Manduca v létě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13728
1.5.12 21:10

Ano merino - má tu výhodu, že hřeje i mokré, nebo funkční a mezi vás plínku. Já nosím hodně, zpocení jsme, ale buď vezmu náhradní oblečení nebo to rychle uschne. Neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.5.12 21:32
@jenny.fields píše:
Nosili jsme v manduce v osmi až deseti měsících, taky oblečení v merinu. Je to na prd, propotíš se ty i dítě. Takže sebou minimálně 2 sady oblečení (trička, pro dítě většinou i kalhoty) sebou podle délky tůry.

V merinu se potíš jako v čemkoliv jiném, to je jasné. Ale nemáš takový pocit mokra a nestudí to. Prostě člověk se i v mokrém oblečení cítí dobře. Sama mám merino triko od Icebrakeru, které jsem nosila na čundry a túry a bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.12 08:08

Já dávala v létě tričko z moiry, někomu vyhovuje kombinace vlna-hedvábí, ale na mě je zkrátka vlna moc hřejivá, když jsem to dala a při nošení jsme se zpotili, mělo dítě celý břicho opupínkovaný, v moiře konečně ne. Máme toto: http://www.vbavlnce.cz/…ry-pruh.html
Navíc dávám mezi sebe a dítě přeloženou plínu, aby se měl pot kam sáknout a pak ji můžu jen vyměnit a jsme zase v suchu, navíc funguje i jako izolace, že se tolik nehřejem.
Já jsem si teď taky koupila nátělník z toho extremlight, tak se těším, až vyzkouším.
Jinak na stínění jsem používala deštník, sice vypadám jak ten farář ze Slunce, seno… :lol: , ale stíní to jak dítě, tak mě, jsem spokojená.
Pozor na holé nožičky, dítě by vždycky mělo mít aspoň nějaké lehounké plátěné gatě nebo tenké návleky, aby si nepři pálilo nohy, takto malé miminko nestačí namazat opalovákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
2.5.12 08:45

Jojo, dala jsem mu dlouhý rukáv nahoře i dole, šli jsme skoro pořád ve stínu. Dávám na to pozor, protože já sama jsem pěkná běloba a synek bude asi po mně.
Tohle tričko vypadá taky dobře a cena celkem jde :palec: . S tím deštníkem je to super nápad, budu praktikovat farář nefarář :lol: .

• Citovat
  • Upravit
31594
2.5.12 09:54

@andyn82 mě u té moiry vyhovuje snadná údržba, sice vlnu stačí vyvětrat, ale třeba u dospělého, když se zpotí v podpaždí, tak to zkrátka smrdí, moiru přemáchnu večer v umyvadle a pohodička, navíc jsem se nemusela bát zašpinění.
Jediné trochu blbé je, že ten extremlight je jakoby pletenina a lehce se zatrhne, máme na tom za nošení vytažené asi dvě nitky, holt všechno má svá pozitiva i negativa.
A když jsem to triko tenkrát kupovala, tak měli zrovna akci na www.brouczech.cz a teď tam mají ten červený proužek zase za 260 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.10.12 13:55

manduca

Kdybyste nekdo meli zajem: http://www. emimino. cz/…nduca-44617/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...