Přítelova dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
17.12.15 18:19

Nezlob se, ale našla sis přítele s děckem tak bys měla přijmout i to dítě měla bys být ráda, že je přítel zodpovědný a staví se k výchově dcery tak jak má. Neměla sis s takovym začínat když ti to vadí. Vzpamatuj se a začni být tolerantnější. Asi bys sama nechtěla aby se takhle choval k tvému dítěti kdybyste se rozešli. Myslím tedy aby to dítě přehlížel jak ty chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
17.12.15 18:21
@Tripisek píše: …mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji… Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni.

A trochu si protirecis. Jak tu dceru tolerujes, kdyz nechces, aby s ni travil svatky, prazdniny a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.12.15 18:23
@Tripisek píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny :?

A stará se o ni on sám a nebo se o ni staráš ty? Pokud se on o ni postará, tak je to v pořádku. Nemáš ji ráda, to se nedá nic dělat. Nech je být, nazasahuj do jejich zábavy. Představ si, že se třeba taky rozejdete a alespoň budeš vědět, že se tatínek bude umět postarat i o vaše společné dítě. A to každý otec neumí. Že jsi věděla, do čeho jdeš, to je jasné.

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
17.12.15 18:24

Jak se znám tak bych taky měla problém s tím, kdyby měl můj chlap děti z předešlého vztahu a ex manželku..
proto mám chlapa který má jenom nás, vím, že jinak bych to nesnesla…
s tím jsi do toho šla ne?

• Citovat
  • Upravit
17.12.15 18:27

Je to budoucí starší sestřička toho prcka, co nosíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jumbo666

@Martina.N78 ale ja jsem rada, ze se stara. Malou vyzvedavame ze skoly je u nas kazdy druhy vikend coz je v pohode ale to chovani a jeste to snaset o svem volnu a svatcich? Nikdy nebyla zvykla, ze mama a tata bydleli spolecne a na jeji matku fakt nezarlim :lol: tatu jsem ji nevzala…

• Citovat
  • Upravit
@Nafrněná píše:
Jak se znám tak bych taky měla problém s tím, kdyby měl můj chlap děti z předešlého vztahu a ex manželku..
proto mám chlapa který má jenom nás, vím, že jinak bych to nesnesla…
s tím jsi do toho šla ne?

Souhlasím, taky jsem hledala muže, který je bezdětný, bez alimentů, bez exekutora za prdelí… nesnesla bych vedle sebe chlapa u kterého bych co druhý víkend obětovala a starala se o dítě…a neustále slyšela, jak musí platit alimenty, splácet hento a támto… viz zakladatelka.

Hledám a dítě si udělám přeci s takovým, s kterým vím, že mi bude dobře. Ale sama si musela mít stanovené priority s kým si dítě pořídíš a s kým ne. Teď drž hubu a krok a buď ráda zato, až se ten tvůj s tebou rozejde, budeš ráda, že ta jeho nová kočanda tvé dítě příjme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.12.15 18:30

Bože můj, dej ať se nerozvedem, a když už se rozvedem, Bože můj, dej ať si můj manžela nenajde krávu. Ámen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jumbo666
17.12.15 18:32

Kdo to nezazije, nepochopi a vase urazky me opravdu netrapi

• Citovat
  • Upravit
3973
17.12.15 18:34

@Tripisek ja o zarleni a zes vzala maly tatu nic nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.12.15 18:35
@Tripisek píše:
Kdo to nezazije, nepochopi a vase urazky me opravdu netrapi

Hele tak mu zkus rict at si vybere mezi tebou a dcerou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jumbo666
17.12.15 18:35

@Martina.N78 to byla odpoved k jinemu komentari, pardon

• Citovat
  • Upravit
3973
17.12.15 18:36

@Ondrášovka.N to je trochu hodne přes čáru, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
17.12.15 18:37
@Tripisek píše:
@Martina.N78 ale ja jsem rada, ze se stara. Malou vyzvedavame ze skoly je u nas kazdy druhy vikend coz je v pohode ale to chovani a jeste to snaset o svem volnu a svatcich? Nikdy nebyla zvykla, ze mama a tata bydleli spolecne a na jeji matku fakt nezarlim :lol: tatu jsem ji nevzala…

Tak žárlíš na malou a čas, který s ní Tvůj partner s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jumbo666
17.12.15 18:38

@Ondrášovka.N ale to zase ne, jen chci aby toleroval, ze jsou udalosti a dny kdy chci byt se svoji rodinou, rikejte si co chcete ale mala pro me neni rodina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky