Přítelova dcera

Jumbo666
17.12.15 18:08

Pritelova dcera

Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
17.12.15 18:10

Je to sedmiletý dítě. On je její otec. Tečka. Teď si představ, že by tvoje dítě bylo někomu takhle na obtíž, až se bude chovat dětsky. Tedy nevychovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.12.15 18:11

Jsi trapná!!! :roll: ona je taky Tvoje rodina!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.12.15 18:11

Nevis co mas delat? Drz hubu a krok. To je vse :nevim:

Jo a jeste davat bacha aby te pritel nenakoonul do zadku, protoze by sis to zaslouzila.

Příspěvek upraven 17.12.15 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
17.12.15 18:13

On ji nemusi cpat do rodiny, ona totiz jeho rodina, i dle zakona, je.Na rozdil od tebe-pouhe pritelkyne :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
1490
17.12.15 18:13

Bohužel, je to jeho dcera a těžko ji vymaže se života. Na tvém místě bych byla ráda, že je takový táta, kór když s ním taky čekáš dítě.
Promiň, tvoje uvažování nechápu. Že nemáš ráda její matku, tak to odnese i dcera? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 18:14
@Ondrášovka.N píše:
Nevis co mas delat? Drz hubu a krok. To je vse :nevim:
:pankac: :pankac: :pankac:
Souhlasím, on je její táta. Ty bys asi nejraději, aby si jí vodil někam mimo tvůj domov a ty ses s ní nemusela vůbec stýkat. Rozumím ti, také jsem to tak měla, když jsem navštěvovala otce od 10 let u macechy… taky taková mrcha a potvora, které vše vadilo. Ale toto se ti vrátí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
17.12.15 18:14
@Tripisek píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny :?

Ale ona k nemu patri, i kdyz se s manzelkou rozesli. Dokonce k nemu patri vic, nez ty a vzdy pro nej bude jeho dcerkou, kterou bude mit rad stejne tak jako vaseho prcka. Budes se s tim muset smirit. Nebo bys snad chtela chlapa, ktery zavrhne sve dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
17.12.15 18:16

S tim, ze ma dceru ses uz davno mela smirit nez jsi otehotnela.Je soucasti jeho zivota, jeho rodiny, takze ted uz i tvoji rodiny. Nevim proc by mel svou dceru vyclenovat jen kvuli tomu, ze cekate spolecne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973

@Tripisek no pokud čekáte rodinu, bylo by dobré si promluvit a hledat rozumné řešení. Asi by měl pochopit, že tvoje dcera to neni a ze by se měla trochu chovat a přizpůsobit se vaši rodine, ale to ji musi vysvetlit jeji táta. Na tobe je, vysvetlit mu tvoje duvody a predstavy. Promluv si s nim o tom vsem, ale hlavne v klidu.
Jen vim, ze to nechces slyset, ale nedivim se mu, ze chce mit dceru u sebe co to jde, urcite ji ma rad a chce se ji venovat, je to prece od nej pekne, ze ma zajem o sve dítě. To mu nemuzes vyčítat. Znam spoustu chlapu, co po rozvodu nebo rozchodu na děti kašlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422

Ty toleruješ, že má dceru, ale hlavně ať není u vás. To si vážně zabodovala.
Doufej, že nebudeš nikdy v opačné situaci, že Tvůj nový partner bude podobně " tolerovat", že máš dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
17.12.15 18:17

Ach jo… :roll:co hroznyho ti dela sedmiletý dite, krom toho, ze se podoba mamince, na kterou evidentne zarlis?
Asi ti pracujou i hormony, ale vzpamatuj se. Byla bys radsi, kdyby na malou prděl?

Ono totiz az se rozejdete, tak si pravděpodobně bude brat i vaše dite na vanoce a dovolené… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.12.15 18:19

@Tripisek a vůbec, Ty " toleruješ" že má dceru :roll: Ty jsi případ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@sisk píše:
Ach jo… :roll:co hroznyho ti dela sedmiletý dite, krom toho, ze se podoba mamince, na kterou evidentne zarlis?
Asi ti pracujou i hormony, ale vzpamatuj se. Byla bys radsi, kdyby na malou prděl?Ono totiz az se rozejdete, tak si pravděpodobně bude brat i vaše dite na vanoce a dovolené… :P

To jsem tady nechtěla psát, ale nejsem zřejmě jediná, kdo má tento názor k takového ženě, která je již teď zbouchlá a nesnáší chlapovo dítě z prvního manželství (partnerství).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231

Ona je jeho rodina. Tím, že si uděláš „svoje“ dítě jeho nezmizí. Jen bude mít dvě. V sedmi letech je malá, možná ještě s tebou bojuje, že jsi ji vzala tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí