Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamky z Pardubic, ráda bych našla nějakou kamarádku z PCE, manžel jezdí pracovně do zahraničí a tak jsme skoro pořád sami. Mám skoro dvouletého syna. najde se tu nějaká mamka, která by nás chtěla poznat?
Ahoj, jsem z Pardubic a taky věčně sama
Syna mám ročního a ještě pětiletou dceru. Ze které části Pic jsi?
A kolik ti je, smím-li se ptát? Já teda na rovinu říkám, že nejsem zrovna typ maminky, co by byla pokakinkovaná z mimíska a tulínkování s manžílkem. Jsem docela rázná a někteří lidé mě moc nechápou
Klidně můžem zajít na kafe a poznat se, moc ženských s malýma dětma v Pcích neznám, tak mi pokec se stejně „postiženou“ docela schází. Jen abys pak nebyla zklamaná, že nejsme na stejné vlně…
@PetiteFillette tak tebe chci poznat
mám to jako ty, kolem mě maminky co by se jak ty říkáš pokakinkovaly, já to svý zlato miluju, ale nic se nemá přehánět. taky jsem docela rázná v určitých věcech, ale nechávám malýmu dost svobodu, což taky některé mamky nechápou, ale zase v důležitých věcech poslouchá.
takže na kafčo zajdu moc ráda a jinak je mi 25
@nejvíczoufalá : to je taky docela kousek od PCE a jak máš staré dítě/děti?
@nejvíczoufalá To jsi za rohem ![]()
@Anchelina Mě je 29 (teda za chvilku). Tak to tě ráda poznám ![]()
@nejvíczoufalá jé tak to máš čerstvé miminko
A holka nebo kluk?
@Anchelina no sice čerstvé, ale už mi z něho celkem hrabe
Kluk- Matěj
@PetiteFillette tak můžeme se domluvit:) znáš hernu v Afi? nám se tam hrozně líbí, protože malý si celou dobu hraje a já mám relax pro sebe, možná by to tam bylo nejlepší, děti si pohrajou a my budeme mít klid. ![]()