Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
prosím o radu - kdo žijete v Německu nebo se dobře orientujete… Budeme si letos zařizovat dům a tak jsem se chtěla zeptat, jestli se tam vyplatí zajet si i pro vybavení domácnosti, myslím tím od sanitární keramiky, přes vodovodní baterie, nádobí…
Děkuju za rady ![]()
Ja ziju a tohle bohuzel netusim
ale trochu se obavam ze ne, co vim, tak material - kreativni (latky, vlny a tak) je tu znatelne drazsi.
Ja tu ziji, ale prijde na to, jakou kvalitu si predstavujete. musela by jsi porovnat cenove dve uplne stejne veci. kamaradka tu treba koupila pred 8 lety mycku bosch a usporila asi 1/3.jelikoz tu ziji uz 25 let, tak ty ceske ceny neznam. asi bys musela predem porovnat ceny na internetu. treba v baumarketu PRAKTIKER maji nekdy slevy 20% na vse atd… zdravi iva
Jeste co vim z hlavy-co jsme potrebovali pred 2 lety na zarizeni chatky, tak zachodova misa stoji od 10 euro, jednoduche umyvadlo totez, bojler-30l = 160 euro.
Děkuju, já bych ráda kvalitní značkové výrobky jako villeroy a boch, laufen… Pokud byste měla odkaz na nějaké německé stránky, pro porovnání, byla bych moc ráda…
Děkuju, mě se podařilo najít ještě reuter. de a vychází to cca o necelou třetinu levněji. Budu tomu muset věnovat čas…