Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim holky.......Najde se tu mezi e-maminkami nekdo z Liberce, kdo nechce vstupovat uz do zajete, uzavrene diskuze? Ze bychom ,,zajely,, novou?
Ja mam jednoho synka, a snazime se o druhe ![]()
Divine píše:
Zdravim holky.......Najde se tu mezi e-maminkami nekdo z Liberce, kdo nechce vstupovat uz do zajete, uzavrene diskuze? Ze bychom ,,zajely,, novou?
Ja mam jednoho synka, a snazime se o druhe
Ahojki já jsme z Liberce a mám dvouletou dračici ale druhé chceme až tak za 5 let ![]()
Ahoj Kacko, koukala jsem, ze mate cerstvou dvouletacku
Byla oslava?
A co ze chcete druhe ditko az pozdeji? Mas dobrou praci, chces se vratit?
Divine píše:
Ahoj Kacko, koukala jsem, ze mate cerstvou dvouletackuByla oslava?
Ahojki přesně tak čerstvá dvouletka
tak nějak jsme se dohodli chci se vrátit na par let do práce něco vydělat poplatit dluhy co máme a až malá pujde do 1 třídy tak bych chtěla byt s mimčem doma
ale to jsou plány tak snad se vyplní jinak práci jsem měla dobrou sice ted klesnu na pozici ale jak říkam aspon něco vydělam a co ty?? A kde v Liberci bydlíš? ![]()
Divine píše:
Ahoj Kacko, koukala jsem, ze mate cerstvou dvouletackuByla oslava?
A ohledně oslavy byla jen taková doma dortík balonky darečky a ted v neděli jedeme na slovensko za rodinou a tam bude mit taky oslavu i semnou ![]()
Takze ty taky slavis? Mate narozky brzy po sobe? Ja se Sebastiankem taky, malem jsem si ho nadelila k 24 narozkam ![]()
No ja momentalne v Lb nebydlim, prestehovali jsme se na par mesicu ke tchyni do Jablonneho. Ale snad po lete budem zpatky tam.
A kde bydlite vy? Jsi liberecanda telem i dusi?
Ja ne, jsem ze sev.moravy…
Divine píše:
Takze ty taky slavis? Mate narozky brzy po sobe? Ja se Sebastiankem taky, malem jsem si ho nadelila k 24 narozkam
No ja momentalne v Lb nebydlim, prestehovali jsme se na par mesicu ke tchyni do Jablonneho. Ale snad po lete budem zpatky tam.
A kde bydlite vy? Jsi liberecanda telem i dusi?Ja ne, jsem ze sev.moravy…
No teda to mi povídej Kristinka je 29.5 a já 4.6 měla jsem termín 5.6 ale chtěla hold na svět dříve jinak taky jsem ze severní moravy ale už 4 roky bydlim v Liberci
A malou jsem taky měla malem na své 24 té narozeniny nějak moc shod ne ![]()
heheh, to jsou dobry shody, a jeste nektery- ted v cervenci to budou take 4 roky, co jsem tady v Lb
A 4.6. slavi moje mamka narozky ![]()
A co te sem privedlo? Predpokladam, ze partner/manzel?
A co kamosky, mas tady??
Divine píše:
heheh, to jsou dobry shody, a jeste nektery- ted v cervenci to budou take 4 roky, co jsem tady v LbA 4.6. slavi moje mamka narozky
A co kamosky, mas tady??
Přivedlo mě sem to že jsem spíš řečeno utekla prostě jsem si našla práci tady a jela jsem s přítelem jsme se poznali až tady to jsou dost dobré shody teda ![]()
Kačka.1985 píše:Divine píše:Přivedlo mě sem to že jsem spíš řečeno utekla prostě jsem si našla práci tady a jela jsem s přítelem jsme se poznali až tady to jsou dost dobré shody teda
heheh, to jsou dobry shody, a jeste nektery- ted v cervenci to budou take 4 roky, co jsem tady v LbA 4.6. slavi moje mamka narozky
A co kamosky, mas tady??
joooo a kamošek tady mám dost malo jednu z porodky jednu z práce a zbytek jsu spíš známí
![]()
Kačka.1985 píše:Divine píše:Přivedlo mě sem to že jsem spíš řečeno utekla prostě jsem si našla práci tady a jela jsem s přítelem jsme se poznali až tady to jsou dost dobré shody teda
A co kamosky, mas tady??
joooo a kamošek tady mám dost malo jednu z porodky jednu z práce a zbytek jsu spíš známí
![]()
jo utekla, to znam, takhle jsem jednou utekla do Prahy
ale dlouho jsem tam nevydrzela, vratila jsem se tehda zpatky na moravu.
A chodis s Kristinkou nekam mezi deti? Kam se da zajit, kde je to vhodne pro deti? Ja Lb zase extra neznam, je to trochu komplikovanejsi s tim nasim bydlenim tam a tady atd ![]()
Divine píše:
jo utekla, to znam, takhle jsem jednou utekla do Prahyale dlouho jsem tam nevydrzela, vratila jsem se tehda zpatky na moravu.
A chodis s Kristinkou nekam mezi deti? Kam se da zajit, kde je to vhodne pro deti? Ja Lb zase extra neznam, je to trochu komplikovanejsi s tim nasim bydlenim tam a tady atd
No tak mi nějak do center nechodíme my spíš s tou s porodky a jinak tak na hřiště a tak no ja bych někam i chodila ale ne sama víš to potřebuju aby šel někdo semnou