Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Chci se zeptat na vaše zkušenosti s Manukou, sama jsem ji začala dávat synovi který trpí na opakovane bronchitidy tak se chci zeptat na zkušenosti ostatnich.Sama dávám malému med třetí měsíc, denně ráno kávovou lzicku
@jenny.fields no prave, ze zatím dobrou tak jsem chtela vědet jestli je nás víc, maly o té doby neměl atb přes zimu měl každý mě jedny čtyřikrát po sobě. Je pravda, ze ještě k tomu dávám hlivu ustricnou. Každé nachlazeni co měl ho nepolozilo a by brzy fit. Máme za s první rok ve školce tak to bylo narocne.
V navodech se doporucuji 2-3 lzicky rano a melo by to fungovat i na reflux. Jelikoz je to dost draha zalezitost, nemate zkusenost? Nebo je to jen tahak na penize a kvalitni cesky med je stejne ucinny, ale 4× levnejsi.
@kmk dávám lzicku ráno, půl roku a mám dítě zdravější, nevím jestli to je skutečně tim, ale těch peněz mi líto není. Radej koupím Manuku než pak atb a probiotika. Kupují v MS kde sama pracuji občas bývá na medy 20% sleva
Zdravím, má někdo zkušenosti? Uvažuju koupit synovi. Jakou má chuť, jako náš med? Kde ho kupujete? Web stránky.
Ja a syn jsme med uzivali pred 2 lety, od te doby syn bez nemoci, ja nemocna o 70 % mene casto, ale hlavne prubeh lehky a rychly. Ted po dvou letech ucinek mizi, takze najizdime na novou kuru. ![]()
Uzivat by se mel kolem 4-6 mesicu, jinak, stejne jako antibiotika, ztraci ucinek, telo si zvyka. Ma dlouhodoby efekt. Nemel by se davat detem do 12 mesicu, 3lete ho muze. Cesky med je oproti manuce chutny, ale absolutne ji nezastoupi, i kdyz ma antibioticke ucinky.
Ahoj holky, medy manuka už valíme taky. Dětem moc chutná a nám taky. A navíc je jak píšeš zdraví dost prospěšný. Všem doporučuji.
Užíváme sice krátce ale spokojenost od první lžičky (pro nás dospěláky) od první tobolky (pro děti) klasický medík používáme taky do čaje, dětem víc jede a není tak drahý ![]()
Kupuje medy mgo nevím jestli se to nějak liší ještě na jiné značky.