Holky a maminky z Liberce

2608
2.6.11 10:42

holky a maminky z Liberce

Zdravim holky.......Najde se tu mezi e-maminkami nekdo z Liberce, kdo nechce vstupovat uz do zajete, uzavrene diskuze? Ze bychom ,,zajely,, novou?
Ja mam jednoho synka, a snazime se o druhe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
217
2.6.11 11:51
Divine píše:
Zdravim holky.......Najde se tu mezi e-maminkami nekdo z Liberce, kdo nechce vstupovat uz do zajete, uzavrene diskuze? Ze bychom ,,zajely,, novou?
Ja mam jednoho synka, a snazime se o druhe :wink:

Ahojki já jsme z Liberce a mám dvouletou dračici ale druhé chceme až tak za 5 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.6.11 12:36

Ahoj Kacko, koukala jsem, ze mate cerstvou dvouletacku :lol: Byla oslava? :lol: A co ze chcete druhe ditko az pozdeji? Mas dobrou praci, chces se vratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 13:43
Divine píše:
Ahoj Kacko, koukala jsem, ze mate cerstvou dvouletacku :lol: Byla oslava? :lol: A co ze chcete druhe ditko az pozdeji? Mas dobrou praci, chces se vratit?

Ahojki přesně tak čerstvá dvouletka :mrgreen: tak nějak jsme se dohodli chci se vrátit na par let do práce něco vydělat poplatit dluhy co máme a až malá pujde do 1 třídy tak bych chtěla byt s mimčem doma :mrgreen: ale to jsou plány tak snad se vyplní jinak práci jsem měla dobrou sice ted klesnu na pozici ale jak říkam aspon něco vydělam a co ty?? A kde v Liberci bydlíš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 13:44
Divine píše:

A ohledně oslavy byla jen taková doma dortík balonky darečky a ted v neděli jedeme na slovensko za rodinou a tam bude mit taky oslavu i semnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.6.11 14:46

Takze ty taky slavis? Mate narozky brzy po sobe? Ja se Sebastiankem taky, malem jsem si ho nadelila k 24 narozkam :-D
No ja momentalne v Lb nebydlim, prestehovali jsme se na par mesicu ke tchyni do Jablonneho. Ale snad po lete budem zpatky tam.
A kde bydlite vy? Jsi liberecanda telem i dusi? :lol: Ja ne, jsem ze sev.moravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 16:41
Divine píše:
Takze ty taky slavis? Mate narozky brzy po sobe? Ja se Sebastiankem taky, malem jsem si ho nadelila k 24 narozkam :-D
No ja momentalne v Lb nebydlim, prestehovali jsme se na par mesicu ke tchyni do Jablonneho. Ale snad po lete budem zpatky tam.
A kde bydlite vy? Jsi liberecanda telem i dusi? :lol: Ja ne, jsem ze sev.moravy…

No teda to mi povídej Kristinka je 29.5 a já 4.6 měla jsem termín 5.6 ale chtěla hold na svět dříve jinak taky jsem ze severní moravy ale už 4 roky bydlim v Liberci :mrgreen: A malou jsem taky měla malem na své 24 té narozeniny nějak moc shod ne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.6.11 19:37

heheh, to jsou dobry shody, a jeste nektery- ted v cervenci to budou take 4 roky, co jsem tady v Lb :lol: A 4.6. slavi moje mamka narozky :-D
A co te sem privedlo? Predpokladam, ze partner/manzel?
A co kamosky, mas tady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 19:39
Divine píše:
heheh, to jsou dobry shody, a jeste nektery- ted v cervenci to budou take 4 roky, co jsem tady v Lb :lol: A 4.6. slavi moje mamka narozky :-D
A co kamosky, mas tady??

Přivedlo mě sem to že jsem spíš řečeno utekla prostě jsem si našla práci tady a jela jsem s přítelem jsme se poznali až tady to jsou dost dobré shody teda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 19:41
Kačka.1985 píše:
Divine píše:
A co kamosky, mas tady??
Přivedlo mě sem to že jsem spíš řečeno utekla prostě jsem si našla práci tady a jela jsem s přítelem jsme se poznali až tady to jsou dost dobré shody teda :palec:

joooo a kamošek tady mám dost malo jednu z porodky jednu z práce a zbytek jsu spíš známí
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 19:41
Kačka.1985 píše:
Divine píše:
A co kamosky, mas tady??
Přivedlo mě sem to že jsem spíš řečeno utekla prostě jsem si našla práci tady a jela jsem s přítelem jsme se poznali až tady to jsou dost dobré shody teda :palec:

joooo a kamošek tady mám dost malo jednu z porodky jednu z práce a zbytek jsu spíš známí
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.6.11 19:49

jo utekla, to znam, takhle jsem jednou utekla do Prahy :-D ale dlouho jsem tam nevydrzela, vratila jsem se tehda zpatky na moravu.
A chodis s Kristinkou nekam mezi deti? Kam se da zajit, kde je to vhodne pro deti? Ja Lb zase extra neznam, je to trochu komplikovanejsi s tim nasim bydlenim tam a tady atd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 21:08
Divine píše:
jo utekla, to znam, takhle jsem jednou utekla do Prahy :-D ale dlouho jsem tam nevydrzela, vratila jsem se tehda zpatky na moravu.
A chodis s Kristinkou nekam mezi deti? Kam se da zajit, kde je to vhodne pro deti? Ja Lb zase extra neznam, je to trochu komplikovanejsi s tim nasim bydlenim tam a tady atd :wink:

No tak mi nějak do center nechodíme my spíš s tou s porodky a jinak tak na hřiště a tak no ja bych někam i chodila ale ne sama víš to potřebuju aby šel někdo semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová