Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu nová a nevím, jak to tady pořádně chodí. Nicméně, hledám kamarádku, taky maminku na MD ze Stodůlek. Chybí mi parťačka na procházky a poklábosení. Je mi 32 let a mám 9měsíčního chlapečka. Najde se tu někdo?
Díky, Martina
Ahoj Martusho.
Mrkni na diskuzi Těhotná z Prahy a tam na stránce 19, když ji projedeš, najdeš jednu uživatelku ze Stodůlek. Tak jí kdyžtak můžeš napsat zprávu.., je teprve nastávající maminka, ale to snad nevadí.. ![]()
Ahoj Marti, jsem z Prahy 6, ale dost často jezdím na Stodůlky, hlavně na Lužiny do centrálního parku s 2 letou dcerou. Bydlela jsem s rodinou na Ohradě a teď jsem tady na Praze 6 a zjistila jsem, že tady nejsou žádný děti… né takto malý.. a zárovń mi chybí kamarádka. Je mi 33 let. Petra
cikynka píše:
Ahoj Marti, jsem z Prahy 6, ale dost často jezdím na Stodůlky, hlavně na Lužiny do centrálního parku s 2 letou dcerou. Bydlela jsem s rodinou na Ohradě a teď jsem tady na Praze 6 a zjistila jsem, že tady nejsou žádný děti… né takto malý.. a zárovń mi chybí kamarádka. Je mi 33 let. Petra
no vidíš naší je přesně 27 měsíců. Zítra se chystám odpoledne do OC-Galerie Butovice do dět. koutku. tak pokud třeba máš zájem, můžeme se tam sejít… ![]()
cikynka píše:
no vidíš naší je přesně 27 měsíců. Zítra se chystám odpoledne do OC-Galerie Butovice do dět. koutku. tak pokud třeba máš zájem, můžeme se tam sejít…
Ahoj, najde se na Stodůlkách někdo, kdo čeká miminko taky v červnu?
nebo kdykoliv jindy, anebo už maminky?pisněte ![]()
@dejna1988 píše:
Ahoj, najde se na Stodůlkách někdo, kdo čeká miminko taky v červnu?nebo kdykoliv jindy, anebo už maminky?pisněte
Ahoj já mám termín 11.5:-)
A ty?
@sunnyho.motylek
To jsi zhruba o měsíc napřed, já 15.6.A doufám, že to tak nějak kolem termínu bude..snad se mu nebude chtít na svět dřív anebo naopak
Kolik ti je ? vypadas na fotce dost mlade, ze bych ti tipla tak 18. Me je 23, ale rodit bych měla jako cerstvá ctyriadvacitka ![]()
@dejna1988 píše:
@sunnyho.motylek
To jsi zhruba o měsíc napřed, já 15.6.A doufám, že to tak nějak kolem termínu bude..snad se mu nebude chtít na svět dřív anebo naopakKolik ti je ? vypadas na fotce dost mlade, ze bych ti tipla tak 18. Me je 23, ale rodit bych měla jako cerstvá ctyriadvacitka
mě bylo v březnu 24:-)a co čekáš já kluka ![]()
@sunnyho.motylek
Taky kluka
a asi bude dost živej podle toho, jak o sobe dava porad vedet.Mam pocit, ze snad ani nespí
Bydlis na Stodulkach ? My se tam ted prvniho kvetna stehujeme
To vypada na nejaky boxery nebo bojovníky
v ktery nemocnici jsi zaregistrovana k porodu ?
@dejna1988 píše:
To vypada na nejaky boxery nebo bojovníkyv ktery nemocnici jsi zaregistrovana k porodu ?
Já budu rodit v Hořovicích a ty?