Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
všude na internetu čtu a poslouchám o sile manifestace apod. jenomže mám problém tomu věřit, i když bych strašně chtěla ☺️️Zajímalo by mě, zdali s tím někdo má zkušenosti, zda to funguje a popřípadě jak na to. Každopádně se bojím i negativního vlivu na psychiku, abych pak nezkousela manifestaci a nezblaznila se, že něco nejde nebo jde ale jinak.
Každopádně díky moc! A pardon za anonym, ale chodí sem rodina, a nerada bych byla terčem posměchu a keců.
Jasně že to funguje. Ale někdy nééé úplně přesně tak, jak si to představuješ. Je to velmi zajímavý nástroj k dosažení toho co chceš. Je na to spousta knížek, spousta návodů a videí, načti a naposlouchej si to. To nemá smysl tady vypisovat.
Zdravím, pokud mohu poradit z vlastní zkušenosti tak mi s tím pomohla jedna paní a ta teda tomu fakt rozumí, jsem vděčná za tyhle lidi, že existují moc jí děkuji. Našla jsem ji na stránkách *** objednala jsem si prvně Tarocchi Mapu vědomí ale nedalo mi to, a přihlásila jsem se k ní do dvouměsíčního kurzu… A tímto ji také vlastně děkuji.
Edit adminem: smazán odkaz
Dobrý den,
všude na internetu čtu a poslouchám o sile manifestace apod. jenomže mám problém tomu věřit, i když bych strašně chtěla ☺️️
Zajímalo by mě, zdali s tím někdo má zkušenosti, zda to funguje a popřípadě jak na to. Každopádně se bojím i negativního vlivu na psychiku, abych pak nezkousela manifestaci a nezblaznila se, že něco nejde nebo jde ale jinak.
Každopádně díky moc! A pardon za anonym, ale chodí sem rodina, a nerada bych byla terčem posměchu a keců.