Manzel hrozne chrape...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
21.12.15 08:39

Já bych se to taky snažila řešit, respektive manžel. Přece pokud nespíš celé noci a flouhodobě, tak se to musí podepsat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.12.15 10:19

Muj taky chrape jak sileny :( nekdy nepomuze nic, dokonce ani gumove spunty v obou usich… kazdym dnem se nam ma narodit miminko, tak jsem zvedava, jak to budeme delat dal… k doktorovi ho nedostanu ani omylem :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.12.15 10:51

Tak u nás chrapu ja :oops: Ale u mě je to velkou nadváhou a tím, že jsem celorocne začleněna. Ale určitě to reste ja poznám kdy chrapu celou noc a kdy min. Ono když člověk chrápe, tak se vlastně dusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.12.15 15:57
Nejen laserem
@Burj Chalifa píše:
laserem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
21.12.15 15:59
Rika se tomu apnoicka pauza, a zvysuje to mimo jine riziko kardiovaskularnich problemu, a mimo jine jsou lide s takovou formou spanku casto unaveni, spatne funguji pres den, protoze maji nekvalitni spanek… proste lidi to berou, ze to je inconvenience, ale je to skutecne zdravotnicky problem, ktery je nutne resit. Jsou reseni od konzervativnich postupu po operacni, je jich dost.
@Netopirek píše:
Tak u nás chrapu ja :oops: Ale u mě je to velkou nadváhou a tím, že jsem celorocne začleněna. Ale určitě to reste ja poznám kdy chrapu celou noc a kdy min. Ono když člověk chrápe, tak se vlastně dusi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.12.15 16:08

Kup špunty do uší a manžel at tě budí při zvonění budíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.12.15 16:09

@Pajka89 tak u nás manžel chrápe taky a spíme odděleně 8) jediná možnost jak ho nekuchnout. Btw nechápu proč jsi na gauči ty, když chrápe on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.12.15 16:18

@Pajka89 Kup mu http://www.sleky.cz/…-10ml-zdarma?…
Pokud to nezabere, ať určitě navštíví lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.12.15 17:14

@umea u me to na to zatim nevypada. Chrapat jsem zacala, kdyz jsem v tehu nabrala 40 kg. Zacala jsem mit celkove problemy s dychanim. Bohuzel se mi nepovedlo to shodit a otehotnela jsem znovu. Chybelo mi 10 kg do normalu a ted uz mam zas moc. Po porodu budu muset shodit 50 kg :zed:
Az to dam dolu a neprestane to, tak jdu na vysetreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.12.15 17:17

Tak manžel chrápe taky, jsou to neuvěřitelné decibely, ničí mě to. Zatím chodím sát k dceři do pokojíčku, když už je to neúnosné, ale to není řešení navždy. Mým snem jsou oddělené ložnice, ale manžel by byl asi uražený. S tím chrápáním odmítá cokoliv dělat, říkal, že do sebe nenechá vrtat. Funguje jedině to, když jsem hodně unavená a usnu dřív než on, ale to se poštěstí málokdy. Usínám dlouho a on je v limbu a minutu a okamžitě řeže. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
21.12.15 22:12
@Netopirek píše:
Tak u nás chrapu ja :oops: Ale u mě je to velkou nadváhou a tím, že jsem celorocne začleněna. Ale určitě to reste ja poznám kdy chrapu celou noc a kdy min. Ono když člověk chrápe, tak se vlastně dusi…

přesně tak…
A jak se dusí, tak se nedostatečně okysličuje krev a mozkové buňky odumíraj… a pak jsou z toho mrtvice… A ani človeku nemusí být tolik… Klidně i míň jak 40…
Taťka i tchán se od té doby, co spí s maskou, cítí mnohem lépe. Neusínaj přes den… Tchán ji má už víc jak 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.12.15 22:13
@Tichošlápek píše:
@Pajka89 tak u nás manžel chrápe taky a spíme odděleně 8) jediná možnost jak ho nekuchnout. Btw nechápu proč jsi na gauči ty, když chrápe on

No protoze kdyz zacne chrapat, tak do neho muzu busit jak chci a ani s nim nehnu, aby vstal a sel na gauc.. Vetsinou uz se ani nenamaham a jdu radsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.12.15 22:17
@Paoloska píše:
@Pajka89 Kup mu http://www.sleky.cz/…-10ml-zdarma?…
Pokud to nezabere, ať určitě navštíví lékaře.

Super, podivame se na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.12.15 22:21

@Pajka89 ja jsem si ten sprej koupila a pritel rikal, ze kdyz jsem ho pouzila, tak jsem nechrapala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.12.15 22:23

@Brontik ja jsem u doktora byla. Ale zatim mam zhubnout. A kdyz to nepomuze, tak se to bude resit dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí