Líbí se mi kolega v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.19 13:52

Oživení diskuze

Jojo taky mám kolegu, který je dosti pohledný. Dřív jsme se nějak nebavili, za to teď hooodne zpráv, schazeni mimo pracovní dobu… Samé srdíčka a teď že pojedeme na dovolenou… 8o řešíme dost osobní věci a prokecali jsme nejednu noc… 8o :mrgreen: ale že by z toho něco bylo nedoufam… Nebo spíš nevím. Vážně se nevyznám v mužské komunikaci typu :,, chci být sám,, a za dvě hodiny,, co bych za to dal mít už svoji rodinu,, :mrgreen: ovšem nevím jestli zcela běžné, že kolegové spolu jedou na dovcu… Na pět dní… :think:

• Citovat
  • Upravit
12121
24.1.19 08:03
@Anonymní píše:
Jojo taky mám kolegu, který je dosti pohledný. Dřív jsme se nějak nebavili, za to teď hooodne zpráv, schazeni mimo pracovní dobu… Samé srdíčka a teď že pojedeme na dovolenou… 8o řešíme dost osobní věci a prokecali jsme nejednu noc… 8o :mrgreen: ale že by z toho něco bylo nedoufam… Nebo spíš nevím. Vážně se nevyznám v mužské komunikaci typu :,, chci být sám,, a za dvě hodiny,, co bych za to dal mít už svoji rodinu,, :mrgreen: ovšem nevím jestli zcela běžné, že kolegové spolu jedou na dovcu… Na pět dní… :think:

Zalezi na tom, jestli jste zadani.
A urcite muzou jet spolu na dovcu dva kamaradi, ale predpokladam, ze minimalne on to nechce jako slusnacky pobyt, ale uzit si ho se vsim vsudy. Proc by jinak jezdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
24.1.19 10:36

Kolegiálně a kamarádsky si rozumíte, tak spolu v dobré atmosféře těch pár dní vydržíte, když nemá nikoho jiného s kým by mohl jet.
Ale z těch řečí lze usoudit, že si není jistý, že na vztah chce tebe. Ještě mu u tebe něco chybí k tomu, aby to rozjel na plno. Uvidíš na té dovolené, jestli se nijak nevyjádří tam, je jasný, že z něj nekouká ani kámoš s výhodou.
Pak budeš mít co dělat se od něho odpoutat, abys měla oči a vnímání pro jiného. Tohle může nakonec více škodit než prospívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 12:15

@LaPaloma nevím. Dřív jsme se prostě nebavili. Max ahoj jak je? Jo dobře tak ahoj… Teď když se potkáme… On skoro rudne, hází na mě pohledy, fakt dlouhý… A i když není ve službě, chodí za mnou do práce. Jistěže má jiné kamarády, kamarádky a kolegyně se kterýma by mohl jet. Které zná léta. A nechce… Píšeme si opravdu denně. Tuhle mi i vynadal, že jsem mu napsala ve 22 hodin, že jdu sama ven… Podporuje mě ve všem co dělám a teď si navíc vyměnil službu a napsal mi, že je to proto aby mohl být se mnou… Kdo ví… Ale on je hodně stydlivej a opatrnej 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 13:44

Tak já rozumím, že se ti líbí, já měl taky takovou kolegyni v práci, mladší, krásnou. Věděla moc dobře, že jsem z ní hotový. Jenže já byl její šéf a jsem ženatý a mám dvě děti. Ona byla čerstvě nezadaná, oto to bylo pro mě ještě horší. Jednoho dne jsme se bavili sami v kanclu a ona mě pozvala na hory na chatu. Jedna z těch krásných holek plná humoru, ideální postavou, zuby jak perličky, pevný prsa o 15 let mladší, modelka.

Tak a teď se frajeři ukažte. Díval jsem se do těch modrých očích s dlouhýma řasama asi minutu. Teda mě to přišlo jako věčnost. Zaťatý pěsti. Chtěl jsem to trošku odlehčit a řekl, ale prosím tě, to nejde, já bych tě tam obtěžoval. Ona na to, že tam má přeci ty svoje dva hafany a ti ji jistě ochrání. Určitě by si mi tam nedělal nic, co by se mi nelíbilo a já umím být taky něžná. To už jsem byl v koutě a musel se rozhodnout. V hlavě šrotovačka jako prase. Jsi šéf na nejvyšší pozici o práci nepříjdeš, ona nezadaná, bezdětná, nic rozbíjet taky nebudeš. Nikdo se to nedozví. Stačí říct doma jedu na služebák, to jezdím běžně. No a pak to přišlo, stačí říct doma, říct doma, doma a najednou jsem byl doma a né v práci. Byl jsem doma a né v tom kanclu. Viděl jsem doma tu postýlku s mladší cerkou ještě v peřinkách, jak spinká. Zhluboka jsem se nadechl. Naposledy ucítil tu její vůni plnou chemie a řekl, že to opravdu nejde. Přišel do svého kanclu opřel hlavu o stěnu a zaryl nechtama do zdi a jeden si zlomil 😊. Pak jel domů, stejně bych už nic v práci neudělal.

Ona naštvaná nebyla, chovali jsme se pak už jen profesionálně. Na ty hory určitě nejela jen s těma psama. Za půl roku se odstěhovala z města. Já si po týdnu řekl, fajn, udělal si dobře.

Je to nějakej rok, holky jsou větší. Práce jako pra_se. Doma stereotyp neskutečný, manželka sex tak jednou za měsíc, když příjdu já. A já tady píšu ty s_račky a koukám na tu rýhu ve stěně. Takže fakt nevím. Možná bych tu seděl i kdybych na to hory jel 😊, ale takovou ženskou už mít nikdy nebudu. Vlastně, budu mít vždy tu svou a teď mě to trošku děsí. Myšleno v dobrém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 15:07
@Anonymní píše:
@LaPaloma nevím. Dřív jsme se prostě nebavili. Max ahoj jak je? Jo dobře tak ahoj… Teď když se potkáme… On skoro rudne, hází na mě pohledy, fakt dlouhý… A i když není ve službě, chodí za mnou do práce. Jistěže má jiné kamarády, kamarádky a kolegyně se kterýma by mohl jet. Které zná léta. A nechce… Píšeme si opravdu denně. Tuhle mi i vynadal, že jsem mu napsala ve 22 hodin, že jdu sama ven… Podporuje mě ve všem co dělám a teď si navíc vyměnil službu a napsal mi, že je to proto aby mohl být se mnou… Kdo ví… Ale on je hodně stydlivej a opatrnej 8o :mrgreen:

Tak jestli tomu dobře rozumím jste oba nezadaní a bezdětní kolegové co chtějí spolu na dovču. Jste ještě oba plný ostychu. Na dovče dáte vínko a ono se ukáže. Zapracuje chemie a hyn se ukáže. Za mě no problem. Užívejte i kdyby to nemělo pak dopadnout dlouhodobým vztahem a někdo se musel z té reality oklépávat a chvíli to bolelo. Naberete oba zkušenosti. I to je do života potřeba. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 16:42
@Anonymní píše:
Tak jestli tomu dobře rozumím jste oba nezadaní a bezdětní kolegové co chtějí spolu na dovču. Jste ještě oba plný ostychu. Na dovče dáte vínko a ono se ukáže. Zapracuje chemie a hyn se ukáže. Za mě no problem. Užívejte i kdyby to nemělo pak dopadnout dlouhodobým vztahem a někdo se musel z té reality oklépávat a chvíli to bolelo. Naberete oba zkušenosti. I to je do života potřeba. ;)

Ano přesně tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
21111
24.1.19 16:48
@Anonymní píše:
Tak já rozumím, že se ti líbí, já měl taky takovou kolegyni v práci, mladší, krásnou. Věděla moc dobře, že jsem z ní hotový. Jenže já byl její šéf a jsem ženatý a mám dvě děti. Ona byla čerstvě nezadaná, oto to bylo pro mě ještě horší. Jednoho dne jsme se bavili sami v kanclu a ona mě pozvala na hory na chatu. Jedna z těch krásných holek plná humoru, ideální postavou, zuby jak perličky, pevný prsa o 15 let mladší, modelka.

Tak a teď se frajeři ukažte. Díval jsem se do těch modrých očích s dlouhýma řasama asi minutu. Teda mě to přišlo jako věčnost. Zaťatý pěsti. Chtěl jsem to trošku odlehčit a řekl, ale prosím tě, to nejde, já bych tě tam obtěžoval. Ona na to, že tam má přeci ty svoje dva hafany a ti ji jistě ochrání. Určitě by si mi tam nedělal nic, co by se mi nelíbilo a já umím být taky něžná. To už jsem byl v koutě a musel se rozhodnout. V hlavě šrotovačka jako prase. Jsi šéf na nejvyšší pozici o práci nepříjdeš, ona nezadaná, bezdětná, nic rozbíjet taky nebudeš. Nikdo se to nedozví. Stačí říct doma jedu na služebák, to jezdím běžně. No a pak to přišlo, stačí říct doma, říct doma, doma a najednou jsem byl doma a né v práci. Byl jsem doma a né v tom kanclu. Viděl jsem doma tu postýlku s mladší cerkou ještě v peřinkách, jak spinká. Zhluboka jsem se nadechl. Naposledy ucítil tu její vůni plnou chemie a řekl, že to opravdu nejde. Přišel do svého kanclu opřel hlavu o stěnu a zaryl nechtama do zdi a jeden si zlomil 😊. Pak jel domů, stejně bych už nic v práci neudělal.

Ona naštvaná nebyla, chovali jsme se pak už jen profesionálně. Na ty hory určitě nejela jen s těma psama. Za půl roku se odstěhovala z města. Já si po týdnu řekl, fajn, udělal si dobře.

Je to nějakej rok, holky jsou větší. Práce jako pra_se. Doma stereotyp neskutečný, manželka sex tak jednou za měsíc, když příjdu já. A já tady píšu ty s_račky a koukám na tu rýhu ve stěně. Takže fakt nevím. Možná bych tu seděl i kdybych na to hory jel 😊, ale takovou ženskou už mít nikdy nebudu. Vlastně, budu mít vždy tu svou a teď mě to trošku děsí. Myšleno v dobrém.

nech toho, dočetl jsem to jen k postýlce a neubránil se slzám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 18:44
@pohledzdruhestrany píše:
nech toho, dočetl jsem to jen k postýlce a neubránil se slzám :palec:

V poho pucim kapesník :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.19 11:28

Ahoj, také se mi líbí kolega v práci. Oba zadáni, malé děti. Nechci s ním mít nic fyzicky a myslím že ani on ne. Ale když se potkáme, oba se úplně rozzáříme. Zasmějeme se spolu. Jindy zas probereme nějaké vážnější téma. Je to takhle fajn. Samozřejmě, že v představách bych se na něj nejraději vrhla, ale vzhledem k rodinám je to pro mě tabu, i on je hodně rodinný typ. Blbý je, že si toho všimlo okolí, jak se na sebe a spolu smejeme. A jen když se o něm někdo zmíni, tak já začnu culit jak zamilovaná patnáctka. Připadám si hloupe. Doufala jsem, že mě to pustí časem, ale už to trvá přes rok. Jak to udělat, aby to na mě nebylo tak vidět?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.19 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj, také se mi líbí kolega v práci. Oba zadáni, malé děti. Nechci s ním mít nic fyzicky a myslím že ani on ne. Ale když se potkáme, oba se úplně rozzáříme. Zasmějeme se spolu. Jindy zas probereme nějaké vážnější téma. Je to takhle fajn. Samozřejmě, že v představách bych se na něj nejraději vrhla, ale vzhledem k rodinám je to pro mě tabu, i on je hodně rodinný typ. Blbý je, že si toho všimlo okolí, jak se na sebe a spolu smejeme. A jen když se o něm někdo zmíni, tak já začnu culit jak zamilovaná patnáctka. Připadám si hloupe. Doufala jsem, že mě to pustí časem, ale už to trvá přes rok. Jak to udělat, aby to na mě nebylo tak vidět?

Já už jsem se to naučila přecházet. Prostě jsem to vzala jako fakt. Jen kolega a nazdar… :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky