Mammut - jste spokojené?

468
12.9.13 09:38

mammut-nechystáte se někdo prodávát?

Holky, nechystáte se někdo prodávat stoleček s židličkami mammut? klidně i s podsedákama..Mně se nechtějí kupovat nové, ale tenhle nábytek se mi fakt líbí..Jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
12.9.13 09:47

@jituska-daemon za mě super :palec: ten plast snad vydrží všechno :D zatím neprodávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.9.13 10:05

Podívej se do bazárku tady na stránkách. Taky neprodávám a souhlasím s @pvmr, vydrží všechno, i já na něm sedím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.9.13 10:07

@Tiger-lily tak já myslím, že ty můžeš sedět (podle tvé postavy co máš v ikonce) načemkoli a vše tě unese :palec: ale já na tom sedávám taky, a to už je teda co říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.9.13 10:09

@pvmr :lol: No ale přece jenom vážím víc než děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
12.9.13 10:11

@Tiger-lily no to já taky a o dost :mrgreen: sis změnila ikonku, jooo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
12.9.13 10:11

@jituska-daemon
jsem moc spokojená, zatím ještě neprodávám. všimla jsem si, že inzerát v bazárku měla uživatelka berry4

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
12.9.13 10:12
@jituska-daemon píše:
Holky, nechystáte se někdo prodávat stoleček s židličkami mammut? klidně i s podsedákama..Mně se nechtějí kupovat nové, ale tenhle nábytek se mi fakt líbí..Jak jste s ním spokojené?

Chystám se prodávat akorát tu postel..Ale to asi nic.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
35438
12.9.13 10:15

@pvmr ano, změnila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
12.9.13 10:29

Mám mammuťáckou jen židličku (stůl mi přišel hrozně drahý, mám z druhé ruky takový čtvercový „konferák“ z Ikea za pade). Židlička je skvělá, malýmu se líbí, je stabilní a pěkná.
Nevim, jestli to ještě mají, ale měli je před pár týdny s tou jejich kartičkou za 200,–, takže by možná vyšlo levněji, pokud máš Ikeu v dosahu, než z druhé ruky s poštovným, protože i na bazarech se tenhle nábytek pohybuje dost draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.9.13 11:30

Mam
Cerveny stolek a 2 zidle, domluvim se s manzelem, jestli to jeste potrebujem. Kolik nabizis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.9.13 13:42

Mám modrý kulatý stůl + 2 modré židle s opěradlem. Škoda, žes nepísla před týdnem-jela jsem poblíž. Ale pokud máš zájem, můžu se pozeptat, jestli někdo z okolí nepojede tím směrem (občas tam jezdíme na turnaj)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
12.9.13 20:20
@Ajdula píše:
Mám modrý kulatý stůl + 2 modré židle s opěradlem. Škoda, žes nepísla před týdnem-jela jsem poblíž. Ale pokud máš zájem, můžu se pozeptat, jestli někdo z okolí nepojede tím směrem (občas tam jezdíme na turnaj)

jéé, to je super, písnem si SZ a domluvíme se??díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko