Maminy žijící v Německu - vybavení domácnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3727
5.5.13 20:55

Maminy žijící v Německu

Ahoj holky,

prosím o radu - kdo žijete v Německu nebo se dobře orientujete… Budeme si letos zařizovat dům a tak jsem se chtěla zeptat, jestli se tam vyplatí zajet si i pro vybavení domácnosti, myslím tím od sanitární keramiky, přes vodovodní baterie, nádobí…

Děkuju za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
5.5.13 21:06

Ja ziju a tohle bohuzel netusim :nevim: ale trochu se obavam ze ne, co vim, tak material - kreativni (latky, vlny a tak) je tu znatelne drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.5.13 21:25

Ja tu ziji, ale prijde na to, jakou kvalitu si predstavujete. musela by jsi porovnat cenove dve uplne stejne veci. kamaradka tu treba koupila pred 8 lety mycku bosch a usporila asi 1/3.jelikoz tu ziji uz 25 let, tak ty ceske ceny neznam. asi bys musela predem porovnat ceny na internetu. treba v baumarketu PRAKTIKER maji nekdy slevy 20% na vse atd… zdravi iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.5.13 21:30

Jeste co vim z hlavy-co jsme potrebovali pred 2 lety na zarizeni chatky, tak zachodova misa stoji od 10 euro, jednoduche umyvadlo totez, bojler-30l = 160 euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
5.5.13 21:50

Děkuju, já bych ráda kvalitní značkové výrobky jako villeroy a boch, laufen… Pokud byste měla odkaz na nějaké německé stránky, pro porovnání, byla bych moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.5.13 22:09

Nasla jsem villeroy boch online shop.de

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
5.5.13 22:39

Děkuju, mě se podařilo najít ještě reuter. de a vychází to cca o necelou třetinu levněji. Budu tomu muset věnovat čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný