Manduca hnědá zlodějka!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
21.7.17 20:27

Manduca hnědá zlodějka!

Maminky objevila se tu mezi námi žena která prodávala manducu nosítko hnědé barvy, měla zde 9 zájemců, nechala si peníze poslat na č. účtu s kodem banky 2010 a představovala se jako p. Hrušková z Ostravy.
Pokud jste ji naletěli, prosím napište mi zprávu. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
21.7.17 20:35

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:30

• Citovat
  • Upravit
21
21.7.17 20:40

Ja nebyla okradena ale kamarádka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.7.17 20:41
@Včelička992 píše:
Priste si zbozi nechte zaslat na dobirku :palec:

A dostane starý povlečení. Co dobírka řeší? Krom toho že podvodník má aspoň nějakou práci s podvodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.7.17 20:44

@Nowuka2 přesně, stačí aby tam dala staré hadry a je to. Dobirka je také risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
21.7.17 20:57

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:30

• Citovat
  • Upravit
21680
21.7.17 21:15
@Včelička992 píše:
Priste si zbozi nechte zaslat na dobirku :palec:

To je rada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.7.17 21:38
@CherryF píše:
@Nowuka2 přesně, stačí aby tam dala staré hadry a je to. Dobirka je také risk.

Ne, když poctivě balíček před převzetím přímo na poště otevřeš a přesvědčíš se, že je v něm opravdu objednané zboží. Jak na to ostatně provozovatelé inzertních serverů a Česká pošta stále upozorňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64835
21.7.17 21:42

@SlečnaDahlia fakt mi pošta dovolí rozdělat si balíček na dobírku ještě před nějakým podpisem o převzetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.7.17 21:42

@SlečnaDahlia Ceska posta neni povinna cekat na rozbaleni balicku a potvrzeni obsahu.Ba prave naopak. Vetsina vam preda balik az po podpisu dodejky, kterym stvrzujete, ze balik prebirate. Zkontrolovat muzete pouze neposkozenost obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.7.17 21:55

@SlečnaDahlia zajímavé když jsem toto chtěla tak jsem dobirku musela zaplatit a po zjištění že je to rozbite a chci to vrátit mi řekli že bohužel musim napsat tam kde jsem to kupoval. Asi mame neochotne pošťačky :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
21.7.17 21:59
@SlečnaDahlia píše:
Ne, když poctivě balíček před převzetím přímo na poště otevřeš a přesvědčíš se, že je v něm opravdu objednané zboží. Jak na to ostatně provozovatelé inzertních serverů a Česká pošta stále upozorňuje.

Mě to pošta nedovolila. Že to musím podepsat, pak teprve řešit případnou reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.7.17 22:00
@unuděná píše:
@SlečnaDahlia Ceska posta neni povinna cekat na rozbaleni balicku a potvrzeni obsahu.Ba prave naopak. Vetsina vam preda balik az po podpisu dodejky, kterym stvrzujete, ze balik prebirate. Zkontrolovat muzete pouze neposkozenost obalu.

Není povinna, to je fakt. Nicméně já bez kontroly obsahu balíček na dobírku nepřebírám. Příliš velké riziko. Už se mi jednou stalo, že mi tak přišel balíček pilin. To jsem ale tušila už dopředu, protože hmotnost balíčku ve sledování zásilek naprosto neodpovídala objednanému zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.7.17 22:01
@vokishka píše:
@SlečnaDahlia fakt mi pošta dovolí rozdělat si balíček na dobírku ještě před nějakým podpisem o převzetí?

Ze zkušenosti - jak kde. A jak který balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.7.17 22:07

@SlečnaDahlia tak podezreni na zaklade rozdilne vahy uz samo o sobe je fakt, kvuli kteremu balik prevzit nemusis. Nicmene clovek musi narazit na opravdu empatickeho postaka, kteremu nevadi zadelat si na problemy, jinak ti balik rozdelat nenechaji. Jakmile ho odmitnes poruseny (otevreny),nemohou ho jiz „legalne“ vratit zpet odesilateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí