Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahooooj holky..
bydlíme na Černym Mostě v Praze chvilku. mam roční dcerku Karolínku a nějak se nám nedaří navázat kontakt s dětmi venku.. chodíme na písek, kde jsou děti, které si hrají spíš se svými maminkami, a ty jsou celkem odtažité..
nebo je problém ve mě. ale to si nemyslím.
hledáme nějakou kamarádku, kamaráda, kolem roku, kteří by s námi chtěli být v kontaktu..
holčičce je rok a je na ní vidět, že by se ráda kamarádila, ale jak jsem psala není s kým..
tak kdyby se někdo našel, byli bychom moc rádi.. bydlíme teda na Doležalce..
![]()
Ahoj bydela jsem na Černém mostě sice nejsem maminka,ale co zkusit ňáké mateřské centrum kde by ses seznámila? Třeba klubíčko? Mají tam i docela bohaté programy,ale nevím jak tam budou přes prázdniny zkusím Ti najít stránky, jinak držím palce ať někoho na hraní a pokecík najdete ![]()
http://klubicko.bloguje.cz/ Měli ještě jedny stránky,ale ty nemůžu najít
Jinak většinou v pátek je tam hernička tak by ses tam mohla i s ňákou maminou seznámit ![]()
jééé díky, to je milý,, byli jsme v motýlku, ale ty děti tam byli zlí.. dělali hroznej binec a najížděli mi na malou motorkama.. takže konec…ale díky na stránky mrknu…pěknej zbytek dne
Ahojka, jsem maminka 4,5 letého a 18ti měsíčního chlapečka a bydlíme na ČM.Jsem tu z toho také celkem zoufalá, protože jsem měla obrovský problém dostat tady staršího syna do školky a to musí nastoupit povinně, protože už musí do předškoláků.No a o kamaráděním na písku ani nemluvím.Dětská hřiště jsou tu v zoufalém stavu a všude kličkujeme mezi psími bobky. Na písek vysypeme bábovky a vturánu se na ně sesypou děti maminek které si chodí k pískovišti popovídat a dětem s sebou nic nenosí, asi aby se nezmazaly. Do dětských center nechodíme. Tam maminky drbou a děti nezřízeně pobíhají kolem a my jsme pak jediní, kteří se snaží dělat něco kloudného.
Lucka
nooo přesně!!!! s těmi centry!!! a kde bydlíte na čm?? to je hrůza tady já vím.. ale známe čistý pískoviště, kam chodí celkem ukázněný děti, teda si s náma nehrajou,, jen s maminkama ale hračky mají svoje.. to my taky ale malou zajímaj ty jejich noo..
**ona ještě ten kontakt s těma dětma vlastně vůbec nemá vytvořenej, tak bychom to rádi dohnali, ale neni s kym.. ale moje malá ještě nechodí.jenom leze… my bydlíme ve všátkovce..
Jééé holky omlouvám se že Vám do toho ještě zasahuju ![]()
mona: Ve Vašátkovce jsem taky bydlela
A kam tam chodíte na písek?? ![]()
Jsme z Nám.Plk.Vlčka. A čisté pískoviště jsem tu fakt ještě nenašla. Když je doma manžel, což dřív bývalo o víkendu, ale teď studuje, tak je to málokdy, jezdíme na super hřiště do Strašnic. Jmenuje se Guttovka, psi tam nesmí, je to oplocené a super!Škoda že tu také něco takového neudělají.
ježíííš tak toani nevim kde je to náměstí..:-(
bydlíme tady rok, manžel je teda z prahy, ale já ne.. no my chodíme k Alberovi na sídliště, tam je písek čistej..
Rabit píše:
Jsme z Nám.Plk.Vlčka. A čisté pískoviště jsem tu fakt ještě nenašla. Když je doma manžel, což dřív bývalo o víkendu, ale teď studuje, tak je to málokdy, jezdíme na super hřiště do Strašnic. Jmenuje se Guttovka, psi tam nesmí, je to oplocené a super!Škoda že tu také něco takového neudělají.
jééééééééééé tak už vim,kde to jeee, tam jsem byla s karolínou na tom pískovišti, co je to samej cikán, a bordel…
tak my bydlíme ve Vašátkovce a kdyby jste se chtěli někdy sejít na písek nebo potom ještě chodíme dolu jak je briksova a je tam ta pěší zona, tak tam je plac dobrej, nebo spíš jich je tam víc, travnatejch, čistejch, tam ji vyndam z kočárku a hraje si na trávě.. to jí baví.
**ps: tak kdyby jste se chtěli sejít někdy v týdnu, tak dej vědět, my budem rádi.. mě je 32 a malý je rok… ![]()
v centru jsme byli v motýlku a přesně jak říkáš, mámy si tam pily kafíčka a děti tam řádili.. no konec fakt.
TerkaBo píše:
Jééé holky omlouvám se že Vám do toho ještě zasahujumona: Ve Vašátkovce jsem taky bydlela
A kam tam chodíte na písek??
chodíme k albertovi, nebo dolu do bryksovy, tam co je ta novostavba sídliště myslim.. je tam čisto ![]()
Teď zrovna se už 3 týdny pereme s kašlem a už nám kvůli tomu třikrát přeložili přeočko Prevenarem a tak se dětem tak trochu vyhýbáme. Potřebujeme to zmáknout než pojedeme na dovču.Ale až budeme o.k., moc rádi vás poznáme. Mně je 33. ![]()