Manduca hnědá zlodějka!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66799
21.7.17 22:12

@SlečnaDahlia pošta nezodpovídá za obsah zásilky @CherryF prodáváš, měla bys znát pravidla- důvěryhodnost prodejce lze prověřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.7.17 22:24
@matkabagristy píše:
@SlečnaDahlia pošta nezodpovídá za obsah zásilky @CherryF prodáváš, měla bys znát pravidla- důvěryhodnost prodejce lze prověřit

Nikde jsem neřekla, že pošta zodpovídá za obsah zásilky. Ale pokud mám možnost rozříznout izolepu na krabici a přesvědčit se o obsahu, tak to udělám a balíček případně nepřevezmu, na což mám nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
21.7.17 22:26
@SlečnaDahlia píše:
Nikde jsem neřekla, že pošta zodpovídá za obsah zásilky. Ale pokud mám možnost rozříznout izolepu na krabici a přesvědčit se o obsahu, tak to udělám a balíček případně nepřevezmu, na což mám nárok.

to fakt nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.7.17 22:27
@unuděná píše:
@SlečnaDahlia tak podezreni na zaklade rozdilne vahy uz samo o sobe je fakt, kvuli kteremu balik prevzit nemusis. Nicmene clovek musi narazit na opravdu empatickeho postaka, kteremu nevadi zadelat si na problemy, jinak ti balik rozdelat nenechaji. Jakmile ho odmitnes poruseny (otevreny),nemohou ho jiz „legalne“ vratit zpet odesilateli.

Už jsem tak jednou balíček vracela ;-) Je fakt, že na vlastní náklady obratem, ale dobírku jsem nezaplatila. A jo, bylo to ještě v době bydlení na maloměstě s megachápavou paní za přepážkou. Takž v pravěku. Už dlouho dobírky neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.7.17 22:28
@matkabagristy píše:
to fakt nee

Jednou, v případě pilin, jsem to tak vážně udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
21.7.17 22:32
@SlečnaDahlia píše:
Jednou, v případě pilin, jsem to tak vážně udělala.

v tom případě jsi měla kontaktovat policii. Na poště tě nechají zkontrolovat balík, který jeví známky poškození nebo hrubě neodpovídá váha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 13:22

@matkabagristy vážně? Také jsem myslela, že je více možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí