Manifestace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.8.21 09:09

Manifestace

Dobrý den,
všude na internetu čtu a poslouchám o sile manifestace apod. jenomže mám problém tomu věřit, i když bych strašně chtěla ☺️️

Zajímalo by mě, zdali s tím někdo má zkušenosti, zda to funguje a popřípadě jak na to. Každopádně se bojím i negativního vlivu na psychiku, abych pak nezkousela manifestaci a nezblaznila se, že něco nejde nebo jde ale jinak. :D

Každopádně díky moc! A pardon za anonym, ale chodí sem rodina, a nerada bych byla terčem posměchu a keců.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1459
11.8.21 09:30
@Anonymní píše:
Dobrý den,
všude na internetu čtu a poslouchám o sile manifestace apod. jenomže mám problém tomu věřit, i když bych strašně chtěla ☺️️

Zajímalo by mě, zdali s tím někdo má zkušenosti, zda to funguje a popřípadě jak na to. Každopádně se bojím i negativního vlivu na psychiku, abych pak nezkousela manifestaci a nezblaznila se, že něco nejde nebo jde ale jinak. :D

Každopádně díky moc! A pardon za anonym, ale chodí sem rodina, a nerada bych byla terčem posměchu a keců.

Jasně že to funguje. Ale někdy nééé úplně přesně tak, jak si to představuješ. Je to velmi zajímavý nástroj k dosažení toho co chceš. Je na to spousta knížek, spousta návodů a videí, načti a naposlouchej si to. To nemá smysl tady vypisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.21 17:59

Zdravím, pokud mohu poradit z vlastní zkušenosti tak mi s tím pomohla jedna paní a ta teda tomu fakt rozumí, jsem vděčná za tyhle lidi, že existují moc jí děkuji. Našla jsem ji na stránkách *** objednala jsem si prvně Tarocchi Mapu vědomí ale nedalo mi to, a přihlásila jsem se k ní do dvouměsíčního kurzu… A tímto ji také vlastně děkuji.

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová