Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se to taky snažila řešit, respektive manžel. Přece pokud nespíš celé noci a flouhodobě, tak se to musí podepsat ![]()
Muj taky chrape jak sileny
nekdy nepomuze nic, dokonce ani gumove spunty v obou usich… kazdym dnem se nam ma narodit miminko, tak jsem zvedava, jak to budeme delat dal… k doktorovi ho nedostanu ani omylem :-/
Tak u nás chrapu ja
Ale u mě je to velkou nadváhou a tím, že jsem celorocne začleněna. Ale určitě to reste ja poznám kdy chrapu celou noc a kdy min. Ono když člověk chrápe, tak se vlastně dusi…
@Netopirek píše:
Tak u nás chrapu jaAle u mě je to velkou nadváhou a tím, že jsem celorocne začleněna. Ale určitě to reste ja poznám kdy chrapu celou noc a kdy min. Ono když člověk chrápe, tak se vlastně dusi…
@Pajka89 tak u nás manžel chrápe taky a spíme odděleně
jediná možnost jak ho nekuchnout. Btw nechápu proč jsi na gauči ty, když chrápe on
@Pajka89 Kup mu http://www.sleky.cz/…-10ml-zdarma?…
Pokud to nezabere, ať určitě navštíví lékaře.
@umea u me to na to zatim nevypada. Chrapat jsem zacala, kdyz jsem v tehu nabrala 40 kg. Zacala jsem mit celkove problemy s dychanim. Bohuzel se mi nepovedlo to shodit a otehotnela jsem znovu. Chybelo mi 10 kg do normalu a ted uz mam zas moc. Po porodu budu muset shodit 50 kg ![]()
Az to dam dolu a neprestane to, tak jdu na vysetreni…
Tak manžel chrápe taky, jsou to neuvěřitelné decibely, ničí mě to. Zatím chodím sát k dceři do pokojíčku, když už je to neúnosné, ale to není řešení navždy. Mým snem jsou oddělené ložnice, ale manžel by byl asi uražený. S tím chrápáním odmítá cokoliv dělat, říkal, že do sebe nenechá vrtat. Funguje jedině to, když jsem hodně unavená a usnu dřív než on, ale to se poštěstí málokdy. Usínám dlouho a on je v limbu a minutu a okamžitě řeže. ![]()
@Netopirek píše:
Tak u nás chrapu jaAle u mě je to velkou nadváhou a tím, že jsem celorocne začleněna. Ale určitě to reste ja poznám kdy chrapu celou noc a kdy min. Ono když člověk chrápe, tak se vlastně dusi…
přesně tak…
A jak se dusí, tak se nedostatečně okysličuje krev a mozkové buňky odumíraj… a pak jsou z toho mrtvice… A ani človeku nemusí být tolik… Klidně i míň jak 40…
Taťka i tchán se od té doby, co spí s maskou, cítí mnohem lépe. Neusínaj přes den… Tchán ji má už víc jak 15 let.
@Tichošlápek píše:
@Pajka89 tak u nás manžel chrápe taky a spíme oddělenějediná možnost jak ho nekuchnout. Btw nechápu proč jsi na gauči ty, když chrápe on
No protoze kdyz zacne chrapat, tak do neho muzu busit jak chci a ani s nim nehnu, aby vstal a sel na gauc.. Vetsinou uz se ani nenamaham a jdu radsi sama.
@Paoloska píše:
@Pajka89 Kup mu http://www.sleky.cz/…-10ml-zdarma?…
Pokud to nezabere, ať určitě navštíví lékaře.
Super, podivame se na to ![]()
@Pajka89 ja jsem si ten sprej koupila a pritel rikal, ze kdyz jsem ho pouzila, tak jsem nechrapala ![]()
@Brontik ja jsem u doktora byla. Ale zatim mam zhubnout. A kdyz to nepomuze, tak se to bude resit dal…