Maminky,kde pak jste?

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prachatic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1091
9.10.13 13:12

@Lindsay15 Mám hlavně strach, že bych si to asi neužila tak, jak bych chtěla. Raději počkáme ještě tak 2 roky aspoň. To je krásný datum. A kolik je prvnímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
9.10.13 13:23

@Misfitka Já myslím, že to půjde dobře. Malý má 6 měsíců :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1091
9.10.13 16:53

@Lindsay15 Tak to jste skoro jako my. Naší je teď 5,5 měsíce, ale neumím si představit ani náhodou teď mít dalšího prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
9.10.13 17:17

@Misfitka Tak teď nebude, až příští rok :hug:

• Citovat
  • Upravit
1091
10.10.13 09:48

@Lindsay15 jasně. Ale já si všechno moc beru a jsem taková, jak to říct… opatrná. A být teď těhotná, když s malou šijou všichni čerti, leze a chvilku neposedí, tak by mě asi trefilo. Chce to určitě odvahu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
10.10.13 09:57

@Misfitka Já se hrozně těším, budou to skorodvojčátka, budou si spolu hrát :hug: Ono každý člověk to cítí jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
1091
10.10.13 10:11

@Lindsay15 Je pravda, že každý to má jinak. Já jsem si první těhotenství ze začátku vůbec neužívala. Bylo mi hrozně špatně a pak pořád nějaký strach. A taky jsem asi v tomhle taková, že si nevěřím, že bych vše zvládla tak, jak bych chtěla. Když totiž vidím tchyni, která měla děti rok a něco za sebou a nevychovávala je zrovna nejlíp z pohledu matky, tak si radši počkám. Ovšem nevím, co bych dělala, kdybych měla dvojčata :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.13 09:18

Ahoj holky :mavam: RAMONO gratulace k miminečku :kytka: jinak my mame rok za sebou běháme a taky pěkná raubířka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.13 09:57

Tak operace proběhla zdárně. Ve středu jsme nastoupili ve čtvrtek operovali a v pátek nás vykopli :lol: malá to snáší úplně v poho :potlesk: jizvička je docela velká, ale snad se jí pomalu do stáří ztratí. Znáte to puberta a bikiny :).Tak se mějte holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
19.10.13 10:15

@Ramona1229 Jste šikulkové :hug:

• Citovat
  • Upravit
19.10.13 12:10
@Ramona1229 píše:
Tak operace proběhla zdárně. Ve středu jsme nastoupili ve čtvrtek operovali a v pátek nás vykopli :lol: malá to snáší úplně v poho :potlesk: jizvička je docela velká, ale snad se jí pomalu do stáří ztratí. Znáte to puberta a bikiny :).Tak se mějte holky :)
:hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 05:16

Ano holky našla by se tady naka fajn kamarádka na procházky a na pokec ? Mne je 23 a děti mám dvě holku 2,5roku a kluka 13m :) rada bych i pro děti nasla nakeho partaka ci partacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.8.19 14:16

Ahoj holky,
Sice tak úplně z prachaticka nejsme ještě zatím, ale zítra odjíždíme k rodičům :) ráda bych našla někoho s kým se můžeme někam zajet, poklabosit u kafe či pivka. Mám dvouletaka a 2 měsíční takže prozatím trasy pro kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.12.21 10:19

Ahojte maminky, nasla by se tu nejaka dobra duse na pokec? Mam 1.mimi 5 mesicu, vetsinu casu sama a obcas by se hodila dospelacka konverzace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny