Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@SlečnaDahlia pošta nezodpovídá za obsah zásilky @CherryF prodáváš, měla bys znát pravidla- důvěryhodnost prodejce lze prověřit
@matkabagristy píše:
@SlečnaDahlia pošta nezodpovídá za obsah zásilky @CherryF prodáváš, měla bys znát pravidla- důvěryhodnost prodejce lze prověřit
Nikde jsem neřekla, že pošta zodpovídá za obsah zásilky. Ale pokud mám možnost rozříznout izolepu na krabici a přesvědčit se o obsahu, tak to udělám a balíček případně nepřevezmu, na což mám nárok.
@SlečnaDahlia píše:
Nikde jsem neřekla, že pošta zodpovídá za obsah zásilky. Ale pokud mám možnost rozříznout izolepu na krabici a přesvědčit se o obsahu, tak to udělám a balíček případně nepřevezmu, na což mám nárok.
to fakt nee
@unuděná píše:
@SlečnaDahlia tak podezreni na zaklade rozdilne vahy uz samo o sobe je fakt, kvuli kteremu balik prevzit nemusis. Nicmene clovek musi narazit na opravdu empatickeho postaka, kteremu nevadi zadelat si na problemy, jinak ti balik rozdelat nenechaji. Jakmile ho odmitnes poruseny (otevreny),nemohou ho jiz „legalne“ vratit zpet odesilateli.
Už jsem tak jednou balíček vracela
Je fakt, že na vlastní náklady obratem, ale dobírku jsem nezaplatila. A jo, bylo to ještě v době bydlení na maloměstě s megachápavou paní za přepážkou. Takž v pravěku. Už dlouho dobírky neberu.
@matkabagristy píše:
to fakt nee
Jednou, v případě pilin, jsem to tak vážně udělala.
@SlečnaDahlia píše:
Jednou, v případě pilin, jsem to tak vážně udělala.
v tom případě jsi měla kontaktovat policii. Na poště tě nechají zkontrolovat balík, který jeví známky poškození nebo hrubě neodpovídá váha
@matkabagristy vážně? Také jsem myslela, že je více možností.