Mamky Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
16.5.13 12:09

@nejvíczoufalá Matýsek to jsem taky chtěla, ale nepřošlo:) A neboj bude „hůř“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.5.13 15:55

Zrovna dneska jsme v Afi byli. Je to tam fajn, ale ty větší děti jsou někdy dost rozdivočelé a prcka musím hodně hlídat :? Kdysi jsem chodila do jedné kavárny s dětským koutkem v Polabinách, ale nevím, jestli to tam pořád je, už je to dlouho.. Bylo to na točně myslím, ale já se tam vůbec nevyznám, tak možná kecám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 17:50

@Anchelina bude hůř, ale jinak- tyhle hysteráky když nevím co mu je- to mě celkem deptá.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.5.13 20:25

@nejvíczoufalá nic si z toho nedělej, mýmu zlatu budou za chvíli dva roky a taky někdy hysterčí a nevím co po mně chce:) Ale ono má každý období něco, taky jsem z něho někdy na prášky a říkám si, kdyby tak šlo ho na chvíli vrátit do břicha a jít si lehnout, to byly zlatý časy :D :twisted:
ale jinak je hodnej ne?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.5.13 20:28

@PetiteFillette je pravda, že když jsou tam velký děti něbo hodně dětí, je to šílený i pro nás, ale naštěstí si Sebi už dokáže poradit:) V Polabinách už nic takovýho není nebo o tom nevím, tady právě není skoro nic pro děti :,( A co na Dubině tam něcO je ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.5.13 20:45

Na Dubině je, ale mají otevřeno jen 8:30-12, což je pro mě nepraktické, ptž Jindra mi od 10 do půl 12 spí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.5.13 21:24

To pro mně taky my než se vyhrabeme ven tak je 9 a o půl 12 jíme a malej spí od 12 do 3 a kolem 4 hod zase chodíme ven, někdy i dřív, ta co s tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.5.13 21:47

Haha, tak to bude trochu problém :lol: Já chodím na 3. hodinu pro dceru do školky a o půl 5 už chodí domů chlap, to už nikam nechodíme, ptž není často doma, tak ať si taky těch pokladů užije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.5.13 11:59

Tak to bude problém:)tak třeba někdy až nebude manžel doma, my můžeme zajet klidně na dubinu, večeříme až kolem 6. hod a to by chom stihli zátky domů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
24.11.13 12:14

Mamka z Pardubic s 2-3 letým dítkem, nejlepé Polabiny a blízké okolí na procházky, kávičku a tak podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
29.11.13 22:42

Ahojky, take bych rada nasla partaka na prochazky a nekoho, kdo mi bude odpovidat jinak nez „huuugagaga“ :) Bydlim na Skrivanku a mam 3 mesicniho kriklouna. Ale koukam, ze zatim tu vsechny bydlite na opacne strane mestq, skoda :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.11.13 11:49

@marrlinka Ahoj, kde je na Skřivánku? Já se v PCE až zas tak nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.11.13 12:11

To je mezi Duklou a Visnovkou (kaufland). Od afi po 17. Listopadu jeste dal jako na chrudim. Kde bydlis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.11.13 19:45

Tak už asi vím kde. Já bydlím v Polabinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie