Maminky,kde pak jste?

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Prachatic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
16.7.13 15:20

Ahojky holky

Jsem tu dlouho nebyla páč jsem ležela v nemocnici :(.Vysoký tlak je prevít :evil: já mám doma celkem 3 děti ve věku 22 l,20 let a 8 let. Teď čekáme holčičku :)Jinak co se týče Pt nemocnice až na vy jímky jsem tam byla spokojená. Sice, některé sestry jsou tam přímo na zabití 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
16.7.13 15:32

@Ramona1229 Tak to jsou tvé dcery starší než já, mě je 18 ;) Jinak souhlas s Prachatickou nemocnicí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 05:31

Ahoj maminky já jsem blažejovice kousiček od prachatic mám 9 měsíční holčičku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.13 09:03

Koukám,že se tu pomalu pěkně rozrůstáme

Holky utíká Vám to? Mě se to vleče jak smrad :mrgreen:.Příde mi těch 7 týdnů do porodu jak nekonečno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
23.7.13 09:19

@Ramona1229 Mě to těhotensvtí uteklo hrozně rychle, ale posledních 8 týdnů se vleklo děsně :roll:

• Citovat
  • Upravit
31
23.7.13 11:31

@Lindsay15 v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
23.7.13 11:42

@Ramona1229 Já mám už broučka přes tři měsíce v náručí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1091
23.7.13 11:53

@Ramona1229 Mě se těhotenství hrozně táhlo, ale druhá půlka utekla neskutečně rychle. Teď je mi líto, že jsem si ho až tolik neužila.

@Lindsay15 A kolik je malýmu? Nám budou v pondělí 3 měsíce. Hrozně to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
23.7.13 12:02

@Misfitka Malému jsou tři měsíce a týden :kytka: Letí to neskutečně…

• Citovat
  • Upravit
23.7.13 12:21

MĚ těhu taky uteklo ale coje malá letím to neskutečně všem miminkum hodně zdravííííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.7.13 13:16

Já pořád nemůžu uvěřit, že už to budou tři měsíce, kdy jsem rodila. Přijde mi to jako včera. A ta malá potvůrka tak strašně rychle roste a vyvíjí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.13 13:36
@Misfitka píše:
Já pořád nemůžu uvěřit, že už to budou tři měsíce, kdy jsem rodila. Přijde mi to jako včera. A ta malá potvůrka tak strašně rychle roste a vyvíjí se

tojo dělají hrozně rychle pokroky, naše sice neleze ale už si vsude stoupá a běhá za ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.7.13 13:47

@iveta kotrcova Ta naše je taková celá strašně dopředu. Narodili jsme se o 18 dní dřív a teď jakoby to chtěla všechno dohnat. Koníčky už bravurně pase od 5 týdnů, přitáhne se za ruce až do sedu a v kočárku jí to nebaví ležet. Pořád vyžaduje pozornost a je to strašná opice. Sleduje, kdo na ní mluví a jak hýbe pusou a hned to opakuje. Ještě umět ovládat hlasivky. Sama doktorka se diví, jak je živá a jde na všechno hrozně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.13 19:28
@Misfitka píše:
@iveta kotrcova Ta naše je taková celá strašně dopředu. Narodili jsme se o 18 dní dřív a teď jakoby to chtěla všechno dohnat. Koníčky už bravurně pase od 5 týdnů, přitáhne se za ruce až do sedu a v kočárku jí to nebaví ležet. Pořád vyžaduje pozornost a je to strašná opice. Sleduje, kdo na ní mluví a jak hýbe pusou a hned to opakuje. Ještě umět ovládat hlasivky. Sama doktorka se diví, jak je živá a jde na všechno hrozně rychle.
:mavam: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.8.13 11:19

Ahojky holky, tak jsem po císaři. Malá se narodila o 5 týdnů dřív. Můj tlak se kterým sem bojovala nás obě pomalu zabíjel. Malá je opravdu malinká měla 1950 g a měřila jen 41 cm. Narodila se 7.8 v Písku. A je tam do teď. Zítra se uvidí jak to bude s její váhou a pokud přibere tak v pátek mám nastoupit k ní a v pondělí by nás měli pustit. Středa rozhodne.Tak se mějte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny