Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, nechystáte se někdo prodávat stoleček s židličkami mammut? klidně i s podsedákama..Mně se nechtějí kupovat nové, ale tenhle nábytek se mi fakt líbí..Jak jste s ním spokojené?
@jituska-daemon za mě super
ten plast snad vydrží všechno
zatím neprodávám ![]()
Podívej se do bazárku tady na stránkách. Taky neprodávám a souhlasím s @pvmr, vydrží všechno, i já na něm sedím.
@Tiger-lily tak já myslím, že ty můžeš sedět (podle tvé postavy co máš v ikonce) načemkoli a vše tě unese
ale já na tom sedávám taky, a to už je teda co říct ![]()
@Tiger-lily no to já taky a o dost
sis změnila ikonku, jooo?? ![]()
@jituska-daemon
jsem moc spokojená, zatím ještě neprodávám. všimla jsem si, že inzerát v bazárku měla uživatelka berry4
@jituska-daemon píše:
Holky, nechystáte se někdo prodávat stoleček s židličkami mammut? klidně i s podsedákama..Mně se nechtějí kupovat nové, ale tenhle nábytek se mi fakt líbí..Jak jste s ním spokojené?
Chystám se prodávat akorát tu postel..Ale to asi nic.. ![]()
Mám mammuťáckou jen židličku (stůl mi přišel hrozně drahý, mám z druhé ruky takový čtvercový „konferák“ z Ikea za pade). Židlička je skvělá, malýmu se líbí, je stabilní a pěkná.
Nevim, jestli to ještě mají, ale měli je před pár týdny s tou jejich kartičkou za 200,–, takže by možná vyšlo levněji, pokud máš Ikeu v dosahu, než z druhé ruky s poštovným, protože i na bazarech se tenhle nábytek pohybuje dost draho.
Mam
Cerveny stolek a 2 zidle, domluvim se s manzelem, jestli to jeste potrebujem. Kolik nabizis?
Mám modrý kulatý stůl + 2 modré židle s opěradlem. Škoda, žes nepísla před týdnem-jela jsem poblíž. Ale pokud máš zájem, můžu se pozeptat, jestli někdo z okolí nepojede tím směrem (občas tam jezdíme na turnaj)
@Ajdula píše:
Mám modrý kulatý stůl + 2 modré židle s opěradlem. Škoda, žes nepísla před týdnem-jela jsem poblíž. Ale pokud máš zájem, můžu se pozeptat, jestli někdo z okolí nepojede tím směrem (občas tam jezdíme na turnaj)
jéé, to je super, písnem si SZ a domluvíme se??díky