Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě je úplně jedno jestli je maminka mladší nebo starší. Důležité je jestli se na něj cítí a může tomu malému, společně s tatínkem, dát všechno, co potřebuje. ![]()
jitulka80 píše:
ahoj teda já mám svoji první holčičku až ve 30.Ale nic proti mladým maminkám.Ještě bych časem chtěla jedno ale není momentálně s kým
Ahoj, já mám tři holčičky, dvojčátka necelých 20měcíců a skoro 4měsíční miminko. Na konci září mě bude 30let. Jo a bydlím v Hostinném.
Koukám máte to přesně obráceně…teda skoro, my máme doma jen dva kluky, ale někdy mám pocit, že vydají za deset. ![]()
janinka81 píše:
Ahoj, já mám tři holčičky, dvojčátka necelých 20měcíců a skoro 4měsíční miminko. Na konci září mě bude 30let. Jo a bydlím v Hostinném.
U
Kaj. jsem taky z Hostinného jsme tak trochu s Janinkou 81 sestry.Je pravda že nezáleží na věku hlavní jsou láska k dítěti a to jak se o něj staráme.
Už jsem v tom měla trochu zmatek, ty nicky se mi pletly. ![]()
jitulka80 píše:
Kaj. jsem taky z Hostinného jsme tak trochu s Janinkou 81 sestry.Je pravda že nezáleží na věku hlavní jsou láska k dítěti a to jak se o něj staráme.
kajule87 píše:
Tak to jsi malou měla ještě dřív než já Páťu. Mně bylo dvacet a myslela jsem si, v tu dobu, že mladší maminky už snad ani nejsou.![]()
Ivet23 píše:
Me je 23 a pritelovy 24![]()
no me bylo cerstvych 18 kdyz sem porodila
![]()
Ahoj holky jsem vyučená kadeřnce od roku 2009, kdyby jste chtely poradit neboli ostříhat, obarvit, výčes…atd… jsem k dispozici =)) levně a spolehlivě díky
ahooj
Ahoj holky je tu jeste nejaka mamina? Hledam nekoho na pokec a tak ![]()
Ahoj ted jsem se dostala asi po mesici na net rada pokecam ale ted tu bohuzel nebudu stale ![]()