Maminky ze Šumperka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
23.8.11 17:39

maminky ze šumperka

Ahojky maminy ste tu někerá ze šumperka bo okolí?? na nějaký ty procházky s kočárem a pokecání bydlíme tu přes rok,ale nikoho tu pořádně neznám a chození samotnou s kočárem mě už moc nebaví :(( mám půl ročního chlapečka:)) budu ráda když se někerá ozve :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
24.8.11 22:52

Ahoj nulinko,bydlím kousek od Šumperka v Petrově.Mám 3 měsíčního chlapečka.Do města celkem jezdíme, ale většinou brouzdáme sami, takže se určitě rádi připojíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.8.11 09:16

jééééé to sem áda že ses aspon ty ozvala:))) no my právě taky chodíme samy a to je šílený si vykládám je s malým:(( no a kdy zas sem jedete?? když tak se ozvy a můžem se sejít:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.8.11 13:55

no tenhle týden už to asi nestihnem, protože o víkendu jedeme do čech, takže balím snad už od pondělka :-D Ale příští týden máme čas kdykoliv, tak se klíďo sejdem a někam vyrazíme.stačí říct kdy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.8.11 19:22

:))) dobře tak se pak někerej den domluvíme:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.3.13 06:26

hledám kamarádku

Ahoj holka, jsem taky ze Šumperka, hledám kamarádku na procházky, návštěvy, pokec.
Pokud ještě hledáš kamarádku, tak budu ráda, když napíšeš.
Měj se krásně pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 11:20

Ahoj maminky, prosím Vás o pomoc!
15.6. letošního roku jsem rodila v jablonecké porodnici s maminkou jménem Monča Neoralová. Bohužel jsme si zapoměly vyměnit kontakt a já jí nemůžu nikde sehnat :,( napadlo mě, že to zkusím touto cestou. Měla by být ze Šumperka nebo blízkého okolí. Do Jablonce nad Nisou jela na rekreaci a praskla jí zde voda takže domů už nestíhala :D pokud jí prosím někdo znáte napiště mi sem budu vděčná :kytka: děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
30
18.12.13 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 19:32

@nulinka bohužel není :(

• Citovat
  • Upravit
35438
17.6.15 20:03

:mavam: Omlouvám se za plevelení diskuze. Hledám krasobruslařky, baletky, případně gymnastky, tanečnice ze Šumperska pro nově vznikající krasoklub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.12.15 14:11

Maminky Šumperk

Ahoj, není tady nějaká maminka, která by se ráda chtěla seznamit? Nedavno jsem se pristehovali, mame dvouleteho chlapecka a v unoru se nam narodi druhy rostak:-) Rada budu chodit s jinou maminkou na prochazky, hriste, ci jen tak „prozila/prezila“ materskou:-)

Budu se tesit
Bronka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.12.15 21:31

@Pokornatko Klidně bych se seznámila, jen teda nebydlím přímo v šu a nemám moc času na chození po hřištích :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.12.15 12:41

Ahoj :mavam: a odkud jsi? Cekas mimi nebo uz mas? A jezdivas odcas do Sumperku?
 Bronka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.12.15 12:50

@Pokornatko ahoj já mám 4 etýho a 2 letýho tak si můžem zajít někam pohrát s klukama no moc herniček tu není ale welly je pěkný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.12.15 16:59

Ahoj nulinko, tak to budu mit stejne, taky po dvou letech:-) Jak jsi to zvladala, muselo to byt narocne ze? Trosku se toho bojim..ale musime to zvladnout. Byla jsem zatim ve welle, tam sme chodili plavat, a pak NaPredmesti a taky se me ta wella vic libi, je to tam velke a hodne hracek..hlavne skakaci hrad..to si Jirik maximalne uziva, a ja pak taky:-) A jak se jmenuji tvoji chlepacci a ty?
 Bronka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová