmovce, pak 4r u Boleslavi a teď tady ![]()