Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, asi pred mesicem jsme se s pritelem pohadali, kvuli tomu, ze psal jinym. Zareagovala jsem prehnane, ale v tu chvili jsem byla vytocena… pak jsem se zacala omlouvat, rekl mi at ho tyden necham byt, nevydrzela jsem to, jsem hrozna. Rozesel se semnou, ale po tom mi napsal, ze me miluje a ze mu mam dat mesic pokoj. V nasem vztahu byly porad same pauzy. Ale po tydnu jsem ho na zabave potkala s jinou holkou a zeptala se jak mi to mohl udelat. Vysmal se mi a poslal me nekam. Jsem nejspis nejhorsi holka na planete, protoze jsem porad dolejzala… pak jsem mu poslala sms na rozloucenou a on mi napsal jak me strasne miluje a ze breci kazdy den, at jsem alespon kamaradka. A at za nim prijedu. Ano ja blbka opravdu prijela a vyspali jsme se spolu. Rekl mi ze s tou holkou uz chodi, ale me miluje a s ni je jenom aby na me zapomenul. Prosil at ji to nerikam, ze to s ni chce zkusit. Nejsem takova mrcha abych to udelala. Ale sverila jsem se kamaradce a myslim si, ze ji to rekla. Dnes mi totiz byvaly psal, ze se chce sejit a trikrat mi volal. Neodpovedela jsem na nic… Vim, ze jsem se ponizila na nejhorsi urovni a tomu klukovi se akorat zhnusila. Ale boli me, jak mi mohl neco takoveho udelat a porad se pres to nedokazu prenest
Nejaky ten rok jsme spolu totiz byli. Je mozne, ze mu dojde, ze udelal chybu? A je mozne abych nana nenej nejak zapomnela a zacala znovu zit?
Porad se utapim jen v tom, ze si za vsechno muzu sama, ano asi hodne, ze jsem se ponizovala. Ale on taky neni svaty.
@Nissi Kde je nějaká tvoje hrdost. vážení si sebe sama?!? Že se ten tvůj bývalý nebo jaký choval jako prase, ale že ty jsi přistoupila na jeho úroveň je navýsost smutné.
Co dělat dál? Špuntni si šampus a oslav, že jsi se takového blbce zbavila. A zapracuj na svém sebevědomí. Pokud si nebudeš vážit sama sebe a budeš pořád někomu odpouštět nevěru a ještě za ním dolejzat, žádný chlap si tě nebude vážit. Sama si můžeš za to, že jsi se v tom vztahu trápila tak dlouho. To, že on je bezohledný pitomec, za to fakt nemůžeš. Hlavu vzhůru.
@Ijaa píše:
Co dělat dál? Špuntni si šampus a oslav, že jsi se takového blbce zbavila. A zapracuj na svém sebevědomí. Pokud si nebudeš vážit sama sebe a budeš pořád někomu odpouštět nevěru a ještě za ním dolejzat, žádný chlap si tě nebude vážit. Sama si můžeš za to, že jsi se v tom vztahu trápila tak dlouho. To, že on je bezohledný pitomec, za to fakt nemůžeš. Hlavu vzhůru.
To je pravda
Ten kluk mi za to trapeni ani nestoji… zvlast kdyz o te sve vypravi, ze to neumi v posteli a nema prsa. Je to vazne bezcharakterni dobytek ani nevim jak jsem s nim mohla byt tri roky… Ted uz bych potrebovala jenom dostat necim po hlave, aby mi to doslo ![]()
@Ali-Ali píše:
Muzu se zeptat, kolik je vam obema let?
20 Byl to muj prvni kluk a myslela si, ze i posledni. Jako kazda zamilovana:) Nikdy bych neverila, ze se dokaze zachovat az takhle
Odpověděla sis sama. Za prvé asi nepsal jiným nic banálního, když tě to vytočilo - první reakce je obvykle správná reakce (jak ses o tom dozvěděla nebudu raději pitvat, ale důvěra asi taky nic moc?) následné omluvy, „dolejzání“, vyspání se s ním, když už (velmi rychle) je s jinou? Mno, nic moc.
Ber to jako cennou zkušenost, zapracuj na svém sebevědomí a pak si najdi normálního přítele. A jo, je možné na něj zapomenout a žít dál. Neboj. ![]()
@aliko píše:
Odpověděla sis sama. Za prvé asi nepsal jiným nic banálního, když tě to vytočilo - první reakce je obvykle správná reakce (jak ses o tom dozvěděla nebudu raději pitvat, ale důvěra asi taky nic moc?) následné omluvy, „dolejzání“, vyspání se s ním, když už (velmi rychle) je s jinou? Mno, nic moc.Ber to jako cennou zkušenost, zapracuj na svém sebevědomí a pak si najdi normálního přítele. A jo, je možné na něj zapomenout a žít dál. Neboj.
To, ze ji pise mi rekla ta holka. Ta ktera me udrzovala v tom, ze to bude dobry. A ted ho ma ona
proste hnus.
Vykašli se na něj. Není jedinej na světě. Seš mladá život máš před sebou. On je taky mladej a chce si užívat. To že tě sem tam kontaktuje značí, že mu šoust nevyšel a zkouší to na tebe. Příjdeš? Nepříjdeš? Nenech sebou vorat.
Vůbec nechápu, nad čím ještě přemýšlíš. Buď ráda, že ses ho zbavila. Jsi mladá,
máš celý život před sebou. Zapracuj na svém sebevědomí, jinak ti hrozí, že k sobě
přitáhneš stejného tydýta. ![]()
@Nissi píše:
Zdravim, asi pred mesicem jsme se s pritelem pohadali, kvuli tomu, ze psal jinym. Zareagovala jsem prehnane, ale v tu chvili jsem byla vytocena… pak jsem se zacala omlouvat, rekl mi at ho tyden necham byt, nevydrzela jsem to, jsem hrozna. Rozesel se semnou, ale po tom mi napsal, ze me miluje a ze mu mam dat mesic pokoj. V nasem vztahu byly porad same pauzy. Ale po tydnu jsem ho na zabave potkala s jinou holkou a zeptala se jak mi to mohl udelat. Vysmal se mi a poslal me nekam. Jsem nejspis nejhorsi holka na planete, protoze jsem porad dolejzala… pak jsem mu poslala sms na rozloucenou a on mi napsal jak me strasne miluje a ze breci kazdy den, at jsem alespon kamaradka. A at za nim prijedu. Ano ja blbka opravdu prijela a vyspali jsme se spolu. Rekl mi ze s tou holkou uz chodi, ale me miluje a s ni je jenom aby na me zapomenul. Prosil at ji to nerikam, ze to s ni chce zkusit. Nejsem takova mrcha abych to udelala. Ale sverila jsem se kamaradce a myslim si, ze ji to rekla. Dnes mi totiz byvaly psal, ze se chce sejit a trikrat mi volal. Neodpovedela jsem na nic… Vim, ze jsem se ponizila na nejhorsi urovni a tomu klukovi se akorat zhnusila. Ale boli me, jak mi mohl neco takoveho udelat a porad se pres to nedokazu prenestNejaky ten rok jsme spolu totiz byli. Je mozne, ze mu dojde, ze udelal chybu? A je mozne abych nana nenej nejak zapomnela a zacala znovu zit?
Porad se utapim jen v tom, ze si za vsechno muzu sama, ano asi hodne, ze jsem se ponizovala. Ale on taky neni svaty.
tak hlavně ne naostro ![]()
Jo neco podobnyho jsme prozila s byvalym.. Moji 1. laskou, bylo mi 16… Od te doby jsem zadnemu nepsala omluvne sms ale cekala az se ozvou oni. Vzdycky se povedlo. Nenech si s.at na hlavu, pouc se z toho v dalsim vztahu budes silnejsi a neudelas stejny chyby
Ahoj holky
Po dvou letech se semnou přítel rozešel… Vztah jsme měli na dálku plánovali jsme spolu budoucnost.
Přítel pracoval na sebe měl málo času ale říkala jsem si ze to bude časem určitě lepší, ale práce bylo čím dal víc. Do toho me vázne onemocněla babička o kterou se starám dávají ji par měsíců zivota
. Přítel mi oznámil ze z jeho strany to vyprchalo v tom případě jsem nepochopila proč plakal a hrál mi na city, jsem z téhle situace moc smutna cele noci nespím nejim nevím jak z toho ven… ![]()
@Majda90 píše:
Ahoj holky
Po dvou letech se semnou přítel rozešel… Vztah jsme měli na dálku plánovali jsme spolu budoucnost.
Přítel pracoval na sebe měl málo času ale říkala jsem si ze to bude časem určitě lepší, ale práce bylo čím dal víc. Do toho me vázne onemocněla babička o kterou se starám dávají ji par měsíců zivota. Přítel mi oznámil ze z jeho strany to vyprchalo v tom případě jsem nepochopila proč plakal a hrál mi na city, jsem z téhle situace moc smutna cele noci nespím nejim nevím jak z toho ven…
Přebolí to, věř mi, já vím, že to asi posloucháš ze všech stran, ale každý si musí projít fází truchlení ve vztahu, posílí Tě to a budeš vědět, co chceš od dalšího partnera
Žádnej kluk/chlap Ti nestojí za to, abys kvůli němu nejedla! Takže šup, dej si nějakou dobrotu a zkus se něčím zabavit ![]()