Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminy ste tu někerá ze šumperka bo okolí?? na nějaký ty procházky s kočárem a pokecání bydlíme tu přes rok,ale nikoho tu pořádně neznám a chození samotnou s kočárem mě už moc nebaví
mám půl ročního chlapečka:)) budu ráda když se někerá ozve ![]()
Ahoj nulinko,bydlím kousek od Šumperka v Petrově.Mám 3 měsíčního chlapečka.Do města celkem jezdíme, ale většinou brouzdáme sami, takže se určitě rádi připojíme ![]()
jééééé to sem áda že ses aspon ty ozvala:))) no my právě taky chodíme samy a to je šílený si vykládám je s malým:(( no a kdy zas sem jedete?? když tak se ozvy a můžem se sejít:)))
no tenhle týden už to asi nestihnem, protože o víkendu jedeme do čech, takže balím snad už od pondělka
Ale příští týden máme čas kdykoliv, tak se klíďo sejdem a někam vyrazíme.stačí říct kdy… ![]()
Ahoj holka, jsem taky ze Šumperka, hledám kamarádku na procházky, návštěvy, pokec.
Pokud ještě hledáš kamarádku, tak budu ráda, když napíšeš.
Měj se krásně pa
Ahoj maminky, prosím Vás o pomoc!
15.6. letošního roku jsem rodila v jablonecké porodnici s maminkou jménem Monča Neoralová. Bohužel jsme si zapoměly vyměnit kontakt a já jí nemůžu nikde sehnat
napadlo mě, že to zkusím touto cestou. Měla by být ze Šumperka nebo blízkého okolí. Do Jablonce nad Nisou jela na rekreaci a praskla jí zde voda takže domů už nestíhala
pokud jí prosím někdo znáte napiště mi sem budu vděčná
děkuji ![]()
Omlouvám se za plevelení diskuze. Hledám krasobruslařky, baletky, případně gymnastky, tanečnice ze Šumperska pro nově vznikající krasoklub.
Ahoj, není tady nějaká maminka, která by se ráda chtěla seznamit? Nedavno jsem se pristehovali, mame dvouleteho chlapecka a v unoru se nam narodi druhy rostak:-) Rada budu chodit s jinou maminkou na prochazky, hriste, ci jen tak „prozila/prezila“ materskou:-)
Budu se tesit
Bronka
@Pokornatko Klidně bych se seznámila, jen teda nebydlím přímo v šu a nemám moc času na chození po hřištích ![]()
Ahoj
a odkud jsi? Cekas mimi nebo uz mas? A jezdivas odcas do Sumperku?
Bronka
@Pokornatko ahoj já mám 4 etýho a 2 letýho tak si můžem zajít někam pohrát s klukama no moc herniček tu není ale welly je pěkný ![]()
Ahoj nulinko, tak to budu mit stejne, taky po dvou letech:-) Jak jsi to zvladala, muselo to byt narocne ze? Trosku se toho bojim..ale musime to zvladnout. Byla jsem zatim ve welle, tam sme chodili plavat, a pak NaPredmesti a taky se me ta wella vic libi, je to tam velke a hodne hracek..hlavne skakaci hrad..to si Jirik maximalne uziva, a ja pak taky:-) A jak se jmenuji tvoji chlepacci a ty?
Bronka