Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, v práci se mi líbí kolega.Oba po sobě dost koukáme. Já jsem zadaná, on taky, ale to pokušení…
Určitě nechci rozvracet rodiny, ale já po něm straaašně toužím :hug. Myslím, že on nejspíš taky, protože když vidím, jak si mě pořád prohlíží…ale problém mám v tom, že jsme asi oba dost nesmělý nebo, že se obáváme případnýho odmítnutí tím druhým.
Máte prosím nějaký tip, radu, jak na to, aby nebyl jakože v nějaké„křeči“.V práci je pořád kolem hodně lidí, je málo příležitostí ke komunikaci. Občas spolu o něčem mluvíme, ale on pak odejde a zase na mě jen kouká, opravdu často, skoro pokaždé, když má možnost mě zahlídnout. I já na něm můžu oči nechat, ale on pořád nic.Tak nevím, mám to na něj"vybalit" a narovinu mu říct, že se mi fakt líbí a co bych ráda. Nebo to mám nechat plavat, opravdu já nevím… ![]()
Samozřejmě ve vší diskrétnosti. O svého muže nechci přijít, ale takové „povyražení“ mě láká.
Spousta lidí může namítnout"Co je v domě není pro mě" nebo, abych nelitovala toho co jsem udělala. Když já si spíš říkám, abych nelitovala co jsem neudělala. Žijeme jen jednou.
Takže díky za vaše postřehy. Petra
Jdi do toho, za ten pruser, vyhazov a dve znicene rodiny ta souloz rozhodne stoji ![]()
Chudák tvůj manžel. Když máš pocit, že žiješ jednou a potřebuješ povyražení, tak se nemáš vdávat, popřípadě zadávat.
Máš našlápnuto na pořádný malér. Na tvém místě bych rychle hodila zpátečku,
než si toho všimnou i lidé v práci. Pokud chceš zachovat rodinu, udržuj to
vzplanutí na platonické rovině. A už vůbec bych ho nekontaktovala jako první.
@peroch Jééé, a já pořád čekám, že se v práci namane někdo, kvůli komu tam budu chtít chodit
![]()
@Chocoloco2 píše:
Jdi do toho, za ten pruser, vyhazov a dve znicene rodiny ta souloz rozhodne stoji
Asi jí dáme kontakt na @davi81. ![]()
@peroch Jasně jdi do toho a za měsíc tu napiš diskuzi na téma „Podvedla jsem manžela odešel ode mě co mám delat?“
Jsi fakt tak pitomá, nebo manžela už nemilujes? A to se říká o chlapech, že myslí rozkrokem.
@Martina.N78 píše:
@peroch Jasně jdi do toho a za měsíc tu napiš diskuzi na téma „Podvedla jsem manžela odešel ode mě co mám delat?“
Jsi fakt tak pitomá, nebo manžela už nemilujes? A to se říká o chlapech, žemyslí rozkrokem.
Tahle mysli…vaginou ![]()
@peroch obrať si to na manžela, co kdyby on tohle udělal. Jak by ti bylo.
@Martina.N78 píše:
@Chocoloco2 Nebo spíš nemyslí vůbec a vagina myslí za ní
Cece, to ma asi nejaky vyssi model nez ten, ktery mam ja ![]()
@peroch
rozved se a upaluj vstric zapadu slunce a svemu stesti…
a pak znovu… a znovu… a znovu… to vis, zijes jen jednou, je treba toho stihnout co nejvic… ![]()