Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den, nebyl jste někdo na krouzku smyslohraní Mámy v rejzi? Hodina a 15 minut stojí 370,– což je opravdu hodně. Mají ještě volné smyslohraní, stojí to za to? Syn 26 měsíců, velký extrovert, neposedí, tak zvažuji, jestli by ho to vůbec bavilo. Děkuji moc.
Upřímně tenhle kroužek neznám, ale chodila jsem s podobně starou dcerou na chytrohratky( jinam tedy) ale myslím že tyto kroužky jsou na podobné bazy. A pro akční děti to moc není, pro ty jsou lepší nějaké pohybovky( aspoň za me).
Ahoj, omlouvám se za anonym. Mám tu známou, ktera tyto kroužky pořádá a moc mé názory nebere.
Nicméně jsme několikrát byli prave na jim vychvalovanym smysly kroužku. Se synem, kterému je tedy teprve 15 měsíců, ale i tak. Za hodinu a čtvrt chce 250,– což na naši vesnici je také hodně a za me teda nic extra. Žádný extra kroužek to není. Ano, je to hezky a věřím tomu, ze i pracny (obarvena ryze, domaci kineticky pisek, domaci modelina…aj.), ale syna to bavilo prvních 20 minut a to jen proto, ze to bylo něco nové. Pak ho nejvíc zajímala prave zminena modelina, takže zbylou hodinu jsme modelovali
Myslím, ze je to spis pro děti, které jsou k těmto smysly hrám vedené odmala.
Takže můj závěr - pokud mas peníze navíc, je to fajn. Prijdes do kolektivu. Já osobně bych za ty penize ty věci radši koupila domu a hrála si s tím s nim doma, když už. Za zbytek bych šla do kolektivu do nějaké hezké hernicky ![]()
A pokud pujdes, dej vědět jak se ti to líbilo 😊
Ten název je hroznej, ale byla jsem na něčem podobném, taky šlo o smyslohraní a přišlo mi to zvláštní. Dítě to bavilo tak 10 minut, pak už moc ne a ostatni na tom byli dost podobně. Nenadchlo mě to.
Pokud by tě to bavilo a jsi kreativní, tak je to určitě fajn. Je tam spousta inspirativních nápadů na doma. Ale ně by z toho mrsklo.
Zdravím, byli jsme jednou s 2letým synem, byla jsem mile překvapená. Syn si vydržel celou dobu hezky hrát a klidně by ještě vydržel dál. Ale je naopak kliďas. Na kroužku je nachystaných několik stanovišť na dané téma, bylo tam opravdu spoustu různých materiálů a pomůcek na vyzkoušení, k tomu lektorky, které dohlížejí a případně poradí, ale hra není organizovaná. Volné hraní je taky fajn, jen je tam méně věcí, bez tématu.
Myslim, ze zalezi na diteti. Obe moje deti to miluji. Specialne dcera je uragan, nikde neposedi, je fakt silena. Ale tohle ji bavi. Ona litala i od aktivity k aktivite, ale to prece nevadi. Chvili neco sypala, hrala si, pak kreslila, pak zas voda, led. Byli tak urvany, ze nechteli domu. Takze za me urcite vyzkouset a uvidite.
Jinak za hodinu plavani (teda lekci, ve skutecnosti 30 min.) platime 500 Kč. Takze tohle je jeste levne.