Seznámení přes seznamku - vyšlo to některé z vás?

Anonymní
10.8.21 21:32

Seznameni pres seznamku - vyslo to nektere z vas?

Na kolikaty pokus?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
10.8.21 21:37

Nevim kolikatej pokus to byl ale vyslo, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
10.8.21 21:39

Ano. Pokusů bylo mnoho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
10.8.21 21:39

Vyšlo, ale pokusy snad ani nespocitam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.8.21 21:40

Trvalo to několik měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 21:46

Mamce sme po rozvodu dali inzerát na Seznam.cz , netrvalo dlouho a byl zde jeden milý muž. Bylo mi tehdá čerstvě 18, začali spolu chodit, teď jsou už léta šťastní manželé ❤️ ( no a letos mi bylo 35 🙈 )

• Citovat
  • Upravit
403
10.8.21 21:53

Vyšlo. Pokusů bylo několik, ale nelituji toho, dost mi to dalo.
A teď jsem šťastně zadaná a už snad na seznamku nikdy nebudu muset chodit :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.8.21 21:59

Ano, ale bylo mi 23 a nijak jsem na to netlačila. Byla jsem v pohodě i single a vlastně jsem nijak urputně nehledala. Znamenalo to stovky naprostých zoufalců, u kterých bylo jasné, že je to úplně mimo (po prvním ahoj dickpic, univerzální vzkazy rozesílané všem přítomným ženám od 15 do 50 atd.), možná dvacet rande, ze kterých nakonec nic nebylo, ale třeba jsem prostě párkrát měla možnost mluvit s někým, s kým bych se nikdy běžně nepotkala (kluk co staví domy ze slámy), zkusila si sporty, které jsem předtím nezkoušela (rande na lezecké stěně), pár opravdu zajímavých kluků, se kterými bych si uměla představit být, ale prostě se to nějak nesešlo a potkala jsem manžela, který v té době rozjížděl doma v obýváku vlastní IT firmu, nikam nechodil, možnost seznámit se moc neměl a jsme spolu 12 let velmi šťastní. Jsou tam i skvělý úlovky, jen je třeba přeházet spoustu hnoje občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 22:28

Vyšlo na 2. pokus, teď jsme manželé a v září čekáme miminko.

• Citovat
  • Upravit
2330
10.8.21 22:49

Vyšlo až na 20 pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
10.8.21 22:52

Vyslo, pred 17 rokama. Nevim na kolikaty pokus, ale moc jich nebylo.

• Citovat
  • Upravit
2978
10.8.21 23:01

Znam 2 pary, na prvni pokus a maji spolu deti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76205
10.8.21 23:13

Čemu říkáš pokus?
Jako kolikátý setkání na benzínce (protože covid a lockáč? ;) )
Počítám na prstech… :think: :think: Osmej.
A úúúúúhmmmmm, zatím toho chlapa vnímám jako svýho Osudovýho nafurt, zapadlo do sebe úplně všecko. :oops: :srdce: :dance:
Vtipné bylo, že předchozích 7 pokusů jsem mohla klidně vynechat, psali jsme si v podstatě od začátku mého seznamkového působení - akorát zatímco já společensky obíhala ty benzínky, on netlačil na pilu. Dva měsíce (ten lockdown, jeho covid a policejní hodina :roll: ) - pak šlo všecko strašně rychle.
Když teda došlo na „pilu“, všecko ostatní jsem poškrtala a spláchla do propadliště dějin, protože je jasno. :twisted:
Nechám si ho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.21 00:27

Vyšlo. Tedy, doufám v to :oops: Jsme spolu od března a od září se k sobě stěhujeme. To bude taková zatěžkávací zkouškou našeho vztahu, a pak se chceme posunout dál. Ale musela jsem políbit hooooodně žabáků, než jsem poznala tohohle prince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.8.21 00:57

Já se provdala za muže, kterého jsem našla na Tinderu. Jde to, pokud seznamku bereš pouze jako nástroj. Základ je dobrý profil, upřímný popis i fotky a pak tomu prostě občas zkusit dát šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová