Zelené město v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2471
12.2.13 13:32

Zelené město v Praze

Jste tady někdo ze „Zeleného města“ v Praze? První etapa projektu už je dokončena, že? Teď začínají druhou. Jak se Vám tam bydlí? Uvažujeme o tom, že bychom si tam taky pořídili byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
12.2.13 14:21

Hele kdyz projizdim autobusem od libenskeho nadrazi, vysi tam velke cedule „vjizdite do zeleneho mesta“ a nasleduje uplne silene hnusnej usek silnice, hnusne spinave baraky… a pak se z nej vyjede a zas je to o poznani lepsi. takova ironie. ten komplex je tam predpokladam schovany za plotem a nebude to tam zle, ale ta cast Prahy neni pekna, je tam spatny vzduch. A zelene mesto je nepochybne eufemismusm pro natisnene moderni panelaky na malem dvorecku s nove vysazenymi pidistromecky a kousky travniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
12.2.13 16:41

Jeje, tak tam asi zajedu podivat se na to. na mape jsem videla, ze jsou kolem frekventovany silnice. na google earth jsem nasla nejaky fotky, oznacene azbukou, takze to bude asi dalsi rusky ghetto. teda nic proti rusum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.2.13 16:48

O Zeleném městě jsme chvíli uvažovali a měli tam vyhlédnutý byt. Teď se tam staví další etapa. Kromě toho, že z toho bude takovýmto tempem „moderní sídlák“, tak jsou ty byty v další etapě ještě menší než v prvnní… :nevim:
Mně jsou sympatičtější projekty, které se nebudou už dál rozšiřovat, jako třeba Jeseniovka, ale ta má zase hrozné půdorysy.. :? takže zatím to necháváme plavat.. U nás to nespěchá a možná se časem objeví něco zajímavého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lillyan
12.2.13 16:49

No jo, Zelene mesto.. Na Spojovaci za Kauflandem.. Spojovaci je vecne zacpana, me vzdycky strasi ty zahradky kolem, plno bezdaku, kteri se tahnou od toho Kaufu az k Balabence, k te sberne surovin..ale treba nas jeste nekdo vyvede z omylu a napise nejake plus.

• Citovat
  • Upravit
173
12.2.13 16:51
@Sardinka03 píše:
Jeje, tak tam asi zajedu podivat se na to. na mape jsem videla, ze jsou kolem frekventovany silnice. na google earth jsem nasla nejaky fotky, oznacene azbukou, takze to bude asi dalsi rusky ghetto. teda nic proti rusum.

Promiň, ale to je hloupost co říkáš s tím ghettem. :roll: Máme tam několik známých. Jsou tam hlavně Češi. A Rusové se koncetrují do elitnějších projektů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lillyan
12.2.13 16:55

@konfett
Jo a do kterejch? Ja slysela, ze pry Karlovy Vary uz jsou jim male :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2471
12.2.13 16:59
@konfett píše:
Promiň, ale to je hloupost co říkáš s tím ghettem. :roll: Máme tam několik známých. Jsou tam hlavně Češi. A Rusové se koncetrují do elitnějších projektů ;)

pardon, je to mozny. ja jsem tam osobne nikdy nebyla, ale na google earth jsem nasla nejake fotky z teto lokality s popisem v azbuce, takze kvuli tomu jsem si to myslela, ale jak pises asi to tak neni. ty byty tam nejsou az tak drahe ve srovnani treba s central parkem u parukarky, tam jen 2+kk stoji 6 mega. penthausy za 24, ale to si snad muzou dovolit jen mafiani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
12.2.13 17:03
@konfett píše:
O Zeleném městě jsme chvíli uvažovali a měli tam vyhlédnutý byt. Teď se tam staví další etapa. Kromě toho, že z toho bude takovýmto tempem „moderní sídlák“, tak jsou ty byty v další etapě ještě menší než v prvnní… :nevim:
Mně jsou sympatičtější projekty, které se nebudou už dál rozšiřovat, jako třeba Jeseniovka, ale ta má zase hrozné půdorysy.. :? takže zatím to necháváme plavat.. U nás to nespěchá a možná se časem objeví něco zajímavého :)

Jeseniovka je skvela, teda pokud myslis ty zlute baraky (residence Jeseniova), tam by se mi to taky libilo. ted bydlim kousek. mam tam vyhlidnutej i jeden byt s terasou, ale je to moc drahy. uvadeji to jako luxusni byty, je tam recepce a hned je to o nekolik mega drazsi nez v tom zelenym meste, ale tam jsou zas ty bezdaci kolem a frekventovane silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lillyan
12.2.13 17:07

@Sardinka03
Co nadelas, bezdaci jsou skoro vsude. V Central Parku je dost bytu neprodanejch, se ani nedivim za ty ceny. A navic neco planuji hned naproti na Nakladovem nadrazi, no svet se zblaznil :lol:

• Citovat
  • Upravit
173
12.2.13 17:17
@Sardinka03 píše:
pardon, je to mozny. ja jsem tam osobne nikdy nebyla, ale na google earth jsem nasla nejake fotky z teto lokality s popisem v azbuce, takze kvuli tomu jsem si to myslela, ale jak pises asi to tak neni. ty byty tam nejsou az tak drahe ve srovnani treba s central parkem u parukarky, tam jen 2+kk stoji 6 mega. penthausy za 24, ale to si snad muzou dovolit jen mafiani :think:

Jj, CP byl vždycky super drahej a to je to teď podstatně slevněné oproti původním cenám! Ale samotný projekt se mi moc nelíbí. Navíc nemám ráda výšky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.2.13 17:20
@Sardinka03 píše:
Jeseniovka je skvela, teda pokud myslis ty zlute baraky (residence Jeseniova), tam by se mi to taky libilo. ted bydlim kousek. mam tam vyhlidnutej i jeden byt s terasou, ale je to moc drahy. uvadeji to jako luxusni byty, je tam recepce a hned je to o nekolik mega drazsi nez v tom zelenym meste, ale tam jsou zas ty bezdaci kolem a frekventovane silnice.

Jj, myslím tu! Tak s těmi cenami nevím teda. Je to trošku dražší ale určitě ne o několik mega! Navíc nedávno nám posílali mail, že mají slevy zase ;)
Mě se právě také líbí ze všech projektů na Žižkově nejvíc. Bydlím o pár ulic vedle a z celého Žižkova má Jeseniovka asi nejlepší lokalitu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.2.13 17:25
@Lillyan píše:
@konfett
Jo a do kterejch? Ja slysela, ze pry Karlovy Vary uz jsou jim male :nevim: :mrgreen:

Třeba zrovna do Central Parku nebo projektů od Satpa, jako třeba Jeseniovka nebo Sacre Coeur.
No jo.. hold mají velikou kupní sílu… tak co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
12.2.13 17:57
@konfett píše:
Jj, myslím tu! Tak s těmi cenami nevím teda. Je to trošku dražší ale určitě ne o několik mega! Navíc nedávno nám posílali mail, že mají slevy zase ;)
Mě se právě také líbí ze všech projektů na Žižkově nejvíc. Bydlím o pár ulic vedle a z celého Žižkova má Jeseniovka asi nejlepší lokalitu. :)

opravdu maji nejake slevy? kolik procent? lokalita je skvela, to je fakt. jen ty ceny za bydleni. presne o dve mega je to rozdil :D 3+kk v Zelenem meste za 4 a rezidence Jeseniova za 6. 2+kk tam pry uz volny ani neni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.2.13 18:40

@Sardinka03 Nevím, jak je to teď. My jsme se dívali na byt ještě v myslím v prosinci 2011 a tehdy tedy měli před zdražením (kvůli DPH), ale 3kk nám vycházel na na 5, 4 mio. No je pravda, že tak je to docela rozdíl. No a pak zdražili a pak zlevnili o 5% a pak jetě o 10% a samozřejmě je tam i diskutabilní nějaká další malá sleva.
Ale nechci kecat :) Největší jistota je poprosit je o aktuální katalog.
My jsme na 2kk vůbec nekoukali. Ty byly hned pryč i v Zeleném městě. Koukali jsme rovnou na 3kk. A byt, který jsme měli vyhlédnutý na Zeleném městě s předzahrádkou tam stál tehdy 4,6 mio. Ale nabízeli pár procent slevu nebo kuchyni se slevou.
3kk za 4 mio to je cena za tu první etapu nebo už na tu druhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová