Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nějaká nastávající maminka s kterou bych si mohla vyměnit zkušenosti ![]()
Ahoj já jsem kousek od Trutnova ale mám už větší holčičku bude jí 17měsíců ale kdybys chtěla v něčem poradit nebo jen tak pokecat můžem.
PS v kolikátem si týdnu ![]()
Ahoj,
já už jsem sice taky maminka, ale běží nám tu s holkama Trutnovská diskuze. Pokud bys chtěla mezi nás, pošlu ti pozvánku. Rády tě mezi námi přivítáme
.
A jinak mám doma taky Říjňátko
, i když ročník 2009 ![]()
Ahojky, děkuji za odpověď.Já čekám svoje první miminko, jsem právě v 31 týdnu.Postupně zařizujeme pokojíček a výbavičku, všechno je pro mě nové, tak jsem si říkala, že by bylo dobré se poradit a popovídat s nějakou maminkou.Všechny kamarádky co mají malé děti jsou z daleka a nemám si s kým o tom popovídat.Většinu informací hledám na internetu nebo s knížek, ale není nad zkušenost ostatních.Máš nějaký oblíbený obchůdek s dětskými věcmi v okolí Trutnova?
Ahojky, moc děkuji za odpověď,moc ráda se k Vám do diskuse přidám. Čekám svoje první miminko a budu ráda za každou radu, právě jsem v 31 týdnu.Krásný večer papa
Ahoj, já mám dva rošťáky. Jeden má čtyři roky a druhý oslavil nedávno rok.
Taky mám většinu kamarádek daleko. ![]()
Co se týká těch obchodů tak v Trutnově nic moc. Já osobně nejvíc nakupuji na internetu. ![]()
Jinač doufám, že časem že mě taky ještě bude těhulka. Když vidím bříško mírně závidím. ![]()
Ahoj, ja mam 5letou holku a miminko 15dni
jsem tez kousek od Trutnova ![]()
Tak to je to tvoje miminko narozené 17., pokud se nepletu.
To moje miminko oslavilo 16. rok. ![]()
A kde přesně bydlíte?
Ivet23 píše:
Ahoj, ja mam 5letou holku a miminko 15dnijsem tez kousek od Trutnova
kajule87 píše:
Tak to je to tvoje miminko narozené 17., pokud se nepletu.To moje miminko oslavilo 16. rok.
A kde přesně bydlíte?Ivet23 píše:
Ahoj, ja mam 5letou holku a miminko 15dnijsem tez kousek od Trutnova
narodila se 18
a at pocitam jak pocitam vychazi mi 15dni
ve Vrchlabi
a ty?
Jestli je 18., tak 15 dní ji je ale dneska, vždyť srpen má 31 dní. Narozená je tedy ve čtvrtek, tudíž včera 14 dní a dnes 15, ne?
Nebo su úplný mogvaj. ![]()
My bydlíme přímo v Trutnově. Narodila jsem se tu, ale do svých 17ti žila v Malých Svatoňovicích, to je taky syn.
Starší syn, 4 roky, byl včera poprvé ve školce a byl nadšený, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dnes. ![]()
A jak se jmenují dětičky? Koukám, že máš dvě holčičky.
Já zase dva kluky a ráda bych třetího. ![]()
no jo
sem ted nejako mimo
Kristynka je ve skolce druhym rokem a ma to tam rada
ani domu nechtela chodit
ted uz je ve velky tride v predskolni
tak vsem vykladaa,ze je velka
a druha se jmenuje Isabella
a treti uz tedy nechcem
mozna az po tricitce az nam bude 35 pryc Tyne bude 18 a Belle 13
jsme mlady rodice ![]()
Páťa je ve druhé třídě a vůbec odtamtud nechce domů.
Dnes jsem se ptala paní učitelky jestli nezlobí a prý ne, tak doufám, že mu to vydrží. ![]()
To my jsme taky mladý resp. spíš já, mne je 24, M je 29. ![]()
Ivet23 píše:
no jo![]()
sem ted nejako mimo
Kristynka je ve skolce druhym rokem a ma to tam rada
ani domu nechtela chodit
ted uz je ve velky tride v predskolni
tak vsem vykladaa,ze je velka
a druha se jmenuje Isabella
a treti uz tedy nechcem
mozna az po tricitce az nam bude 35 pryc Tyne bude 18 a Belle 13
jsme mlady rodice
Tak to jsi malou měla ještě dřív než já Páťu. Mně bylo dvacet a myslela jsem si, v tu dobu, že mladší maminky už snad ani nejsou.
![]()
Ivet23 píše:
Me je 23 a pritelovy 24![]()
ahoj teda já mám svoji první holčičku až ve 30.Ale nic proti mladým maminkám.Ještě bych časem chtěla jedno ale není momentálně s kým