Přítelova dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9464
17.12.15 18:39
@Tripisek píše:
Dobry vecer trapi me pritelova dcera. Vy co mi tady zacnete vykladat o tom, ze jsem vedela, do ceho jdu, ze ma pritel dceru si to prosim nechte. Jeho dceri je 7let a s pritelem ted miminko cekame…mozna si rikate, ze jsem hrozna ale vadi mi, ze pritel mi malou porad cpe do zivota, rodiny. Chce ji mit na Vanoce, svatky a dovolene, ktere ja chci travit se Svoji rodinou…je nevychovana a pritel si necha vse libi, ja do toho mluvit nesmim. Ja toleruji, ze dceru ma ale on netoleruje to, ze moje dcera to neni…nevim co delat, hlavne je cela jeji matka hrozny :?

Uff, tak jsem to dočetla a nechce se mi tu zbytečně žvanit. Je to tak nějak zbytečné. Tak se s ním zkrátka rozejdi, svojí rodinu jen s ním a bez dcery mít stejně nebudeš, tak můžeš být s mimčem sama a cpát mu jej na Vánoce, prázdniny, svátky a víkendy. Tvoje dítko může prudit další slečnu ruku v ruce se svojí ségrou. Nebo druhá možnost - překousni to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Chocoloco2 píše:
On ji nemusi cpat do rodiny, ona totiz jeho rodina, i dle zakona, je.Na rozdil od tebe-pouhe pritelkyne :jazyk:.

kterýmu patrně nestojíš ani za to, aby si tě vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Martina.N78 píše:
@Ondrášovka.N to je trochu hodne přes čáru, ne?

Ano, stejne jako celej problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
@Tripisek píše:
@Ondrášovka.N ale to zase ne, jen chci aby toleroval, ze jsou udalosti a dny kdy chci byt se svoji rodinou, rikejte si co chcete ale mala pro me neni rodina

Ale v tom pripade budes v ty dny asi bez pritele, protoze ty veci logicky chce prozivat se svym ditetem.

• Citovat
  • Upravit
17.12.15 18:40

Zakladatelku trápí, že jí vadí cizí dítě (kor aby s ním trávila vánoce, víkendy atd).
Za mě - zvykej si. Bude hůř, malá bude tátu vyžadovat častěji, bude chtít s ním trávit více víkendů, případně přes léto dva, tři týdny v kuse.
Tady není rada. Je to buď, anebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
@Tripisek píše:
Kdo to nezazije, nepochopi a vase urazky me opravdu netrapi

A jsme zase na začátku. Věděla jsi, že má dítě a pokud je soužití s ní tak nesnesitelné, neměla sis pořizovat dítě, ale jít hledat o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Tripisek píše:
@Ondrášovka.N ale to zase ne, jen chci aby toleroval, ze jsou udalosti a dny kdy chci byt se svoji rodinou, rikejte si co chcete ale mala pro me neni rodina

Skoda. Byla by tu dalsi zajimava diskuse s reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973

@Tripisek v pohodě :-) promysli si co opravdu chceš a prluvte si, hlavně to nestav tak, ze ji nemas rada, ale ze ti vadi chovani.Jen pocitej s tim ze je mala a to ze je kazdou chvilku nekde jinde ji taky neprida a urcite toho dovede i vyuzit :-) Deti umi vycitit sanci.Na druhou stranu opravdu bud rada, ze se k tomu tvuj chlap stavi takhle. Aspon vidis, ze he dobry tata, kdyz se o dite stara a chce ji mit u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
17.12.15 18:41
@terinka4444 píše:
Bože můj, dej ať se nerozvedem, a když už se rozvedem, Bože můj, dej ať si můj manžela nenajde krávu. Ámen.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.12.15 18:41

@Tripisek doufám, že manželova přítelkyně nemá k našim dětem takový vztah… uvědom si, že dítě má na otce právo. Já i můj manžel jsme se shodli na tom, že kdyby se naši partneři chovali tak jako ty, tak půjdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36186
17.12.15 18:42
@Tripisek píše:

Ale ona je jeho rodina. Jestli ty beres jeho jako svoji rodinu, musis brat i ji. Svatky nesvatky, dite nema pracovni dobu. Tsk si bez za rodinou sama a jeho nech s ni kdyz ti to vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
17.12.15 18:42

Našla sis chlapa s dítětem co jsi čekala? Ty jsi dáreček fakt. Ty sis vybrat mohla ta holčička ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
17.12.15 18:43
@Tripisek píše:

Ale ona je jeho rodina. A on taky nejspíš chce být se svojí rodinou.
Jo a řeklas mu tohle? Že ona není tvoje rodina? By mě zajímalo, co ti na to odpověděl.

Já doufám, že exmanželova nová hvězda není taková slepice a takhle se o mých dětech nevyjadřuje. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.12.15 18:43
@Tripisek píše:
@Martina.N78 ale ja jsem rada, ze se stara. Malou vyzvedavame ze skoly je u nas kazdy druhy vikend coz je v pohode ale to chovani a jeste to snaset o svem volnu a svatcich? Nikdy nebyla zvykla, ze mama a tata bydleli spolecne a na jeji matku fakt nezarlim :lol: tatu jsem ji nevzala…

buď v klidu, tvůj prcek tě bude mnohem víc prudit a to 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Ber to jako trénink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 18:46

ale to zase ne, jen chci aby toleroval, ze jsou udalosti a dny kdy chci byt se svoji rodinou
Tak mu to řekni, že to děcko nechceš u sebe doma v ten a ten den, ten a ten víkend, ať to respektuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí